Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması 2004 senesinde adalarda sığ su bayılması sonucu bir arkadaşımızı kaybetmiştik çok hırslı bir arkadaşımızdı sonunda hırsının kurbanı oldu geride bir yetim bıraktı Allah rahmet eylesin.

2. tuncel

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması bilgi için teşekkürler ;)
  3. tuncel

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri selamlar benim anlamadığım insan isteyerek hayatı idameye maruz kalmaz bu söylenilen malzemeleri her zaman yanımızda bulunduramayız bence doğada bulunabilecek bitki türlerinin ne gibi hayati önem taşıdığını paylaşmalıyız gerisi hikaye...

4. tuncel

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı selam bahsettiğim koyun ismi yok ufak ve şirin bir yer kelebekler vadisini geçince yerli halktan birine sorarsanız tarif ederler ;)
  5. tuncel

kelebekler vadisi

Ynt: kelebekler vadisi selamlar kelebekler vadisine araçla gidemezsiniz aracınızı vadinin üzerindeki köyün kenarına bırakıp patikadan aşşağı yürüyerek inebilirsiniz biraz dik bir yürüyüş parkuru olacaktır malzemeyle inerken dikkat edin ayağınıza spor ayakkabı giyin terlik benzeri şeylerle...

6. tuncel

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı selamlar kardeşim likya yolu düşünceniz çok güzel ama başınızda o yolu daha önce yürümüş olan bir rehber olmadan denemeniz çok yanlış olur ayrıca o kadar malzemeyle 10 km bile gidemezsiniz bence siz en güzeli kelebekler vadisinin az ilerisinde deniz kıyısına kadar inen...

7. tuncel

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... gelin misafirimiz olun ... :D
  8. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... teşekkürler ertuğrul bey. eee çama çıkan keçinin taşa çıkan oğlağı olurmuş :D
  9. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... odun ateşinde tarhana çorbası ve dalıştan sonra vurulan balığı yerken...

10. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... bilgi için teşekkürler ertuğrul bey

11. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... arkadaşlar ekrana ekmek banmanıza gerek yok gelin Antalya ya misafirimiz olun ben size yaparım. ;)
  12. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar çok güzel olmuş güle güle kullanın.

13. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... dahası var...
  14. tuncel

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... AYNEN KATILIYORUM ;D
  15. tuncel

Perge - Kurşunlu Şelalesi - Aspendos Civarında Kamp.?

Ynt: Perge - Kurşunlu Şelalesi - Aspendos Civarında Kamp.? selamlar o bölgede en güzel kamp yapabileceğiniz yer beşkonak köprülü kanyon bölgesi olacaktır. su ve alışveriş sıkıntınızda olmaz manzara olarakta çok güzel yerlerdir rafting bile yapabilirsiniz su kenarında alabalık yiyebileceğiniz...

16. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... teşekkürler murat bey ...
  17. tuncel

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... devamı
  18. tuncel

ben şahsen kampta rezilliği severim rezillik derken şöyle odunumu kırıcam ateşi yakıcam ya saç kavurma ya tavuk yada güveçte et yapıp üstüne birde çay içip karpuzumuda kestimmi deymeyin benim keyfime öyle lüks kamp alanları bana göre değil ...

19. tuncel

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 bende nissan rally raid 4x4 pick up kullanıcısıyım kim ne derse desin dört dörtlük bir araçtır motor rektefiyesine gelince o kullanıcıdan kullanıcıya değişir kimisi kırsal motorin kullanır yağına suyuna bakmaz ondan sonrada ee araç düşük kilometrede rektefiye oldu daha...
  20. tuncel

Niva'nın Çıkışı ve İnişi !...

Ynt: Niva'nın Çıkışı ve İnişi !... amma olmuş ha nitromu var bu merette o kadar kısa mesafede öyle bir tepeye çıkacak kadar güç nivada neeeerdee ::)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR