Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Buna yapacağınız masrafla hazır yapılmışını rahat alırsınız.

2. talkie77

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... Ekrandaki kargo ücreti.Büyük ihtimalle gümrüğe takılır ve vergisini ödersiniz.
  3. talkie77

Land-Jeep tercihi

Ynt: Land-Jeep tercihi Sanırım tercihimi gene Suzukiden yana kullanacağım.2000 model civarlarında vitaralara bakıyorum.

4. talkie77

Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

Genelde mayıs ayında oluyor.Yaz girişinde bizim burada ilçelerde festivaller olur. Ulubey:kanyon festivali Sivaslı:Çilek festivali Eşme:Kilim festivali Ağaçbeyli:Mercimek Festivali Bekilli :şarap festivali Daha aklıma gelmeyenler de vardır.Tarihleri şu an belli değil.
  5. talkie77

arac araniyor suzuki yada honda

Ynt: arac araniyor suzuki yada honda 2006 G.vitaram satılık.

6. talkie77

satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001

Ynt: satılık vinçli vitara 1,6 jlx 2001 Aracımla takas düşünür müsünüz acaba?İmzamda link mevcuttur

7. talkie77

Land-Jeep tercihi

Şu an kullanmış olduğum Vitaramı nakit ihtiyacım sebebiyle satmam gerekiyor.Satış sonrası 20-22.000 civarında bir bütçem oluşacak.Hafta içi evden işe gidip gelme(total 10 km)hafta sonları ise kamp,gezi,piknik,balık avı ve çok ağır olmayan offroad amaçlı bir araç arıyorum.Aklımdan geçen araçlar...
  8. talkie77

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz İlgimi çeken konu.Takip
  9. talkie77

En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir

Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir Sağlamlık denildiği zaman akla toyota hilux geliyor :)

10. talkie77

Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ?

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? 7 aydır LPG'li yeni kasa Grand Vitara kullanıyorum.Eksileri motor arıza lambası yaktırmasıve ateşleme bobininin bir tanesinin değişmesi.

11. talkie77

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Aracım satılsa var gözüme kestirdiğim bir iki disco ;)
  12. talkie77

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Mesaj alınmıştır.Arazi için Disco I alınacak :)

13. talkie77

Satılık G.vitara 2006

Ynt: Satılık G.vitara 2006 Gezenbilir üyelerine fiyatta güzellik yapılacaktır.
  14. talkie77

HONDA xl 200 Ankara'da

Ynt: HONDA xl 200 Ankara'da Güzel makina.Hayırlı satışlar.
  15. talkie77

Eczacıdan 92 Defender 110 2.5 Dizel Pick-up

Ynt: Eczacıdan 92 Defender 110 2.5 Dizel Pick-up Hayırlı satışlar sevgili meslektaşım.Ben de eczacıyım ve yaşadığım darboğaz sebebiyle ben de aracımı satıp daha ucuz bir araç almaya çalışıyorum.Umarım en yakın zamanda sıkıntıları son bulur.Maalesef sektörde gelinen nokta budur...

16. talkie77

Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

Ynt: Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf Sitede satılık bir tane muhteşem disco var,tam yapılı.Fiyat baktığınız araca göre yüksek ama araç çok farklı.İlanlarda görebilirsiniz.
  17. talkie77

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Güzel konuymuş ben de aynı sorularla boğuşuyordum çok faydası oldu.Her sabah okula çocugumu bıraktığım için V8 Disco almaya karar verdim;lakin DiscoI ve II'nin farkları nedir onu çözemedim henüz.22.500 liraya 96 Disco I ve 24.000 liraya 99...
  18. talkie77

(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

Takas düşünüyor musunuz acaba?

19. talkie77

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

Ladanın arazi kabiliyetini sorgulamaya gerek yok.O açıdan işinizi dört dörtlük görür.Römork için çeki demirini ruhsata işletmeniz gerekecek.Uzun yol yapacaksanız yavaş yavaş gidersiniz,araziye uygun römorklar da var.İstanbul Çankırı arası yanlış bilmiyorsam 500 kilometre.Çok sık gidilecekse çok...
  20. talkie77

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

Av için çok verimli olacağını düşünmüyorum.Niva çok küçük bir araç.Römorkla ne kadar kullanışlı olur orasını bilemem tabi.Ben de ava gidiyorum ve 4 kapılı vitara bile zaman zaman yetersiz kalıyor hacim olarak.Defender bu iş için biçilmiş kaftan giyebilirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri