Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Hasan cım, 2 yıl önceki bir etkinlikte benimde bir makaram araziye karıştı.. üzerine bir bardak soğuk su içsin arkadaşımız,olsun bitsin..bir gün arazide belki karşısına çıkar bir ağaçta takılı olarak :)

2. KEMALS42

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Kardeş, Her şey iyi güzelde, bazı yanlışlar var.. mesela.. ortalıkta elinde sigara ile dolaşıp yanlış örnek olan kişiler mevcut,özellikle bunlardan biride sivil savunmacı olacak,yazık,doğa havasını kirletmektesiniz..ayrıca bira...
  3. KEMALS42

2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010) Serkancım selamlar, Büyük olasılıkla katılacağız.Herhangi bir engel çıkmaz isede cuma dan oradayız.Yumurtalar bahane,dostluklar şahane..herkese selamlar kemal

4. KEMALS42

Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010) çiğdemcim, Düzce'nin, özelliklede Serkan Tut kardeşimizin getirttiği yumurtalar olmazsa olmaz...özel üretim olmalı,malum sabah kahvaltıda yenecek..kalabalık grub geleceğiz çünkü,bu sefer 30 adette yetmeyecek :) ama Serkan...
  5. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Kardeş, Bende tam bu tarihlerde seni balık tutmaya götürecektim :) merak etme kapıda kalmayız,bu sefer benim tekne ile gidecektik... ne olcek şimdi..??? :) :)

6. KEMALS42

Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010) serkancım selamlar, Köy muhtarından sabah yumurta gelecekse gelirim :) sevgiler

7. KEMALS42

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
  8. KEMALS42

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar az kaldı..son kareler..
  9. KEMALS42

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar organizasyonu kim tertip etti bilemiyorum,ama yazılanlardan Ahmet ve hasan arkadaşımız olduğunu çıkardım,öncelikle onlara teşekkürler..sağolsun benim ekürüde beni haberdar edince ailecek katılmış olduk.uzun zamandır...

10. KEMALS42

Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010)

Ynt: Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010) iyi güzelde, focus un plakalar niye kapalı? şirket aracımı,satılıkmı??

11. KEMALS42

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) arkadaşlar çok güzel bir aktivite..adrenalin son had. fakat lopez bu mevsimde yol vermesin,şaşırdım.Kışın bile kar altında sorunsuz geçtiğimiz bir yer.. ama son dönem offroad cular çoğaldı :) anladığım kadarı ile giripte çırpınan çok...
  12. KEMALS42

Gezenbilir Kars Yollarında...

Ynt: Gezenbilir Kars Yollarında... Mükemmel bir organizasyon,düşünce,uygulama ve sosyal faaliyet..defalarca yaban tv izci programında seyrettim,kayıt ettim..tanıdık yüz ve simadaki dostların bu adımda öncülük etmeleri ve imzalarının olduğunu görmek, ayrı bir sevinç,mutluluk ve haz...

13. KEMALS42

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Özür dilerim, kiminle muhatab oluyoruz ki... biz maç sonrası eline silah alan maganda diye tabir edilen sınıfa girmiyoruz.. o nedenle muhalefet olan sayın arkadaşlar önce kendilerinden pay biçsinler.. evet ben av hayvanı vururum, vede oturur afiyetle yerim... yanında da...
  14. KEMALS42

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar merhabalar, konuyu takip ediyorum ara ara..ama neyi paylaşamıyorsunuz çözmüş değilim.Anladığım şu ki,Avcı,ava karşı olan ve hatta belki bohçacı tabir edilen ruhsatsız kişi dahi var ve yazıyor.. 40 yaşında neredeyse 25 yıla varan süredir ruhsatlı avlanan,doğa sever,hayvan...
  15. KEMALS42

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) 1.ncisine zevkle katıldığımız bu marka gezisine maalesef iş seyehatim dolayısı ile bizlerde son dakikada katılamayacağımızı bildirmek isterim.Kısmetse daha başka bir etkinlikte buluşabilmek dileği ile diyeceğiz.Listeyi tekrar revize...

16. KEMALS42

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) Sayın arkadaşım, Dikkat etinizmi veya dikkatinizi çektimi bilemiyorum,lakin forumda Mitsubishiciler çok fazla zaten aktif değiller.Biz kaç kişiyiz listesinin kalabalık olmasına bakmayın siz.. bir Amerikan,bir ingilizciler veya yeni...
  17. KEMALS42

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Selamlar, Bu sistemi aracıma(gezici veya sabit rçle olarak) kurmak için bireyesel olarak girişimde bulunabilirmiyim,nereye ve nasıl olabilir, maliyeti ortalama neye çıkar? Bilgi istesem verebilirmisiniz? özelden de yazabilirsiniz.. teşekkürler
  18. KEMALS42

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş..fakat bir şeyi takdir etmek gerekir ki,bence içinizde en cesur olan,bağımsız arazi şanzumanlarına sahip arazi canavarları içerisine,maşaallah ki nazik bir bayan nezaketinde olan ve sürekli 4 çeker asfaltroad...

19. KEMALS42

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) Aynı işi, (motor yıkamada dahil ) iş yerime yakın olan,samandıra merkezde ki Total yanında bulunan Şamdan Oto yıkama & kuaför de (sahibi Veysel bey) 25,00 TL ye ben her hafta yaptırabiliyorum.Bilginiz olsun.yakın olan arkadaşlara tercih ederim.
  20. KEMALS42

Yuvacık Keşif Gezisi 3H Otomotiv ( 04 Nisan 2010 )

Ynt: Yuvacık Keşif Gezisi 3H Otomotiv ( 04 Nisan 2010 ) Bu keşif Gezenbilirden çok Yiyenbilir olmuş,arkadaşlar..Afiyet olsun... hani derler ya yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,nereleri gezdiniz?? onu gösterin diye.. :) :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.