Arama sonuçlarınız

1. NARVAN DAISY

Land Cruiser Bj 60 - 26 yıl 656.000 km ve bir dünya rekoru

Ynt: Land Cruiser Bj 60 - 26 yıl 656.000 km ve bir dünya rekoru Teşekkürler gözlerimiz bayram etti.

2. NARVAN DAISY

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu takip
  3. NARVAN DAISY

Letonya, Rigaaaaaa...

.

4. NARVAN DAISY

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor +1
  5. NARVAN DAISY

Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı?

Ynt: Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı? Azerbaycan' da 2010 model bir G55 le seyahat etme firsatı bulmuştum. Peşimizden gelen VX100 kullanan dostlarımız telefon açıp yahu yavaş dediklerinde anladıkki kilometre saati mil üzerindenmiş ve hiç bir viraj kasis bizi etkilemiyormuş. Aslında ben VX100...

6. NARVAN DAISY

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım takip

7. NARVAN DAISY

Arı Sokması

Ynt: Arı Sokması Aman dikkat bu yöntemde arının zehrinin acısına birde yanık eklenmesin.
  8. NARVAN DAISY

Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Eğer vakitlerimiz uygun olursa Türkiye'm den peş peşe çıkar dolaşa dolaşa buraya geliriz. Seni misafir ederim burda da.
  9. NARVAN DAISY

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Oralara kadar geldikten sonra az daha devam edip benim yanımada gelirsin sen Arif Abim. Şubatta bende aynı güzergahtan Bakü' ye aracı getireyim diye düşünmüyor değilim.

10. NARVAN DAISY

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Ah Abim benim senle nasıl hayal kurup Ahmet ustada tüm bakımları yaptırmış lastiklerimizi yeniletmiştik. Demek sadece hayalle olmuyor. Hayat bir rüzgar bizlerse bu hayatta kuru yaprak :-\

11. NARVAN DAISY

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Bu gün 36 oldu abi ama boş durmadım bende Dağıstan sınırına 1900mt ye burada Nissan Patrol'la tırmandım ama nerde benim XJ nerde Patrol nefesi kesildi Bakü 31 dereceydi çıktığımız yer 8 derece araç dizel olunca afalladı aniden nefesi kesildi JEEP'in...
  12. NARVAN DAISY

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Ah Arif abim ah bu gezıyı beraber yapacaktık ama ben şimdi Bakü deyim fena halde kıskandım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR