Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar belirli bir sigorta süresi olanlara kursa gitmeden Ankara ulaştırma bakanlığından gönderiyorlar 2010 senesine girmeden önce ben almıştım hem yolcu hemde yük nakli src 2 ve src 4 belgesi...

2. tuncel

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum. kendisini şahsen tanımasamda Antalya yollarında görüyordum , Her canlı mutlak ölümü tadacaktır...
  3. tuncel

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... aslına bakarsanız her doğayı seven ve kamp yapan insanın aracına böyle bir sistem kurması gerekiyor, nedenlerinden biride her zaman konaklama yapacağımız zeminin düz olmamasıdır ...

4. tuncel

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 o km 170 binmi yoksa 1 milyon 700 mü ???
  5. tuncel

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum kınalı sargoz

6. tuncel

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... ben teşekkür ederim. doğada böyle şeyleri yapmayı seven insanlarla bir şeyleri paylaşmak beni mutlu ediyor. :D

7. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

bıçağın ağırlığı 500 gr var ama bir işe yaramıyor amerika patentli çin üretimi . :-\
  8. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

aldığım bıçağı seyyar satıcıdan almadımki çakmanın çakması olsun, izmirde av malzemeleri satan bir iş yerinden aldım zaten made in china yazısını farketseydim elime dahi almazdım adamlar yazıyı öyle bir yere yazmışlarki eline büyüteç alıpta anca okuyabilirsin,orjinal amerikan malını...
  9. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

smith wesson sizi yarı yolda bırakır .

10. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

smith wesson marka bıçak almanızı pek tavsiye etmem çin üretimi oluyorlar pek dayanıklı değiller aldığım bıçağın içindeki parça bıçağı daha doğru düzgün kullanmadan kırıldı birde bileylemesi kalıcı olmuyor.

11. tuncel

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır yerine ne almayı düşünüyorsunuz ???
  12. tuncel

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... :D aynen katılıyorum

13. tuncel

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu dalışta bile yanımızda taşısak su geçirmeyecek gibi gözüküyor :D
  14. tuncel

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. selamlar uzun süredir leatherman'in wave modelini kullanıyorum çok dayanıklıdır tavsiye ederim Türkiye deki fiyatı ortalama 100 dolar civarında.
  15. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

bıçak almaktaki kullanım amacınız nedir ???

16. tuncel

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) Ahmet abi çok güzel olmuş eline sağlık...
  17. tuncel

kelebekler vadisi

Ynt: kelebekler vadisi kelebekler vadisine patikadan inmiştik biraz tehlikeli bir yol .
  18. tuncel

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? teşekkürler murat bey.

19. tuncel

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? resimler .
  20. tuncel

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? selamlar çadırımın markası alba star , çadırımı deniz kıyısında ağaç altında fazla güneş görmeyecek şekilde kuruyorum Antalya'nın güneşi malum haşlar adamı, dağda ise kışın rüzgarı mümkün mertebe az alan yerlerde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR