Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Geçmiş olsun. Kolay tanınan bir karavan olduğundan,inşallah kısa sürede bulunur.

2. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) Atilla bey araç hayırlı olsun. Yeni yapımda kolaylıklar diliyorum...
  3. erdenbay

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel, mutlu ve sağlıklı günlerde gezin ve kullanın. Hayırlı olsun.

4. erdenbay

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Alpaslan bey öncelikle , karavanınız ve özlemini duyduğunuz yeni yaşam şekliniz size ve ailenize mutluluklar getirmesini diliyorum. Araç ve karavan olarak güzel bir seçim yapmışsınız, ki bu sizi karavan yaşantınıza daha da ısındıracak bir seçim olmuş.
  5. erdenbay

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Hakan... Halk sigortanın her şehirde farklı fiyat çıkarması, (hasar yoksa) hangi kriterlere göre değişiyor acaba? Senin karavanın yaş itibarıyla fiyat olarak daha ucuz olması gerekmez mi? Sormak lazım. (Bursa'da Halk sigortaya 428 L...

6. erdenbay

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Forumdaki bilgiler doğrultusunda ve araştırmalarım neticesinde en uygunu Halk sigorta verdi. 2000 model VW transporter (özel amaçlı-motorkaravan) kredi kartına taksitle 428 L. (Geçen sene 205L)

7. erdenbay

Teşekkür Mesaj

Ynt: Teşekkür Mesaj Saim bey. Sağlığınızın ve moralinizin yerinde oluşu sevindirici bir haber. Mutluluk dolu, bol gezili günler dilerim.
  8. erdenbay

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten "cantunc" arkadaş,anten konusunda kusura bakma. Sonuç için biraz acele ettim galiba. Anlaşılan biraz daha uğraşıp,tecrübe kazanmam gerekecek.
  9. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla bey, uydu sistemi sevindirici haber. Benim biraz daha uğraşmam gerekecek. Sinyal bulucuyu değiştirmişsiniz?

10. erdenbay

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Sn Aka şu anki durum, dediklerinizi doğruluyor.

11. erdenbay

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Atilla teşekkürler, sanırım aynı dediğin gibi yaptım.. Uydu bulucumuz aynı (Atlanta). 1- Bulucunun sinyal volumünü önce kıstım, anteni (güney doğu istikametinde) hareket ettirip yükselme durumuna baktım. Çok az bi şey yükseldi. 2- Sonra sinyal...
  12. erdenbay

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Yusuf merhaba... Uydu bulucuda sinyali görüyorum, ama çok zayıf, yöne göre bazen kuvvetleniyor. Yani çanakta (ÖAS flat) bir sorun yok. Konu uydudan gelen sinyali bu ebattaki bir çanak ve tam yön olarak bulamıyor. Yada çok uğraşmak lazım. Hemen ve kolay...

13. erdenbay

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten "cantunc" arkadaş, iddialı ve ısraralı tavsiyenizi dikkate alarak , bu ÖAS flat antenden aldım. Next minix reciver ve atlanta uydu bulucu ile, bahsettiğiniz gibi değil 5 dakikada 5 gün uğraşılsa bile sinyali bulmak neredeyse imkansız. >:( Nasıl 5 dakikada...
  14. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla bey, aynı ekipmanı ben de aldım. (Öas flat anten + Next minix reciver + Atlanta uydu bulucu) Forumda "cantunc" arkadaşın önerisiyle alayım dedim. >:( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28010.60...
  15. erdenbay

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler Rüzgar , meltem sıcaklığında tatlı tatlı esmiş yine.... Teşekkürler. Özgürlüğü seven bütün karavan dostlarının yeni yılını kutlar, nice senelere sağlıklı ve mutlu karavanlı geziler dilerim...

16. erdenbay

Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım?

Ynt: Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım? Ferhat, laptopun adaptörü çalışıyor (ışığı yanıyor), bilgisayarın kendisi bozuldu ( elektronik bir devresi bozulmuş) O zaman, sorun invetörde değil herhalde, bilgisayarda oluşan bir kısa devreden kaynaklandı...
  17. erdenbay

Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım?

Ynt: Araçta Laptop Kullanabilmek için Kaç Watt lık Inverter Kullanmalıyım? Laptop umu karavanda invertörle kullanırken bozuldu. 300 Watlık "Koselli" marka invertör (herhalde modifiye sinüs) kullanıyorum...
  18. erdenbay

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Karavancı dostlarla birarada olmanın sıcaklığını ve mutluluğunu bir kez daha beraberce yaşadık. Tunay&Tugay ailesi, sucuklar mükemmeldi. Çok teşekkürler. Levent "buralpdi" arkadaşımızın çorbasının lezzeti de, bir sonraki...

19. erdenbay

GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR Saim bey büyük geçmiş olsun. Karavan sevdanız sürdüğü sürece,tekrar karavanlı günlerinize dönüp,gezilerinize devam edeceğinizden eminim. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız. Selamlarımla... Erden.
  20. erdenbay

Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012 Raci bey selamlar.... Suların dansı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı /Antalya kutlama videosu... http://www.dailymotion.com/embed/video/xvaln2

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,120
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR