Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
L200 ü satıp TOYOTA alacağınıza söz verin,bu sefer idare edelim ;D
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Hani olurya; Şu yaptırdığımız LC Montları ve polarları,kilo aldığınız için dar geliyordur,yırtık ve önemli leke olmadığı sürece bendeki XL mont ve poları L bedenle değişebiliriz. Kampda Erkan beyi...
Bu arada Facebooku olup üye olmamış arkadaşlar için Land Cruiser Owners-Turkey sayfasına üye olmanızı bekleriz. ;D ;D ;D
Gelecek gelek evladım,oda sizi çokookkk seviyor,boşayacağım onu sizlerle yaşasın ;D ;D ;D
Cümleni anlamadım evlatcığım ama kocam Gelecek gelecek,ellerimle hazırlıyorum kendisini ;D ;D ;D
Sen gel citroenle ben seni alırım,hatta zahmet olmazsa Çağlar beyfendiyide al :)))
Bu arada İstanbul ekibi olarak,hava çok kötü olmazsa çocuklarımızıda getireceğiz,isteyen getirebilir.
Bence BÜYÜK HATA yapıp,TOYOTA larını satan eski dostlarımız katılabilsinler kiiiiii,belki araçlarının değerini tekrar anlarlar.
Ynt: DIGITÜRK DEKODER İADE KONUSUNDAKİ YAŞADIKLARIMIZ
Valla eşimde sert konuştu ama nafile hatta çok sinirlendi,kavga çıkıyordu zor engelledik.
Biz kampanyasız üye olduğumuz için cihazı iade edeceksiniz dediler.Ama önümüze gelen heryer yaptıklarını yazacağız.
Digitürk kutumuzu iade etmek istedik. Fakat 6 senedir abonesi olduğumuz ve her ay yan üyelikler dahil 160 TL ödediğimiz üyeliğimizi iptal ederken inanılmaz olaylarla karşılaştık. Bunları paylaşmak istedim çünkü bu işlemi yapmak isteyenler olursa başlarına gelecekleri bilsinler.
1-)Önce...
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.
Doğru oda farlı bir yaklaşım açısı,ama malum 6 ve 8 silindirlerin az yakmadığını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık :)
Bu arada eşim şunu dememi istedi,(Tanıyanlar bilir kendisini)
Aslan besleyeceksen yemine bakmayacaksın,Lancruiser V8 kullanıp kaç lira yakıyor diyenlere,hep bu cevabı veriyor da ;D ;D ;D
Erkut bey merhaba,
Benimde eşimin aldığı vx 100 üm var.Şehir içinde 85 litre gazla+klima malum İstanbul trafiğinde 410-420 km yapıyormuş.Uzun yolda da gene aynı litre gazla(85 Lt)120/130 km bazende 140 km kullanımda 510 km lerde hep öttü.Ben krş ve...
Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM
Bende birkaç resim ekleyeyim,eşimde bu hafta sonu taktırtmıştı.Çok güzel oldu tam benim istediğim gibi,açılıp kapanması inanılmaz rahat.
Teşekkürler Ahmet usta :)
Ynt: Dizel 100VX ler neden bukadar az
1-) 4.2 Diesel Landcrıiser ve V8 Landcruiser neredeyse aynı yakarlar.Aralarında katalog verisinde bile 2 LT fark vardır.Hele aracınıza LPG taktırırsanız,DIESEL Landcruiserden çok daha az yakarsınız.
2-)Disel Landcruiseri alırken ödeyeceğiniz (Aynı model V8...