Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.
aracımdaki makaslara kavis verdirerek yükseltmeye çalıştım pek yararı olmadı bu yüzden makascıda bir makas daha eklettim ilk başta çok sert olur diye istememiştim ama bir makas daha eklenince çok daha güzel oldu bir karış daha yükseldi...
Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.
Aracım 2005 model nissan pick up .Dün serviste aracın makaslardan ve amortisörlerden yükseltilebiliceğini söylediler.
Pazar günü aracımla su geçişi yaptım. Aracımla sudan geçerken bir iki kez gazı tam yiyemediğinden dolayı stop etti. Bu zorlanmadan dolayı aracın zarar görmemesi için bir özellikmidir. Yoksa bilemediğim bir arızamı var ? Yada yavaş gidilmesinden dolayı dizel yakıtımı geç yakıyor ? :-\
Bir arkadaşım mazda 4x4 pickup almayı düşünüyor.Bu araçların arazi performansı nasıl sitede mazda hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım bilgisi olan arkadaşların bilgisini paylaşmasını istirham ediyorum ;D
Benim dört çeker nissan kamyonete ön tarafı uzun olduğu ve arazide dezevantaj sağlayacağını düşündüğüm için ön tarafına motorlu vinç taktırmayı düşünmüyorum. Bu yüzden 5 ton çekerli el vinci aldım el vinçleri arazide takıldığımızda motorlu vinçlere oranla iş görürmü.