Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü selamlar gps kayıtlarını yazabilirmisiniz.

2. tuncel

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında aydın abi emeğinize sağlık sayenizde aracıma olan güvenim arttı kazasız belasız yollar dileğiyle 8)
  3. tuncel

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel abi hayırmı neden satıyorsun modelmi değiştireceksin ???

4. tuncel

Dünyanın Hangi Kentini İsterseniz Tıklayın Seyredin

Ynt: Dünyanın Hangi Kentini İsterseniz Tıklayın Seyredin teşekkürler :)
  5. tuncel

Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi selam güven bey ,yeni aldığım lafuma marka uyku tulumunu öneririm fiyatıda 120 tl civarı içinde bağdaş kurup yatın çok rahat, mümkünse mumya tipi denilen ayak ucuna doğru daralanlardan almayın çok rahatsızlık veriyor istanbul karaköydeki mağazalardan...

6. tuncel

Nissan Country 4x4 lastik seçimi

Ynt: Nissan Country 4x4 lastik seçimi merhaba bülent bey benim aracımda 2005 model nissan rally raid , discovery cooper marka yeni lastikler aldım 275 , 85 ,16 ebatında aracıma gayet güzel oldu yanlız biraz arka çamurluklara sürttü spiralle biraz aldırdım bir sorun kalmadı öneririm çok güzel...

7. tuncel

130 Yıl Çalışan El Feneri

Ynt: 130 Yıl Çalışan El Feneri http://www.glockmarket.com/v1.6/ adresinden temin edebilirsiniz...
  8. tuncel

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) karada denizde evde işte leathermanimi yanımdan hiç ayırmam onsuz bir şeyler eksik geliyor bana. ;D
  9. tuncel

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? ben bir kaç senedir leatherman wave modelini kullanıyorum testeresiyle kalın zincir bile kestim banamısın demedi leathermani tek geçerim.

10. tuncel

Çakı ve Bıçak Seçimi

pahalı demezsen extremratio marka bıçakları öneririm mükemmel bıçaklardır işlevsel olsun dersen leatherman i tek geçerim.

11. tuncel

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın güzel icat elinize sağlık . :D
  12. tuncel

Solar Isıtıcılı Seyyar Duş!

Ynt: Solar Isıtıcılı Seyyar Duş! çok kullanışlı bir şeymiş bu otele gerek yok çadırı kur deniz kıyısında al duşunu rahat rahat...

13. tuncel

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. ben leatherman'nin wave modelini yıllardır kullanıyorum testeresiyle zincir bile kestim en ufak körelme dahi olmadı bıçakları ve diğer ekipmanlarıda öyle gayet sağlam öneririm... ;)
  14. tuncel

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu güzel telefonmuş.
  15. tuncel

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır üç silahşörler gibi çıkmış maşallah. :o

16. tuncel

Nissan'ın yeni aracı JUKE

Ynt: Nissan'ın yeni aracı JUKE güzel araç ama şehir içinde ;)
  17. tuncel

St. Didier Batığı

Ynt: St. Didier Batığı bu batığa eskiden balık avlamak için serbest dalış yapardık , şamandıranın bağlı olduğu yer 18 metredir. batığın taban kısmı ortalama 32 metrededir geminin kıç kısmında iki tane torpil yarası mevcut gemi muhtemelen bu yüzden batmış .
  18. tuncel

Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı

Ynt: Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı çok güzel bir organizasyon yapmışsınız dalışın saati güneş doğarkendir aynen resimdeki gibi tebrikler ;)

19. tuncel

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması bence dalış sırasında kendimizden başka hiç kimseye güvenmemeli ve sınırlarımızı bilmeliyiz yukarıda bekleyen sağlam bir budy'miz dahi olsa tüplü olmadıktan sonra yüzeye çıkaramaz bu tecrübelerle sabittir 2004 senesinde sığ su bayılması sonucu hayatını yitiren arkadaşımızı...
  20. tuncel

Neden Alüminyum Tüp

Ynt: Neden Alüminyum Tüp yanlış hatırlamıyorsam 96 veya 97 senesinde dalış malzemeleri satan bir abimizin dükkanında dalış tüpü patlamıştı tüp yarı dolu olduğu halde parçalanan parçalar 30 metre yolun karşısındaki su sporları kulübüne kadar ulaşmıştı şans eseri tüpün patladığı dükkanda bulunan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR