Arama sonuçlarınız

1. D

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar Merhaba, Bu uygulama nisan 2010 da başladı .Size bu yüzden rastlamamış olabilir. Shengen ülkeleri mevzusunda haklı olabilirsiniz. Ayrıntılı araştırmadım . Ben shengen vizesi almak isterken başıma geldi.

2. D

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar yine merhaba, bu konuya yeşil pasaportlar da dahil.....
  3. D

Pasaportlar

merhaba arkadaşlar, ben yeni bir üyeyim. arabamla avrupa gezisi planı yaparken bu siteyle tanıştım. başta bünyamin bey olmak üzere tüm üyelerden çok şey öğrendim. herkese teşekkürler. ben yunanistan vizesi başvurusu yaparken öğrendiğim şeyi paylaşmak istiyorum. 05.04.2010...

4. D

Viyana

Ynt: Viyana çok teşekkürler gizem. önümüzdeki bir ay içinde oradan geçeceğiz. çok merak ediyorum doğrusu. sayende ön bilgi oldu. şöyle kısa bi gezi ne kadar sürer. sanırım konaklayamayacağız orada.
  5. D

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selam Bünyamin Bey, Önce hoşgeldiniz diyeyim memlekete. Valla size imreniyorum ne güzel geziyorsunuz dünyayı. En büyük hayalim benim de görebildiğim kadar çok yer görmek. Zor geliyo bizlere galiba. Ama bu yaz şeytanın bacağını kırıp...

6. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selam Bünyamin Bey, Yanıtlarınız ve bilgiler için teşekkürler. Hafta sonu araya bir seyahat girince size teşekkür edemedim. Aldığımız cihazı iade ettik bu arada. Daha güncel haritaları olan cihazlardan düşünüyoruz. Bir akraba vasıtasıyla bilgi alıp , daha da...

7. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selam tekrar ben, Sizi bıktırdım ama. Bişey soracağım. Biz de hepsiburadadan bi tane Mio C720b aldık. Bugün elime geçti. İncelediğimde haritaların 2007 olduğunu gördüm. Acaba bu bize bi sorun yaratır mı? Sizdekinde hangi haritalar yüklüydü...
  8. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Çok teşekkür ederiz size . Söylediğiniz şeyi pc mizde yüklü sonymap le yapıyoruz. Bize çok faydası oluyor. Şehirler arası kaç km ve kaç saatte gidilir hepsini ayrıntılı bişekilde bize veriyor. Sanki o bizim evdeki navimiz gibi. Ama tabi bina ve yer ayrıntıları...
  9. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selamlar Bünyamin Bey, Çok teşekkürler bize verdiğiniz destek için. Valla siz aileden biri gibi oldunuz. Evde bu konu konuşulurken 2 cümlede bir adınız geçiyor. Gezginlik böyle bişey herhalde. Herkes birbirine yardım ede ede aile gibi olunuyor. Bu arada...

10. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Selam Bünyamin Bey, Verdiğiniz biligi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. İnanın işimize çok yarayacak. Süre konusu işlerden dolayı aynı olmak zorunda kaldı. Ama güzergahta biraz kısaltma yaptık.Yine de hiç biyerden vazgeçemiyoruz kolay kolay. En...

11. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Tekrar merhaba, Güzergahı verirken son bölümde bi hata yapmışım sanırım.Onu düzeltmek istedim. Mostar, Saraybosna, Ohrid, Manastır olması gerekiyordu.Sonra tekrar Selanik tabiki. Teşekkürler.
  12. D

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Merhaba Bünyamin Bey; Gezi notlarınızı büyük bi ilgiyle okuyorum. İnanın böyle faydalı olan başka bi yazıya rastlamadım. Ellerinize sağlık. Ben kamuda çalışan bi hekimim. Ben ve ailemde yeşil pasaport var. Ben de sizinkine benzer bi güzergah çizmiştim...

13. D

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Merhabalar efendim, Ben bu siteye yeni üye oldum. Biraz geç kalmış bi gezerim. Benim de bu yaz ailemle beraber araçla avrupa seyehati planım var. Ama hiç araçla yurtdışı deneyimim yok.Bu nedenle Tüm yazıları çok dikkatli okuyorum. Her bilgi ve deneyim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR