Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Selim

Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012) Zerrin Hanım bu parkur kaç. km. ? Zira sırt çantalarınızda fazla yük yok sanırım. Ben daha ağır bir çanta ile yürüyüşe çıkıyorum. Yemek, su, yedek elbise, teknik malzemeler vs. hepsini çantaya mı sığdırıyorsunuz yoksa...

2. Ahmet Selim

Gezenbilir; Gürleyik Şelalesi & Kanyonu Yürüyüşümüz (5 Ağustos 2012)

Ynt: Gezenbilir; Gürleyik Şelalesi & Kanyonu Yürüyüşümüz (5 Ağustos 2012) Ne güzel aktiviteler yapıyorsunuz maşallah. İçim gidiyor doğada bulunmaya.
  3. Ahmet Selim

Terleme Sorunu Hakkında

Çözüm ! 1. Bademcik meselesi: Bademcik sorunu bende de vardı. Vardı diyorum çünkü artık yok. Bademciğim yazın en sıcak günlerinden tutun da kışın aşırı soğukları dahil sürekli şişerdi. Öyleki son yıllarda her ay bademciklerim şişiyordu. Bu durum beni kötü etkiliyordu. Çünkü sürekli...

4. Ahmet Selim

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Merhaba arkadaşlar Hava Kuvvetleri'inin paraşütlerinden çıkma bol miktarda paracord temin edebiliyorum. Aynı zamanda kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda paracord bileklik, saat kordonu, anahtarlık vs. de yapıyorum. Piyasada satılan birçok...
  5. Ahmet Selim

Minik Kamp Tüpleri ve Başlıkları Hakkında.

Ynt: Minik Kamp Tüpleri ve Başlıkları Hakkında. Merhaba EYLEM Bey, foruma yeni üye olmama rağmen uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum. Bir mesajınızda bazı araç gereçleri kendiniz yapınca sizi daha mutlu ettiği gibi bir yorumunuz vardı. Şuan hangi konuda başlığında yazdığınızı...

6. Ahmet Selim

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im çok güzel olmuş, ustaların da ellerine sağlık. güle güle kullanın.

7. Ahmet Selim

Türkiye'de Extreme Hava Durumları ve Uygun Malzeme Seçimi

Uyku tulumu ve çadır ararken aklıma geldi ve Türkiye'nin extreme hava koşullarını araştırdım. Türkiye'de ölçülen en düşük sıcaklık: -46.4°C Van-Çaldıran 9 Ocak 1990 Türkiye'de ölçülen en yüksek sıcaklık: 48.8°C Mardin-Kocatepe 14 Ağustos 1993 Türkiye'de ölçülen günlük en yüksek yağış...
  8. Ahmet Selim

Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi

Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi Şu sitelerde fiyatlar uygun ama bunlardan hangisinden alışveriş yapmamı tavsiye edersiniz ? http://www.bozkurtav.com/Urun/Husky-Fighter-Kirmizi-31-Kisilik-Cadir-pmu1185.html http://www.rastgeleav.com/default.asp?git=9&urun=9674...
  9. Ahmet Selim

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? Teşekkürler ben internet üzerinden bir alışveriş sitesinden satın aldım. Hem Zippo cep sobasını hem de satın aldığım satıcıyı tavsiye ederim.

10. Ahmet Selim

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? Amerika'nın ünlü Zippo firmasının benzinli cep sobası var. İsmi Zippo Hand Warmer. Yakıt olarak Zippo benzini ile çalışıyor. Normal benzin ile çalıştığını söyleyenler de var ama ben normal benzin ile denemedim. Fabrika verilerine göre 1 ölçek Zippo benzini...

11. Ahmet Selim

Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi Araştırmalarıma göre Husky firmasının Fighter modeli 5 mevsimlik, 3 kişilik çadırı ve yine Husky firmasının Anapurna modeli -28 derece extreme değeri olan uyku tulumunu almaya karar verdim. Yorumlardan edindiğim bilgilerden yola çıkarak bu...
  12. Ahmet Selim

Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi -20 derecede vücudu dondurmayacak mümkünse su geçirmez bir tulum lazım. Tabiki bilinen kaliteli bir marka olsun istiyorum.

13. Ahmet Selim

Karadeniz Bölgesinde Kamp Yeri Tavsiyesi Lazım

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Kamp Yeri Tavsiyesi Lazım Evet Trabzon/Uzungöl ilk gideceğim yer. Fakat yaklaşık 2-3 gün Uzungölde kaldıktan sonra başka yerlere de gitmek istiyorum. Başka nereler olabilir yazarsanız araştıracağım.
  14. Ahmet Selim

Ynt: Husky Kamp Çadırı ve Uyku Tulumu Ama Hangisi
  15. Ahmet Selim

Merhaba arkadaşlar. İlk defa kamp çadırı ve uyku tulumu almayı planlıyorum. Yılın her mevsiminde aktif bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. Benim bünye soğuğa karşı dayanıksız olduğu için çadırın da uyku tulumunun da sağlam, su geçirmez, sıcak tutan her türlü hava koşullarına uygun olmasını...

16. Ahmet Selim

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Merhabalar, kafa dengi birisi olmadığı için ben de Temmuz ayında Karadeniz taraflarında tek başıma kamp yapmak istiyorum. Daha önceleri tek başıma birçok defa trekkingler yaptım. Her bir trekking faaliyetinde bir sorun çıktı. Mesela bir defa içme suyu bitti, susuz kaldım. Dereden su alıp metal...
  17. Ahmet Selim

Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor

Ynt: Ege Bölgesinde Kamp Yapmak için Arkadaş Aranıyor Merhaba Bastard. Öncelikle arkadaşların yazdıkları olumsuz şeyleri kafana takma. Bir insanın nasıl geçindiği gibi özel hayatını ilgilendiren şeylerin başkaları tarafından sorgulaması hiç hoş değil. Sonuçta bir evlilik teklifi yapmıyorsun...
  18. Ahmet Selim

Karadeniz Bölgesinde Kamp Yeri Tavsiyesi Lazım

Merhaba arkadaşlar. Karadeniz Bölgesinde yaklaşık 3-4 günlük kamp yapmak istiyorum. Fakat bazı sorunlar var. 1. Ulaşım aracım yok, bu nedenle toplu taşıma araçları ile ulaşabileceğim bir yer olmalı. Otobüsten inince birkaç km. yürüyerek ulaşabileceğim yerler de olabilir. 2. İçme ve...

19. Ahmet Selim

Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Merhabalar, forumdaki yazıları okuduğum kadarıyla uzun zamandır gezenbilir Kayseri'de trekking yada kamp gibi outdoor faaliyetler yapılmıyor. İlgilenenler olursa haftasonları gece yada gündüz doğa yürüyüşleri, çadırlı yada çadırsız kamp, balık tutma...
  20. Ahmet Selim

Gezenbilir Tokat Grubu

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu Ad Soyad: Ahmet Selim Doğum Yeri: Turhal/Tokat Doğum Tarihi: 1985 İlgi Alanları: Trekking, kampçılık, kara ve tatlı su avcılığı, orman keşifleri gibi doğa sporları. Not: Şu anda Kayseri'de ikamet ediyorum. Yılda en az 3-4 defa Tokat'a gelip her gelmemde 10 gün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR