Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alınık Msr Xgk Ex Benzinli Ocak
Yurt dışından getirttiğiniz ocakların size maliyeti ne oldu ? Elinizdeki fazlalık ocakları eğer uygun fiyattan satışa çıkarırsanız ocağı olmayan arkadaşlara satabilirsiniz. Bu ocaklar Türkiye'de pahalı çünkü.
Ynt: Ultralight Backpacking
Şunu da ben yaptım. Bu ocak ile metal bardakta 3 mevsim su kaynatabilirsiniz. Üstelik tam bir ultralight malzeme.
http://www.youtube.com/watch?v=k9S8rGzPx98
Metal kulplu bardak, kokusuz dumansız tablet ve metal mumluktan yaptığım alternatif bir esbit ocağı. Mumluk...
Ben elimden geldiğince kendi imkanlarımla kendi malzemelerimi hacim ve ağırlık olarak küçültmeye çalışıyorum. Aşağıdaki videolar kendi çekimim. Boş zamanlarımda hem hobi olarak hem de ihtiyaçlarım doğrultusunda kendim için ultralight malzemeler geliştiriyorum...
Hocam ben de ultralight müptelasıyım. Ferrino Popote Mini'nin alkol ocağı Ferrino firmasının kendi üretimi mi yoksa ocak Trangia firmasının mı acaba ?
Alkol ocakları içinde en az yakıtla en fazla suyu kaynatan Trangia firmasının ocağıdır. Diğer alkol ocakları ile...
Ynt: Kış Mevsiminde Yaptığınız Günlük Doğa Yürüyüşlerinde Yanınıza Ne Alıyorsunuz ?
hemen hemen aynı malzemeleri taşıyoruz. ama şöyle birşey var ki eğer arazi engebeli ise zippo cep sobasını yürüyüş esnasında çalıştırmayın derim. bu tip engebeli arazi yürüyüşlerinden veya uzun yol...
Evet Osmanlı Ocağı deyince sanki reşo ocağını Osmanlılar icat etmişler gibi algılanıyor. Reşo daha yeni kullanılan bir ocak çeşididir. Üretici Osmanlı ocağı derken herhalde vatandaşın zihninde "Osmanlı gibi sağlam, Osmanlı tokatı gibi etkili, Osmanlı gibi işini kusursuz yapan, Osmanlı gibi...
Teknolojide Avrupa'nın gerisinde kalmış Osmanlı'nın diğer ocaklardan geri kalmış ocağı :) şaka bir tarafa bütçeniz uygunsa ya vidalı kartuşlu ocaklara bakın MSR Pocket Rocket gibi, veya benzinli ocaklara bakın MSR EGK EX gibi. Bütçeniz uygun değilse Trangia alkol/ispirto/kolanya ocağına bakın.
Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı
Ben konuyu yeni gördüm ama bilmeyenler için bazı katkılar yapmak istiyorum. *Benzinli ocakların tümünün çalışma mantığı da, genel olarak şekilleri dışında parçaları da aynıdır. Hepsinin de yakıt tankı olur. Bu tanka yakıt doldurup tankın ağzını kapatırız. Yakıt...
Ynt: Benzinli kamp ocağı marakası tavsiyeleriniz.
Ben MSR XGK EX aldım çok memnunum. Youtube'a girip ilgilendiğiniz ocakların videolarını izleyin. Alevlerinin stabil olmadığını, titrek ve sürekli azalıp çoğalarak yandıklarını göreceksiniz. Bir de MSR XGK EX modelinin videolarını izleyin. XGK EX...
Ynt: Alınık MSR XGK EX Benzinli Ocak
Arkadaşlar ocağı sıfır aldım. Konu kilitlenebilir. Ocaktan son derece memnunum. Herkese tavsiye ederim. Yakında detaylı inceleme yapabilirim. Selamlar.
Merhabalar, ben ultra hafif tek kişilik bir bivak çadır almak istiyorum. Ferrino Bivy Hl veya Nemo
Gogo Bivy modellerini karşılaştırısak, bivak çadır denilen bu tip çadırlar kaç mevsimlik oluyor ? Rüzgar, yoğun kar ve yağmur yağışı ve aşırı soğuk havalarda bu tip bivak çadırlar kullanılabilir mi...
Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu
Önümüzdeki hafta içi Tokat'tayım inşallah. Tokat / Pazar / Üzümören'e beklerim. Av, kamp, balık tutma, doğa yürüyüşü, gece yürüyüşü gibi her türlü aktivite yapabiliriz. Bizim o taraflar yeşilliktir, dağlar ormanlıktır.
Merhaba arkadaşlar. MRS XGK EX modeli benzinli ocak almak istiyorum.
ABD fiyatı 150 dolar = 270 tl.
Türkiye fiyatı 420 tl.
Türkiye fiyatı 150 tl. daha pahalı. Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
1. Amerika'dan gelen birisini bulup ocağı o kişi ile getirtmek. Ödeme ocak satın alınmadan...
Merhaba arkadaşlar. Doğada çay, kahve, hızlı çorba vb. sıcak içecekler içmek için kendi icadım olan minik tablet ocağını tanıtacağım.
Metal kulplu bardak, kokusuz dumansız tablet ve metal mumluktan yaptığım alternatif bir Esbit ocağı. Mumluk yerine benzer bir metal ayaklık ta kullanabilirsiniz...
Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri
Yahyalı şelalesi bir dünya harikası. Bildiğiniz taşın içinden ırmak fışkırıyor. Mutlaka gidip görülmesi gereken bir yer.
Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi
El yapımı baltaları da çok severim. Özellikle Damascus çelikten yapılma bir balta parasının hakkını kuruşu kuruşuna verecektir. Bakınız:
http://www.youtube.com/watch?v=8WFJ95Eql9g
X5 bana göre kılıfından çeliğine kadar kaliteli denebilecek bir balta. Ben de de bir huy var kullandığım bıçakların ve baltanın tek parça olmasını isterim. Yani ahşap, boynuz veya plastik sap yerine tek parça %100 kaliteli çelikten, sap gibi hiçbir ek...
Hocam Fiskars X5 kullanıcısıyım. Eğer dedeniz Fiskars X5 boyutunda kaliteli bir balta yaparsa bir tane de ben satın alabilirim. Dedenizin ellerinden öperim.
Ynt: En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı
Milli dağcımız Tunç Fındık Abi'ye mail attım. Sağolsun kısa bir süre sonra döndü. Tavsiyeleri üzerine benim ihtiyaçlarım doğrultusunda Ocak olarak MSR XGK, Çadır olarak The North Face VE-25, Tulum olarak da The North Face İnferno modelini almaya karar...