Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı Geçen gün Denizliye 2 tane suzuki bakmaya gittim.İnsanlar iyice çakal olmuş.Her iki satıcıyla da gitmeden önce telefonla görüştüm.2 saat yol yaptım. İlk bakmaya gittiğim aracın sol aynası,tamponu ve yan çitası yoktu.Araç sanayideydi. Diğer araba bir serviste kir toz içinde...

2. talkie77

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Aracınıza pahalı demek istemedim zaten.Benim bütçeme uymuyor sadece.
  3. talkie77

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Aracınızı malum sitede görmüştüm güzel hazırlanmış bir araç.Ama fiyatı beni aşıyor.

4. talkie77

30.000 liraya ne alayım???

Ynt: 30.000 liraya ne alayım??? Vitara üzerine yoğunlaşmış durumdayım.2005 g.vitara ile 2006 xl-7 arasında karar verme aşamasındayım.
  5. talkie77

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Bu aracı ilerleyen zamanlarda yollarda çok fazla göreceğiz.VW araçları ülkemizde çok tutuluyor.

6. talkie77

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im XL-7 almayı düşünüyorum.Doğa gezisi kamp ve av amaçlı.İşimi görür değil mi?

7. talkie77

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı Dod ikinci el araçlar nasıldır arkadaşlar.Güvenebilir miyiz?
  8. talkie77

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Gökhan bey tam hayalimdeki aracı yapmışsınız.Ne alacağıma karar verirsem umarım ben de aracı sizinkine biraz benzetebilirim.
  9. talkie77

Grand Vitara Arıyorum

Ynt: Grand Vitara Arıyorum Cenk bey ilan sayfasında avcı34'ün ilanı güncellenmiş.

10. talkie77

ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd

Ynt: ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd Araç güzel görünüyor.Bütçemi aşmasa direkt alırdım.Yapılmamışlara bakacağız artık.

11. talkie77

Bu cheeroke alınır mı?

Ynt: Bu cheeroke alınır mı? Arazide o kadar mı başarısız?
  12. talkie77

Bu cheeroke alınır mı?

Genelde şehiriçi arada sırada da ava ve kampa gitmek için bir araç almak istiyorum.Bulunduğum şehirde bu aracı buldum.Lakin Uşakta bu aracın servisi ve kullanıcısı yok.Aracın bakım ve yedek parça maliyetleri nasıldır?Bu yaşta bir araç çok sorun çıkarır mı,kronik problemleri var mıdır...

13. talkie77

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? takip
  14. talkie77

Ynt: 30.000 liraya ne alayım??? Konuya anket te ekledim.Terrano 3.0 dizellerde diğer serideki hararet sorununun olmadığını duydum artı bu araçta 4h-4l seçenekleri de var
  15. talkie77

Satılık 1996 Samurai

Ynt: Satılık 1996 Samurai Araç satılmıştır.Silinebilir

16. talkie77

Passat ve samuraimi satmış durumdayım.Elimde kalan 30.000 lira ile bir araç almak istiyorum.Ağır offroad yapmıyorum,bulunduğum yerde bunu yapacak ekip te yok zaten.Hafta sonları ava,dağa gezmeye ve çok ender de olsa kampa gidiyorum.Samuraim kabiliyet olarak çok iyiydi ancak bana biraz ufak...
  17. talkie77

2003 Model Jeep Liberty 3.7 LPG` li

Ynt: 2003 Model Jeep Liberty 3.7 LPG` li Aracın özelliklerinden biraz bahseder misiniz?Yabancı olduğum bir araç grubu.6 Aylık vergisi ne kadar acaba?2H-4H-4L özellikleri var mı hafif offroada uygun mudur?
  18. talkie77

SATILIK 1998 SUZUKİ VİTARA 5 KAPI

Ynt: SATILIK 1998 SUZUKİ VİTARA 5 KAPI TAkip

19. talkie77

ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd

Ynt: ofroad donanımı jeep liberty kj 2.8 crd Araç kaç model acaba?
  20. talkie77

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Benim araca talip çıktı darısı başınıza.Bu arada sanırım Hi-lux kullanmışsınız.Rescue Team'ın satışa sunduğu 91 model yapılı bir hilux var.Sizce iş görür mü? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-cift-katli-4x4-koca-ayak-46903368/detay/?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri