Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayyildiztolga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,150

Etiketler
Ynt: Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

Sitede satılık bir tane muhteşem disco var,tam yapılı.Fiyat baktığınız araca göre yüksek ama araç çok farklı.İlanlarda görebilirsiniz.

Ynt: Arkadaslar DISCOVERY 1 satan varmi ? linkteki arac icin degerli yorumlariniz ltf

Anlatılan özelliklerin çeğreği bu araçta mevcut değil.Nazarımca 17 bin tl ye alınır büyük kaza belası yok ise.

Cok tesekkur ederim arkadaslar,

Arac icin 18500 istiyorlar. . .

Aracin;

- benzin pompasi
- direksiyon pompasi

degismeli dediler,

ayrica icine biraz bakim lazim,

yaklasik 2.000 lira masraf yapilabilir bakimlarina.

20.000'e gelecek arac,

siz ustadlar disco'yu incelediginizden sormak istemistim, sorunlu bir freelander'im var onu saticam ama ayni problemleri yasamak istemiyorum . . .

benım bıldıgım dısco frelandıra gore daha az sorun cıkaran bır arac ama duzgun ısın ehlı usta sart eger ıstanbuldaysanız bı sakallı abıye(husoff) ugrayın

O disco yaklaşık 1 yıldır (belki daha fazla) satılık, aracın problemleri var, ve sanırım birkaç boya var, ilk çıktığında arayıp konuşmuştum galericiyle, pek tavsiye edilecek bir araç değil...

Galeriden eski araç almak mantıklı bir olay değil bence.Sahibinden satılan araçlara bakmanızı öneririm.Aracı almadan önce de güvendiğiniz bir ustaya mutlaka göstermeniz gerekiyor.Değişen bu araçlarda önemli değil.Hatta ne akdar değişen varsa o kadar iyidir.Yeter ki orjinal parçalarla değişmiş olsun.

gokhan5234' Alıntı:
benım bıldıgım dısco frelandıra gore daha az sorun cıkaran bır arac ama duzgun ısın ehlı usta sart eger ıstanbuldaysanız bı sakallı abıye(husoff) ugrayın

sakallı abıye(husoff) nasıl ulaşabilirim acaba? teşekkürler.

05322160587 sakallı abının telefonu maslak sanayıde kıme sorsan yerını gosterır

ayyildiztolga' Alıntı:
Cok tesekkur ederim arkadaslar,

Arac icin 18500 istiyorlar. . .

Aracin;

- benzin pompasi
- direksiyon pompasi

degismeli dediler,

ayrica icine biraz bakim lazim,

yaklasik 2.000 lira masraf yapilabilir bakimlarina.

20.000'e gelecek arac,

siz ustadlar disco'yu incelediginizden sormak istemistim, sorunlu bir freelander'im var onu saticam ama ayni problemleri yasamak istemiyorum . . .
Benzin pompası sıfırı 170TL civarıydı ben aldığımda, direksiyon pompasını bilemiyorum. İkinci el araçta illaki masraf çıkacaktır benim disco da yapar arada masraf ;D ama iyi de oluyor heryeri yenileniyor böylece.
Bence ezilmemiş ve fiyat olarakta uygun bir araç alın, yapacağınız masrafla bahsettiğiniz 20000 tl ye sıfır gibi aracınız olur. En önemlisi neresinde ne var ne yok evladınız kadar iyi tanırsınız. Gönlünüze göre bir araç almanız dileklerimle. murat

direksiyon pompasının sıfırı yaklaşık 850 tl civarında.burda bir arkadaş satıyor aracını ve o söyledi değiştirip satacak daha küçük bir araç alacak kendisi

Ben de renault clio (dizel) bir araç var ve uzun süredir discovery arıyorum ve takip ediyorum fakat ilk etapta aracı tanımak için biraz bakımlı, temiz bir araç istiyorum. Daha sonrasında zaten sorun çıkarttıkça aracı tanıyacağım fakat ilk etapta araç sürekli sorun çıkartırsa ve ben uğraşırsam zevk alamam ve araçtan soğurum. Bu yüzden biraz bakımlı bir araç arıyorum. Bilgilerinize..

merhaba arkadaşlar

34 AV 687 DİSCOVERY V8 1995 MODEL 270 BİN KİLM

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-discovery-v8-95-model-ful-yapili-eksiksiz-84027410%2Fdetay&h=jAQEQc2EL

BU ARAÇLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA BANA ULAŞIRSA SEVİNİRİM BİZ BU ARACI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT EVELİYATINIDA BİLMEK İSTİYORUZ ,ARACIN ÜZERİNDE GEZENBİLİR YAZDIĞI İÇİNDE BELKİ KAYITLI Bİ ARKADAŞINDIR DİYEREK BURDA SORMAK İSTEDİM TŞKLER

Benim 96 discoveryi var v 8 18000 ilan numarasi87370843 sahibinden numaram 0536 785 81 14 ismim can

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR