Arama sonuçlarınız

1. KEMALS42

İzmit Yuvacık Servetiye Köyü Karaca Dağ Evleri (23-24 Ocak 2010)

Ynt: İzmit Yuvacık Servetiye Köyü Karaca Dağ Evleri (23-24 Ocak 2010) Samsung Cep telefonu benim küçük kızım Tuçenaz Sarıgül'e aittir... Kendisi o kadar relaks bir halde ki, hanımefendi cep telefonunun kayıp olduğunu dağdan indikten 4 sonra fark edebildi... :) Yabancı yer değil, emanete alın...

2. KEMALS42

Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Kemal Sarıgül'ün (KEMALS42) Doğum Günü Kutlu Olsun Değerli Dostlarım, Birbirinden değerli dilek,temenni ve tebrikleriniz karşısında beni fazlası ile duygulandırdınız.Daha henüz 30 uma yeni bastığım şu günlerimde :) sizlerin yüreğininde en az benimki kadar genç olması ve...
  3. KEMALS42

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Yanlış anlaşılmasın,araç değişikliğim mevcut.. :-) 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel - Pajero...

4. KEMALS42

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) Resimler güzel.. suat abi, "kılavuzu karga olanın burnu çamurdan çıkamazmış" :) grubun önünde deli Adnan abi varsa olacağı buydu.. ben onunla bir kere şile ormanına girdim, aracımın çizilmedik ve kırılmadık tek noktası...
  5. KEMALS42

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Yalnız Ünalcım, Unutulmamalı ki,sanada bu konuda fazla güvenmemek gerek.. sen varkende ateş yakmak,sigara içmek, gaz çıkarmak,gazlamakçakmak çakmak,hatta hatta ateşin adını dahi anmanın bile tehlikeli olduğunu söylemek gerek.. çünkü birden alev...

6. KEMALS42

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Aşkolsun Yangın Ünal, Senin söylediğin şimdi Hakan a hakaret sayılır..Adam madalyalı branş yüzücüsü,ama arkadaşımız çokda iyi diş çeker,bademcik alır,vs.vs..anlayacağın çok iyide bir sağlıkçıdır.Gerçi sen benden çok daha iyi tanıyorsundur zaten.seninde...

7. KEMALS42

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Sevgili Birol, Vallahi benimki latifeydi.. sakın ola alınayım falan demeyin. sizlerin bendeki yeri her zaman ayrı ve baki.. Sizler varken bizlere madalya yakışmaz..Allah sizleri eksik etmesin,ama muhtaçta etmesin.. saygılar ve sevgilerimle tüm camianızın...
  8. KEMALS42

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Teşekkürler Can, Sen kusura bakma,ben Turuncu giysili kardeşlere atıfta bulunmak istemiştim,ama oltaya sen takılınca ses etmedim..:) sevgilerimle İyi seneler
  9. KEMALS42

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul haaa.. sağol kardeş, sayende iyi bir şey daha öğrenmiş oldum..o fosforlu giysili arkadaşlardan oldum olası korkmuşumdur.bende katılmak isterdim ama yüzme bilmem ki, onların hepsi yüzmede bilirmiş,hele Hakan Bulu kardeş madalyalı falan yüzücüymüş,onun...

10. KEMALS42

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Sayın Hakan Bulu kardeş, Sizi gözüm bir yerden ısırıyor.. tanışıyormuyuz acaba..? affınıza sığınarak bende bir şey soracam.. Arama Kurtarma derken,gerçekten arayıp kurtarmayamı değiniliyor,yoksa sakın ola Arama ve Kurtarma, bırak kaybolsun mu demeye...

11. KEMALS42

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) Hayırlı olsun Suat abi, Davet için çok teşekkürler,gerçekten çok isterdim ama telefonda da bahsettiğim gibi çookk önemli mazeretim var.Kısmetse senin olduğun bir başka etkinlikte beraber olmak dileği ile..Katılımcı tüm...
  12. KEMALS42

Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009) İbrahim bey teşekkürler, ne tatili abi?? :) bu iş güç arasında tatil bize yok.. çocuklarımız tatil yapsın diye biz buralarda nöbetçiyiz,en büyük tatilim,iş sonrası kaçamaklarımla teknemde geçen zamanım :) .. yazmaya gelince...

13. KEMALS42

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Bak o konuda haklısınız..Türkiye'nin bütün hurdalığından en az 10 adet çıkmakta..Henüz Mitsubishiler pert harici girmemiş ki rastlamıyoruz..Ve onları geçmeside kesinlikle gerçekleşemez.O kadar ayağa düşmesi için bolca üretilmelilerdi ama eskiden...
  14. KEMALS42

Yayla Gezisine Davet Duyurusu

Ynt: Yayla Gezisine Davet Duyurusu arkadaşlar, Bu gezi hafta sonu gibi diye biliyorduk,ama gördüğüm kadarı ile son durumda, hafta içi hatta tüm haftayı kapsayan bir etkinliğe dönüşmekte.Yanılmıyorum değilmi??
  15. KEMALS42

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Behiç bey, Hayırlı uğurlu olsun yeni aracın.Allah güle güle güzel günlerde ağız tadı ile bindirmeyi nasip etsin.. Eee artık bir dahaki sefere ıslatırız.. :) Bu arada süper fotolar çektiğine şahitim,nazlanmada...

16. KEMALS42

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Nilsun hanım, Bu ekip gölü karış karış gezen bir kaç ekipten biridir.Ama süper baba ve ekip arkadaşını kutlamak gerekir..Bitmek tükenmez bir azimle kürek çekmeyi hiç bırakmadı.. :) bence dümen görevini tam...
  17. KEMALS42

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Sevgili Hakancım, Rica ederim.Bu bir ekip bütünlüğüdür ve olması gerektiği gibide olmasına çalıştık.Jeep cilerede kızmamak gerekir.. Fakat Akşam toplanırken Land cı büyük abilerden biri bir şey söyledi sanki,yanlış...
  18. KEMALS42

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Arkadaşlar ya, suya ilk düşen balık grubu elemanların,birinin Deniz astsubayı,diğerininde uzunyol kaptanı olduğunu öğrendim.. Botta kurtarma ekibinde olan biri olarak,onları sudan alan kişilerdenim.. :) onlar yoksa...

19. KEMALS42

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Gaza gelmene gerek yok abi, sen o gün hava almaya çıkacağım deyipte sonrasında haber çıkmayınca,hava rüzgarlıydıda Ahmet baba havalanıp uçtumu diye merak ettim sadece..Gözüm havalarda kaldı,bir haber bekliyordum :) Ayrıcaaaa... belki...
  20. KEMALS42

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Ahmet baba, Ne oldu senin şu kayışdağı hava alma gezisi..ihtiyar adamsın bak, o kadar yükseklerde hava almak sana yaramaz :) hele hele tek çıkayım diye uğraşma,o araç seni oralara çıkarmaz... :) Tem otoyolu gibi değil oralar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR