Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Gezinin devamı ve diğer gezi ve fotoğraflar için: http://erden.blogcu.com/alacam-dombaycukuru-yaylasi-kampi-kestel-bursa/11099617 http://erden.blogcu.com/

2. erdenbay

Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz İlhan belediyenin otoparkında istediğin kadar kalabilirsin. Sabahları biraz teknelerin motor sesinden erken kalkılıyor. Bi sıkıntısı o.
  3. erdenbay

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Akyakayı tanımaya devam... Azmak deresi

4. erdenbay

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Akyakayı ben ve eşim beğendik. Bodrumun 40 sene önceki hali gibi. Henüz fazla betonlaşmamış ve bozulmamış. Sabah kahvaltısında Konyalı cafenin nefis kıymalı,peynirli gözlemelerini mideye indirdikten sonra, gündüz gözüyle Akyakayı keşfe çıktık.
  5. erdenbay

27 Ağustos 2011 Cumartesi günü başlayıp, 4 Eylül 2011 Pazar günü dönüşle karavan yaşantımda ilk uzun gezimi Ramazan bayramını da içine alan bu süre içinde gerçekleştirdim. 9 günlük bu gezide 1400 km yol yaptım. Araç kliması hep açıktı 470 TL mazot yaktım. (VW T4 2500 TD) 2 gece Akyaka...

6. erdenbay

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Son gezimde motorsikletin bir ihtiyaç olduğunu anladım. Aracım camper olsa bile, tenteyi ve düzeni toplamak,yayıldıktan sonra çok zor. İster yerleşim yeri olsun, ister kamp dışı konaklama ihtiyaçlarını gidermek yönünden , motorsiklet (scooter tercihim) önemli bir ihtiyaç. Bisiklet ile bu...

7. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? 2 kişi (40L) + Karavan (20L) + Elektrik (5L) =2 kişi 65L mı oluyor yani? İnsel bi yanlışlık yoksa fiyat uçuk !!! Datça Aktur kamping ve Bodrum gümbet Zetaş ta bile fiyat bu kadar yüksek değil !!!
  8. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Halil bey,mutlu ve neşeli geziler dileklerimle...
  9. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bütün karavancı dostların bayramını kutlarım. Bayram öncesi çıktığım gezime, Gökova Akyaka ile başladım ve Marmaris çevresinde devam ediyor. (Orhaniye,Selimiye,Bozburun ve Datçayı gezdikten sonra , bu gece itibarıyla Datça/Palamur bükündeyim. Yarın Datçadan feribotla Bodrum...

10. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Ertesi gün, yaylanın çevresindeki suni sulama göletini manzarasını ve de doğal oluşum Dügedağ mağarasını görüntüledik. Yol üzerindeki dağ çiçekleri de bir harikaydı...

11. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Alaçam köyü sebze ve meyve tarımının yanısıra, Ahududu ve Böğürtlen üretiminde de kapasite ve kalite yönünden Türkiyede tek. Ahmet beyin tarlasından,göz hakkı sebze ,meyve ve Ahududu,böğürtlen topladık ve tadına baktık.
  12. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa .

13. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Yayladaki "Nazo Ablanın Yeri" tesisini işleten Ahmet bey aynı zamanda eski bir motokaravancı. Türkiyede çeşitli yerleri gezmiş. Alaçamdaki bu tesisi açınca ara vermek durumunda kalmış. Kamp yaptığımız süreçte, karavanlarımızı da...
  14. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa .
  15. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Ve nihayet şelaleye ulaştık. Ama bu kadarını beklemiyorduk. :'( Neyse suyun bol olduğu bahar aylarında tekrar geliriz tesellisi ve çektiğimiz diğer kuş bakışı manzaralarla avunup, dönüş yolculuğunu daha çok yorulmamak açısından...

16. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Şelaleye ulaşmak için orman içi yürüyüşüne devam....
  17. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Ertesi gün meşhur Alaçam şelalesini görmek için yürüyüşe çıktık. Nazo Abla Restaurantın sahibi Ahmet bey eksik olmasın şelale yürüyüşünde bize rehberlik yaptı. Gerçi şelalenin yerini gördük ama ,oluşturduğu zeminde az bir su birikintisinden...
  18. erdenbay

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Yayladan genel görüntülere devam... Fotoğraflar hem benim hem de İlhan'la beraber çektiklerimizdir. Ayrıca bu güzel fotoğraflar için İlhan'a da teşekkür ederim. İlhan'dan da başka fotoğraflar bekliyoruz.

19. erdenbay

Hafta sonunu değerlendirmek yönünden Bursa'ya 40Km mesafedeki Uludağ eteğindeki 920 M rakımda olan Bursa-Kesteldeki Alaçam köyünün Dombayçukuru yaylasına Bursa karavan grubu olarak çıkarma yaptık. (İlhan,Haldun "misafirleri" ,ben ve eşlerimiz) Alaçam köyü aynı zamanda Uludağ'ın zirvesinde...
  20. erdenbay

İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011) Bülent merhaba.., geçen hafta Bursa takımıyla Alaçam yaylasında kamp yaptığımız için internete ancak şimdi girip notunu okudum. Video eklentisi bende(internet explorer da ) açıyor. Şu an yine videoyu izliyemiyorsan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,118
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

SON KONULAR

Geri