Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Yükseltilmiş Land Cruiser

Ynt: Yükseltilmiş Land Cruiser süper bir araç :o

2. tuncel

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu adamın x5 le denize girdiği sahil Antalya çaltıcak sahili eskiden çok giderdik yüzmeye ama arabayla girmek hiç aklıma gelmedi ;D
  3. tuncel

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır

4. tuncel

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır çok güzel olmuş ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin. aracınızı Antalya da nerede görebiliriz ....
  5. tuncel

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) selam benim aracımda nissan rally raid. cooper stt marka lastik almak istiyorum aracımın orjinal jantı 16 inç siz lastikleri değiştirirken lastiklerin kaportaya sürtmemesi için herhangi bir işlem yaptınızmı ?

6. tuncel

Garmin Etrex H Hakkında

Ynt: Garmin Etrex H Hakkında garmin etrex bendede var tahmin ettiğim sorunsa aynı sorunu bende yaşıyorum gps'imle kayıtlı bir yöne giderken gps'im gittiğim yol üzerinde izli bir yol güzergahı çiziyor ama ben bir türlü gps'min çizdiği yol güzergahını kayıt edemiyorum acaba garmin etrex modeli...

7. tuncel

Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

Ynt: Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları... şehire gelince kuduruyor keratalar kamp alanında sakinler :) küçük araç derken suzuki vitara tarzı eni küçük olan araçlarla ulaşımı daha kolay olur. yolun bir kısmında göçük olmuş...
  8. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci tamam ünal abi selamını söylerim 8)
  9. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci çok teşekkür ederim ünal abi en kısa zamanda gidicem...

10. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci büyük firmalarda olsa çinde yapıldıktan sonra ben pek güvenemiyorum. mutlaka kalite farkı oluyor çin üretimiyle orjinal üretimi. netlift nasıl acaba hem iki yıl garanti veriyorlar hemde yedek parçası bol...

11. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci T max vinçler ne malı acaba ?
  12. tuncel

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

13. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci yerli üretim vincin fotorafına bakabilirsin.
  14. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci 12 volt ile çalışan net lift marka araç vinçleri var google danda arattırabilirsiniz...
  15. tuncel

T-Max Vinç; Teşekkürler

Ynt: T-Max Vinç; Teşekkürler Mesut bey hayırlı uğurlu olsun vinç ve tampon ne kadara mal oldu acaba ?

16. tuncel

Kıbrıs'ın Orfozları

Ynt: Kıbrıs'ın Orfozları evet doğru diyorsunuz hatta geçenlerde limanın mendireğinde dalarken tral sürüsünü taşların arasında sabit bir şekilde saklanırken gördüm dışarıda rapala çeken teknelerden ve bizden kaçıp taşlıklara saklanmışlardı ...bizlerde öyle değilmiyiz sıkıldıkmı sakin bir yerlere...
  17. tuncel

Kıbrıs'ın Orfozları

Ynt: Kıbrıs'ın Orfozları çok güzel hayvanlar aşşağı yukarı 18 senedir zıpkın avcılığı yapmaktayım ama hiç bir zaman çok küçük orfozlara zıpkın sıkmamışımdır. eskiden bizim buralardada çok bol balık vardı bilinçsiz avcılıktan dolayı çok azaldı ...
  18. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar teşekkürler :D

19. tuncel

Ynt: Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları... dahası...
  20. tuncel

Ynt: Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları... teşekkürler buralar tekirovanın az ilerisindeki teke taşşağı beycik ve maden koyudur. çadırdaki ufaklıkta benim oğlan daha bir yaşını dahi doldurmamıştı bu fotoraflar çekinirken sacda yaptığımız balıkları sabah dalışında vurmuştum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR