Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

Ynt: Antalya'nın bozulmamış koylarından kamp manzaraları... Antalya'nın bozulmamış koyları...

2. tuncel

Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

inşallah bu koylarımızda bozulmaz ...
  3. tuncel

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı kardeşim ben avcıyım genelde dağda kaldığımız yerlerde ayıyla arada sırada karşılaşıyoruz gündüz insana yaklaşmıyorlar gecede konakladığın yerde sürekli ateşi ferli tutup çöplerini ve yiyeceklerini açıkta bırakmaman gerekiyor benim yaşadığım kadarıyla ...

4. tuncel

Likya Yolu Ultra Maratonu

Ynt: Likya Yolu Ultra Maratonu likya yolunun bitişi...
  5. tuncel

Likya Yolu Ultra Maratonu

Ynt: Likya Yolu Ultra Maratonu size likya yolunun bitişinden bir iki fotoraf :))

6. tuncel

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Çok güzel olmuş o temiz ve açık havada güzel bir filim iyi gider. ;)

7. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

sahibinden.com 'da yerli üretim 2 yıl garantili 4300 kg çekme kapasiteli net lift marka bir araç vinci gördüm sıfır fiyatı 1000 tl acaba diğer avrupa malı vinçlere göre performansı nasıldır diğer avrupa vinçler hem fiyat olarak pahalı hemde 1 yıl garantili kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar...
  8. tuncel

ARAZİ ARAÇLARININ ORJİNAL JANTLARI ARAZİ İÇİN UYGUN DEĞİLMİDİR ?

Ynt: ARAZİ ARAÇLARININ ORJİNAL JANTLARI ARAZİ İÇİN UYGUN DEĞİLMİDİR ? teşekkürler mahmut bey yani araçlarımızın üzerindeki jantlarlada off road yapabiliriz.
  9. tuncel

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar selam gözükara abimiz bu ahmet abiye nasıl ulaşabiliriz bende Antalya'lıyım ???

10. tuncel

ARAZİ ARAÇLARININ ORJİNAL JANTLARI ARAZİ İÇİN UYGUN DEĞİLMİDİR ?

Araç üzerindeki orjinal jantlara arazi lastiği neden takılmıyor ? modifiye yapılan araçların jantları lastikle birlikte değiştiriliyor sadece görüntü içinmi değiştiriliyor acaba...

11. tuncel

Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?

Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.? araçların bakımı için servise götürsek bir türlü götürmesek bir türlü servisler araç bakımlarında çok fahiş fiyatlar istiyorlar bunun yanında filitrelerin orjinallerinide sanayide bulmak çok zor hava yağ ve mazot filitrelerinin yan...
  12. tuncel

Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.? EVET ANLADIM ÜNAL BEY ARACI ÇOK FAZLA ZORLAMAMAK GEREKİYOR . BENİM ASIL ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ARACIMIZIN YAĞINI SUYUNU ZAMANINDA DEĞİŞTİRİP HAFİF OFF ROAD YAPARSAK MOTOR KAÇ KM GİDER

13. tuncel

NİSSAN VEYA DİĞER PİCK UP'LAR SERVİS BAKIMLARI GÜNÜNDE YAPILDIKTAN SONRA MOTOR REKTEFİYE OLMADAN 1 MİLYON KM YOL YAPARMI ? ??? GENELDE ARAÇLAR 200 BİN KM DEN SONRA REKTEFİYE OLUYOR BU KULLANIMLAMI ALAKALIDIR ???
  14. tuncel

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) hayırlı olsun ne kadara aldınız ?
  15. tuncel

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel aracı yükselme kitiyle dahada yükseltirsek orjinalinden farklı diyerek muayeneden geçirmeyebilirler diye düşünüyorum. adamlar arka bagaj kapağımı ellerine metre alıp ölçmüşlerdi ölçülere uyuyormu diye...

16. tuncel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel Tarkan bey selam benim aracımın şu anki haline 85 yanak lastik taksam tampona deyme bakımından bir sorun olurmu acaba ??? Birde aracı modifiye ettikten sonra muayeneden geçmek için ruhsatta ne gibi değişiklik yapmamız gerekiyor teşekkürler...
  17. tuncel

Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür... iyi olmuş öyle ufak tefek arabalarla her yere girmesinler. Her gittiğim piknikte araba çekmek zorunda kalıyorum :)
  18. tuncel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel tarkan bey 3" lik suspansiyon kiti ni nereden temin edebiliriz ? saygılar.

19. tuncel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel SELAM BENİM ARACIM 2005 MODEL RALLY RAİD TORSİYON ÇUBUKLARINDAN SONUNA KADAR YÜKSELTTİM ÖNTARAFI DAHADA YÜKSELTMEK İÇİN TORSİYON ÇUBUKLARINIMI DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR ?
  20. tuncel

Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. furkan bey bu arada verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. aracımın yüksekliği şu an çok güzel oldu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR