Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? ben şahsen tüfeğim olmadan dağda kamp yapmıyorum çadırda yatarkende yanıma alıyorum ne olur ne olmaz ama bu demek değildirki kamp alanına gelen her kişi art niyetli olacak diye , asıl silahınızı mecbur kalmadıkca göstermemeniz gerekiyor .

2. tuncel

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? şu an kullandığım çadırımı 10 sene önce hatırladığım kadarıyla 30 tl civarında almıştım yaz kış demeden kullandım çubuklarının lastiğinin kopması haricinde hiç bir sorun yaşamadım haftanın 3 veya 4 günü dağda çadır...
  3. tuncel

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... teşekkürler daha güzelleri sizin olsun ;)

4. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... güzel olmazmı hiç benim dağda favori çorbamdır tavsiye ederim. arabada sürekli malzemelerini hazır bulunduruyorum. :D
  5. tuncel

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında abi sanki tekerler olmamış :-\

6. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Antalya merkezdeyim tel: 05326006862 gelin bir program yaparız. ;)

7. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... teşekkürler doğada ailenizle birlikte böyle şeyler yapabilmek için uyumlu bir eşiniz olması gerekiyor . ;)
  8. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri teşekkürler :D
  9. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri selam bu program ntv demi çıkıyor ? ismi nedir?

10. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bülent abi resimleri uludağda çektim devamını Antalya dan göndericem :D

11. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar günaydın ;D
  12. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar sağolasın bülent abi ahmet ustanın yanına gittim benim aracın kaportadan biraz aldık şimdilik teker sürtmesi yok üç gündür uludağdaydım hafif bir test sürüşü yaptım fotoları yarın yüklüycem :D

13. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abi ben Antalya'dayım , benim torsiyon çubuklarının ayarı son noktasında ,bu torsiyon çubuklarının daha uzununu bulabilirmiyiz yoksa yaptırmakmı gerekiyor .
  14. tuncel

Seyyar Vinç mi? Sabit Vinç mi?

Ynt: Seyyar Vinç mi? Sabit Vinç mi? ben bu seyyar vinç'in fotosunu göremedim ,ebayde ilandanmı kaldırıldı acaba ???
  15. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bülent abi cevap için teşekkürler, abi şimdi avrupa kitlere o kadar masraf edemem sanayide yaptırabileceğim bir şekilde bir şeyler olursa daha iyi olur arka makaslara takoz kolayda ön tarafa nasıl bir işlem yaptırmak gerekiyor ???

16. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar selam. benim aracım nissan rally raid yeni discovery cooper stt 285,75,16 ölçülerinde lastikler taktım asfaltta sürtmeden dolayı bir problem yaşamadım yanlız geçen gün dağ yoluna çıkarken keskin dönüşlerde sürtmeler oldu aracımı yükseltirsem bu sorunu aşacağımı...
  17. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aracınız çok güzel olmuş ,lastikleriniz cooper stt herhalde ölçüleri nedir birde sürtme sorununu yükselterekmi aştınız ?
  18. tuncel

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum selamlar , önder bey kulak eşitleme nasıl dağa çıktığımızda kulaklarımızın tıkandığını hissedip burnumuzu sıkıp kulaklarımızı açıyorsak bu sualtında da geçerli bir kuraldır dalış esnasında dibe daldıkca artan basınç kulak zarını içeriye doğru iter bundan dolayıda ağrı...

19. tuncel

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında selamlar aydın abi benim size bir sorum olacak şimdiki kullandığınız nissan pick up'lar kaç bin km'de araçların motorlarında veya mekanik aksamlarında her hangi bir sorun yaşadınızmı ? saygılar...
  20. tuncel

Elektrikli Deniz motoru Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Elektrikli Deniz motoru Hakkında Görüşleriniz bu tip motorlar göl gibi durgun sular için üretilmiştir denizde pek kullanışlı olmaz 5 beygir motor alın daha iyi saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR