Arama sonuçlarınız

1. rumnes

vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı

Ynt: vx 100 yada uzj 100 kullanıcı kitabı Ben indiremedim,o siteye kayıt olmam kerekiyor diyor.10 euro gibi para istiyor. Ben mi yanlış bişeyler yapıyorum acaba ???

2. rumnes

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Erkan bey ilgileniyordu bu konuyla görüşüp hızlandırayım,normal kargo firması kaça getirir acaba,bir fiyat öğrensek.
  3. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Ahmet usta elinize sağlık,bizim taşıyıcı bu hafta ulaşır heralde,montajını yapınca haber veririm size.

4. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Yavuz bey,orjinal stepne taşıyıcı takan araçlarda zaten orada stop ışıklarının ek parçası yok,Ahmet usta birebir kopya yapmış,bence hiç ellemeyelim. :)
  5. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Harika Ahmet usta bende bir adet istiyorum. :)

6. rumnes

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Evet ondanda istiyoruz ama kimseden ses çıkmıyor,belki Antalyadaki Ahmet usta onuda yapar,herşeyi yapıyor nasıl olsa.

7. rumnes

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Bişey değil,evet bunlar biraz daha uzun,bu jantlardanda vardı aracı aldığımızda eşim şuankilerle değiştirdi, araç sert diye. 18 jant mı neymiş diye.
  8. rumnes

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Eşim benim araçdaki dodikleri sökmeyi düşünüyor,isterseniz konuşurum kendisiyle :)
  9. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Teşekkür ederim Erkan bey :)

10. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Konuyu Toyota bölümüne ve muhabbet bölümünede bildirirseniz,herkezin haberi olur sanırım. :)

11. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Ahmet beyle görüştük,çamurluğun içine konulacak takviyeler dahil herşeyi orjinaliyle birebir üretip, eli alet tutabilen herkezin kolayca monte edebileceği şekilde gönderecekmiş.Tabiki biz gene bile yaptırırız. :)
  12. rumnes

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Ahmet bey muhteşem çalışma,eşimde benim aracıma LPG takmıştı ve stepnesiz geziyordum,sayenizde artık orjinal parçamızla stepnemizi takabileceğiz.Elinize sağlık.

13. rumnes

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Çok teşekkürler,işin yarısı tamam geriside olur,hayırlısı.
  14. rumnes

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Olumlu haberlerinizi bekliyorum inşallah,eğer var bide mantıklı fiyatsa zaten min 20-30 adet kesin.Aslında eşim Toyotacıdır da burayla pek ilgilenmiyor artık.
  15. rumnes

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Merhaba Adnan bey; Daha önce resimde görünen 80 kasa aracım vardı sonra onu satıp vx100 aldım.Resimdeki gibi orjinal stepne taşıyıcı arıyorum.Acaba çalıştığınız IRONMAN firmasında vx100 için varmıdır,varsa kaç TL olur.Teşekkürler. Bu arada etrafımda ve...

16. rumnes

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Erkan beyin aceleyle neden buluşmayı iptal ettiğini nihayet anladım,haftasonu neredeymiş acaba kendisi bir sorun bakalım ??? ??? ???
  17. rumnes

Led Mini Lüks Lambası Projesi

Ynt: Led Mini Lüks Lambası Projesi Sadece malzeme parası olmaz azda olsa işçilik şart,ben ilk siparişi vereyim,belki kısmetli gelir.Bitince özelden mesaj atarsanız adres bilgilerini gönderirim.Teşekkürler.
  18. rumnes

Led Mini Lüks Lambası Projesi

Ynt: Led Mini Lüks Lambası Projesi Ben 1 tane satınalmak isterim,mümkünmü acaba ???

19. rumnes

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Toyota Arazi Araçları Buluşmasıydı eskiden,neden Toyota sevenler olmuş acaba.Kürşat Bey. ??? ??? ???
  20. rumnes

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Kar yağarsa üşürüz ama ben kar kampı hiç yapmadım ki ??? ???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR