Arama sonuçlarınız

1. M

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Evet her sonuş hayal ile başlar ama başarısızlık da bir sonuçtur . :):):)

2. M

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Dünyanın her coğrafyasında insanların yaşaması demek doğa ile bütünleştiğini mi gösterir dedin ben mi yanlış okudum . İnsanlık tarihine ve insanların yayılmasına bakarsan tamamen ihtiyaçları doğal zorluklar v.s gibi nedenler ile göç ettiğini anlarsın .Yani sınırlı...
  3. M

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Öncelikle tüm canlılar alet kullanmaz belli canlılar alet kullanır .Ama benim kastettiğim alet , bir primatın çöp ile karınca yemesi değildir .Veya bir balta yapma değildir , Arabadır trendir uçaktır internettir v.s v.s .İnsan ve yaratılma kelimesini kullanmayın demişsiniz...

4. M

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Şişme matı ben de bir kaç kez kullandım .Kendi kendine şişmesi biraz sürüyor .Dayanıklı bir mat .Ama gene de az bir ağırlık ne olursa olsun bi de sünger mat götürmekte fayda var diye düşünüyorum .
  5. M

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim 12 bin tl en var 6-7 bin gibi bir lada alıp üstünü onu konforlu hale getirmek için harcayabilrisin .Konfor derken koltuklar klima ve sof direksiyon kastediyorum . Konfor kişiden kişiye değişir sonuçta ve ben bunlar ile mutlu oluyorum ööle otobana çıkayım arabayı...

6. M

Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz?

Ynt: Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz? Çok beğenerek takip ettiğim biri . Doğa survivor ya da doğada yaşam formatında değil .Alttan alta verdiği mesajlar ile doğayı özümseyerek yaşamı anlatan biri . İlk başlarda yabancı formatta iken git gide her...

7. M

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Başlığı açan arkadaşın özelinde değil ama özellikle Bear belgeselleri , in to the wild gibi filmlerin etkisi ile insanların içinde ki kaçış özlemini doğa ile gidermeye çalışmalarını anlamıyorum . Öncelikle insan doğa için yaratılmamış ya da evrimleşmemişdir .Özümüz doğa fln...
  8. M

Gps Kullanımı

Ynt: Gps Kullanımı Her ihtimal gene yanıma alacam ama kayboduğumu anlarsam kullanmaya karar verdim teşekkür ederim herkese . Solar şarjlar ile ilgili olarak solarmonkey fena değil ucuz hesaplı modelleri var .Ama ne yazık ki tanıtımlarında ki özellikler tutmayabiliyor Solar enerji yerine...
  9. M

Gps Kullanımı

Ynt: Gps Kullanımı :) :) Sorunum şu ki , 7 gün gibi kısa bir sürede münkün olan en fazla yeri görmek istiyorum .İnternette güncelerde işaretlerin sık sık değiştirildiği yazıyor .Anladığım kadarı ile Likya yolunda doğadan çok insanlar ile mücadele ediyormuşuz .

10. M

Gps Kullanımı

Merhaba herkese ; 2 yıldır tekbaşıma yaptığım kampçılık deneyimlerime bu Nisan ayında Likya yolunda 7 günlük bir macera daha ekleyeceğim . Şu ana kadar kafama göre yollar takip ettiğimden GPS e hiç ihtiyacım olmadı .Fakat malumunuz Likya yolu belli bir rota . Tabii ki otobana dönmüş bir rota...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR