Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012 Ferhat fotoğraflar ve video için teşekkürler. Güzel bir birliktelik ve geceyi ölümsüzleştirdin. Sağolasın...

2. erdenbay

Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012 Antalya buluşmamızdan bende olan birkaç kare daha....
  3. erdenbay

Ynt: Gezenbilir Karavacilarinin Antalya Bulusmasi 24 Ekim 2012 Gezenbilir Karavan Grubunun Kurban bayramı buluşması-(Antalya/Lara)-25 Ekim 2012 http://www.dailymotion.com/embed/video/xv8wk5

4. erdenbay

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Hikmet arkadaşım, tekrar hayırlı olsun. Yakışır gönlü zengin güzel arkadaşıma..... Sonunda arzuna göre güzel bir karavana kavuştun. Kazasız , mutlu geziler diliyorum....
  5. erdenbay

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında İsmail bey, kutlarım sizi. Karavanı alır almaz, cesaretle atak davranıp,herkesin hayal ettiği yurt dışı gezilerinden güzel bir rotayı gerçekleştirdiniz. Paylaşım, bilgiler ve koordinatlar için teşekkürler. Fotoğraflar da harika. Ellerinize...

6. erdenbay

Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

Ynt: Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012 Güzel bir rota ve manzarası harika yerleri sizinle beraber gezdik sanki... Paylaşım için teşekkürler Nevzat.. Yeni camperinle ve ailecek güzel bir ilk avrupa turu olmuş sanırım. Nicelerine inşallah... Anılarınıza ve çocukluğunuza da...

7. erdenbay

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet bey, yeni karavanızı sağlıklı,mutlu ve huzurlu gezilerde güle güle kullanmanızı dilerim. Selam ve saygılar... Erden / Bursa
  8. erdenbay

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey hayırlı olsun. 3+1 onayı da mükemmel olmuş.
  9. erdenbay

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail bey sizi & eşinizi tanımak ve gözlerinizdeki doğa ve karavan sevgisinin ışıltılarını görmek Bursalı karavancılar olarak bizi de mutlu etti. Yine bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle selamlar...

10. erdenbay

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Geçen sene bir sigorta şirketine (Dubai Sigortadan 240 L) ya yaptırdım. Bu sene yine aynı şirket AXA Sigortanın daha avantajlı olduğunu söyleyip (AXa sigortadan 205 Liraya yaptı.) Bu fiyatlandırmada sigorta yapan şirketlerin satatüsünda ÖZEL AMAÇLI...

11. erdenbay

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail bey çok keyifli ve orjinal bir Westfalia karavan aldınız.Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. (Kusura bakmayın yeni farkettim.) Şahsi fikrim karavanın uzun olması değil eninin geniş ve ferah olması daha kullanışlı ve rahattır.
  12. erdenbay

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Önder arkadaşım, herzamanki özverin ve mesleğinin aşkıyla ,telefon ve forumdaki bilgilendirmelerin için tekrar teşekkürler. Önerdiğin MPPT yi inceliycem, inşallah Lorentz'i de temin edersek, sayende enerjide...

13. erdenbay

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Önder bey merhaba... Hatırlarsanız daha önce görüşmüştük. Karavanımda kullanacağım ekipmanları kesinleştirdiğim için, güneş paneli taktırmaya karar verdim .Aracım yüksek tavan VW T4 Reimo Camper...
  14. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bülent sizlerle paylaştığımız kamp anıları da mükemmeldi ve özlüyoruz. Kısa zamanda, bir yerlerde aynı güzellikleri paylaşmak ümidiyle, eşine ,sana ve Adapazarlı karavancı dostlara selamlar...
  15. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Abdi hocam, misafirperverliğiniz için asıl biz size çok teşekkür ederiz. Güzel bir hafta sonunu beraber değerlendirdik. Sevgiler...

16. erdenbay

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Duş bölümlü hazır tam teşekküllü bir campere niyetlenmiştim. Sonradan vazgeçtim. Şu an emektarla yine devam. Selamlar...
  17. erdenbay

Benim karavanım alkovenli dethleffs

Ynt: Benim karavanım alkovenli dethleffs Sağlıklı ve mutlu günlerde,bol bol gezerek kullanın...
  18. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bülent orjinalini büyük boy göndermeye çalıştım, site kabul etmedi. E-mailini özelden verirsen göndereyim.

19. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bülent senelerdir Gölyazıya fotoğraf çekmeye giderim. İlk defa kamp yaptığımız günkü gün batımındaki görüntüyü yakaladım. Kısacası diyeceğim fotoğrafı her gören photoshop sanıyor ,fakat kesinlikle birebir makinadan çıktığı gibi o gece İlhanla beraber yayınladık...
  20. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atiila bey, sevdiğiniz bir çalışmaya yeniden başlıyorsunuz. Hayırlı olsun. Selamlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,120
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR