Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Yeterki sen iste Burak,ayarlarız.. :)

2. KEMALS42

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Ahmet baba ya, inan uyku tutmadı İtalya'da 2 gün pazartesiye kadar boş boş gez olmuyor :) kayışdağı in çık neredeyse düz yol oldu abi.. dönünce haftaya Düzce var,sonrasında istediğin yere istediğin zamanda gitmeye hazırım.. Düzce'den...
  3. KEMALS42

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Değerli Gezenbilirciler, Bu gün sabah mükemmel bir habere rast geldim :) sabah İtalya Milano'da kaldığım otelde kahvaltımı ederken,show Tv de Türkiye saati ile yanılmıyorsam 08:30 haberlerinde bu etkinliğin duyurusu...

4. KEMALS42

Telsiz Yapımı Resimli Anlatım?

Ynt: Telsiz Yapımı Resimli Anlatım? Bilgilendirme için çok sağolun..Hemen bir şey daha, evet haklısınız Sürek veya bekleme(güme) avlarında irtibaat sağlamak amacı ile kullanıyorum.Maksat geyik değl.. :) diğer konuya gelince,bu açıklamanız sonrasında bilgi işlemde olan arkadaşımı...
  5. KEMALS42

Ynt: Telsiz Yapımı Resimli Anlatım? umut hocam, o konuda yerden göğe kadar haklısınız.size elbette hak veriyorum..ben yasal olarak yasal cihazları kullanıyorum tabiiki.Ama Türkiye gerçeği ortada bunu ben sadece burada telafuz ettim.Zaten bir çok kuruluşta yasal olmayan cihazlar...

6. KEMALS42

Ynt: Telsiz Yapımı Resimli Anlatım? evet arkadaşlar,bu konuları bende biliyorum elbette,çünkü bende bir amatör telsizciyim ve çok araştırdım.. ona kalırsa SANEO marka telefonlarda kullanım olarak ülkemizde yasak statüsünde olan cihazlardandır lakin hemen hemen tüm ülkede rahatlıkla fabrika...

7. KEMALS42

MIDLAND 75-822 40 Channel 2 Way Radio

Ynt: MIDLAND 75-822 40 Channel 2 Way Radio Ben izah edeyim bildiğimce.. :) 1.si bu cihazı o siteden almaya ve sipariş etmeye kalkın,zaten size Türkiye adresi olduğu için vermeyecektir.Sadece Amerika ve Canada sınırları içerisine gönderebilirler.Ve sizi yönlendirecekleri site bu konuda anlaşmalı...
  8. KEMALS42

Ynt: Telsiz Yapımı Resimli Anlatım? Sayın arkadaşlar bu konuda bende bir şey söylemek isterim. Amerika dan kendim Cobra CXR920 Radios getirdim.Bunu genelde avda, her türlü doğa şartlarında kullanıyorum ve çekmeme,almama gibi sorunla karşılaşmadım.Hatta denizde,Burgazz ada arkasındaki M.Marta...
  9. KEMALS42

Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009) Burak cım, seneyede biz sizleri kutlarız.. :) bunda kötü düşünecek ne var.. Yeterki gönüller bir olsun.. sevgiler

10. KEMALS42

Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

11. KEMALS42

12. KEMALS42

13. KEMALS42

Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009) Çok teşekkürler Kazanci Ailesi.. sevgi ve selamlarımızla :)
  14. KEMALS42

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Ateş Arkadaşım, Kötü bir şey söylediğimi hiç zannetmiyorum ama,maalesef her söyleneni mutlaka yanlış yöne çekecek ve değerlendirecek biri mutlaka çıkıyor.. Sanıyorum ki, bu Jeep e binenlerin kanında da,Amerikan özgürlüğüne...
  15. KEMALS42

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Daha öncede dediğim gibi.. Türkiye sizlerle gurur duyuyor..Sizler olmasanız ekabir devlet büyükleri nereden para toplayacak.. hay Allah razı olsun,şu ekonomik krizde Jeep cileri bir araya toplayandan.. :) piyasanın ve bir...

16. KEMALS42

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Sayın Özgür bey , Dikkat ederseniz,asla kötü yönde bir yorum değildi zaten.. kabul etmemek mümkünmü ki? herşey ortada.. :) Araçlarda,sahipleride,vergileride... :) Allah güç versin, devlet nasıl kalkınacak sizler olmadan :)
  17. KEMALS42

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) sayın arkadaşlar, Videoları izleyince fark ettim, aslında siz Japon tuzağına düşmüşsünüz.. Mitsubishicilerin gezisinde bir pajeroyu yüzdürüp, bir pajeronunda (eksperoto-serkan) tampon bırakıp,debriyaj bitirdiği yere...
  18. KEMALS42

PMR Telsiz Almak İstiyorum

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Özür dilerim Hülya hanım,evet ben telsiz olarak anlamıştım.Aslına bakarsanız sizin ehliyet sahibi bir telsizci olabileceğiniz aklıma gelmedi dersem daha doğru olur..ama demek oluyor ki bayanlar bu konuda erkeklerden daha duyarlı... Tekrar özür..

19. KEMALS42

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Valla Hülya hanım kız haklı..üstelik bana kalırsa siz ona telsizde emanet etmeyin... sonra telsizleri yüzerken buluyoruz :) ayrıca denizde alınan ehliyet karada geçmez be güzelim..ama illaki istersen ben vereyim..fazla fazla var..Denizde iken karadakine,karada...
  20. KEMALS42

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum Önce ehliyet al Çiğdem.. İhbar ederim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR