Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Selim

En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı

Ynt: En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı Kararımı verdim hafta içi MSR xgk alacağım inşallah. Birde Türkiye'nin bütün dağlarında yüksek irtifada güvenle kullanacağım 5 mevsim çadır ile -20 ve üzeri konfor derecesine sahip kaz tüyü tulum seçebilirsem şimdilik eksiğim kalmayacak. Uyku tulumu...

2. Ahmet Selim

El Yapımı Sağlam İspirto Ocağı

Arkadaşlar videoda alüminyum şişeden sağlam bir ispirto ocağı yapımı anlatılıyor. Ben çok beğendim paylaşayım dedim. Bu modeli evde sınırlı alet edevatla yapmayı düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=jv_G6xf5xVE&feature=related
  3. Ahmet Selim

Ynt: En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı Resimdeki model daha iyi sanırım. Simdilik favorim MSR XGK. Alttaki model biraz daha dayanıksız görünüyor. Tunç Abi "Zaman içinde ezilip büküldükçe ocağı tabana bağlayan pim ve vidalar kayboluyor, bu da ocağın işlevini etkilemese de dingildek...

4. Ahmet Selim

Küçük ama etkili kullanışlı kamp ocağı

Ynt: Küçük ama etkili kullanışlı kamp ocağı Video için teşekkürler. Çok güzel bir tasarımı var. O borunun tam ismi nedir ?
  5. Ahmet Selim

KAMP YAPAN YOK MU ? !!!

Ynt: KAMP YAPAN YOK MU ? !!! Ben çadır, uyku tulumu ve benzinli ocak alıp yaz kış hafta sonları Erciyes dağında kamp yapacağım. Erciyes dağında Tekir yaylası var. Ulaşım kolay, zemin müsait, çevrede market, oteller, askeriye, petrol gibi temel ihtiyaçların giderilebileceği meskenler var. Bunun...

6. Ahmet Selim

Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi

Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi yüksek irtifalarda kamp yapacağım için kaz tüyü ve son derece güvenilir bir ürün arıyorum. Husky'nin kaz tüyü Down modelini buldum. Konfor derecesi -14 extreme derecesi -30. Marmot'un bu değerlere yakın tulumu ise ödül almış. Tabi fiyatı neredeyse iki katı...

7. Ahmet Selim

Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi husky'nin de kaz tüyü tulumu yok sanırım.
  8. Ahmet Selim

Ynt: Kaz Tüyü Uyku Tulumu Tavsiyesi edit
  9. Ahmet Selim

Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir kaz tüyü uyku tulumu almak istiyorum. Kaliteli, kendini kanıtlamış, birçok dağcı tarafından memnuniyetle kullanılan Amerikan malı veya Avrupa'nın ünlü markalarına ait bir uyku tulumu önerebilir misiniz. Aşağıdaki özelliklere sahip...

10. Ahmet Selim

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? Arkadaşlar almışken kaz tüyü, konfor derecesi -20 -30 civarı bir tulum alsam daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunun için ayrı bir başlık mı açayım.

11. Ahmet Selim

Ynt: En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı msr xgk modelinde alev ayarı yokmuş. yemeklerin dibini yaktığını söylüyorlar. Bununla birlikte yakıt tüketimi de artacaktır. Lakin çok güçlü ve çok sağlam bir ocakmış. Primus nova plus ile msr xgk 'yı karşılaştırırsak hangisi daha iyidir. kar eritme...
  12. Ahmet Selim

Çakmak Gazı ile Doldurulabilir Ocak - Tokai mi Square mi ?

Ynt: Çakmak Gazı ile Doldurulabilir Ocak - Tokai mi Square mi ? Arkadaşlar uzun bir araştırma yaptım, square marka olan daha kompakt olduğu için square marka olan ocağı tavsiye ediyorlar. Tokai'nin çantaya konulduğunda kaba durduğunu yazmışlar. Velhasıl square marka olanı sipariş ettim. Ürün...

13. Ahmet Selim

Merhaba arkadaşlar. Adam gibi benzinli expedition dağcı ocağı alıp yıllarca sorunsuz kullanmak istiyorum. Tıkanma sorunu kolay çözülebilirse iyi olur. İsmini hatırlayamadığım bir firmanın benzinli bir modelinde mıknatısla temizleme özelliği vardı. (Edit: Optimus Nova Plus olması lazım.) Bunun...
  14. Ahmet Selim

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? Arkadaşlar ben de bu iki ürün arasında kaldım. Fiyat aynı, extreme dereceleri 2 derece fark ile aynı diyelim. Benim için hacim, ağırlık ve su geçirmezlikte önemli. Bu durumda hangi ürünü tavsiye edersiniz. Marmot wave IV su geçirmez dış kumaşa sahip...
  15. Ahmet Selim

smith wesson bıçak

Ynt: smith wesson bıçak bende iki adet var ama kesinlikle sahte. orjinal bulmanız çok çok zor. eğer sıfır yada ikinci el alacaksanız kesinlikle faturalı smith wesson bıçağı alın. sahtelerin faturası olmaz. kim bilir belki de olabilir. dikkat etmek lazım.

16. Ahmet Selim

Çakmak Gazı ile Doldurulabilir Ocak - Tokai mi Square mi ?

Sizce hangisi neden tercih edilmeli arkadaşlar ? Tokai'nin ürünü http://www.askeriavurunleri.com/Tokai-Gazli-Kamp-Ocagi,PR-29.html Square'in ürünü http://www.askeriavurunleri.com/SQUARE-Gazli-Kamp-Ocagi,PR-28.html Çakmak gazı ile doldurulabilen başka gazlı ocaklar da tavsiye edebilirsiniz.
  17. Ahmet Selim

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? son olarak şunu söyleyim: mümkünse hem paracord hem de rakip iplerden satın alıp outdoor aktivitelerde her iki ipi de aynı işlerde kullanın. her yönüyle paracorddan daha iyi bir günlük kullanım ipi bulabilirseniz o ipten biz de satın alalım.
  18. Ahmet Selim

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Sayın Guve tanıdıklarınızın söyledikleri harfi harfine doğru. Fakat bazı şeyleri yanlış yorumlamışsınız. Burada kimse paracord dağcıların tırmanma ipidir demiyor. Tırmanma ipi çok farklıdır, hatta tırmanma ipleri paracordda olduğu gibi...

19. Ahmet Selim

Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012) oh ne rahat :)
  20. Ahmet Selim

Gezenbilir; Gürleyik Şelalesi & Kanyonu Yürüyüşümüz (5 Ağustos 2012)

Ynt: Gezenbilir; Gürleyik Şelalesi & Kanyonu Yürüyüşümüz (5 Ağustos 2012) Kayseri'de ikamet ediyorum. Haftasonları çevre illerdeki aktivitelere katılabilirm. Teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR