Arama sonuçlarınız

1. pajerocyprus

Nefes Kesen Toyota Reklamı

Ynt: Nefes Kesen Toyota Reklamı LKY ve LTK hahhaa... benim pajeroyad akoymam lasım bunlardan :))) öne giderken 4L çalışıyor ama geride sadece 4H çalışıyor. 4L girmiyor. o sebeple ben o rampayı sorunsuz çıkar sorunsuz enerim. ama enmeye devam ederim herhalde :)))) bu arada pradosu olan...

2. pajerocyprus

Pajero, Montero Hakkında Bilgi

Ynt: Pajero, Montero Hakkında Bilgi 4HLC ve 4LLC vitesleri sadece orta kitli difransiyel mi ?
  3. pajerocyprus

Pajero Vitesler Hakkında Yardım

Ynt: Pajero Vitesler Hakkında Yardım Selam, bizim araçta ekranda sadece wheel lock yazıyor. 4H ye sadece durarak geçebiliyoruz. Önler free wheel hub. allahtan aşağı inip kitlemek zorunda kalmıyoruz. 4H den yada 4L den çıkaracağımız zaman 2H ye geçiyoruz. 5-10 metre ileri gittikten sonra geri...

4. pajerocyprus

Ynt: Pajero Vitesler Hakkında Yardım 4HLC ve 4 LLC orta kilit dışında başka e özelliği var ? 86 pajeromun çekiş sistemi oldukca ilkel ama güzel. orta kilit varmı acaba ? wheel lock yazıyor 4 çekere geçtiğimde
  5. pajerocyprus

Kıbrıs'tan Erciyes'e...

Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e... şuan birkaç güzergah var. ne yalan sölim. tek araç olduğum için cesaret edip giremediğim yerler vardı. kalabalık olursak kamikaze olabilirik :))

6. pajerocyprus

Ynt: Pajero Vitesler Hakkında Yardım arkadaşlar 2006 model 3.5 v6 benzin bir pajeroyu test ettik. 4hlc ve 4llc vitesleri aracımda olmadığı için satıp yeni model pajero almayı düşünüyordum. o hevesim testten sonra gitti. arabayı çarpraz asılı boraktık sol ön lastik ile sağ arka lastik boşa...

7. pajerocyprus

L200 Magnum Hakkında Bilgi

Ynt: L200 Magnum Hakkında Bilgi bu rarrly art tan bizim 86 model pajeroya takabilirmiyiz? üzerinde 2003 model l200 ün motoru var. 4d56 turbo intercooler 2.5 dizel
  8. pajerocyprus

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum bu aracın lastikleri kaç inç ? kasadanmı lift yapıldı? süspansiyondanmı ?
  9. pajerocyprus

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero Sizinle bir pajero maceramı paylaşmak istiyorum. Birçok jip gördüm ama pajero başka bir şey http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1204&key=fb2fcd534b0ff3bbed73cc51df620323

10. pajerocyprus

Mitsubishi Videolari

Ynt: Mitsubishi Videolari Sizinle bir pajero maceramı paylaşmak istiyorum. Birçok jip gördüm ama pajero başka bir şey http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1204&key=fb2fcd534b0ff3bbed73cc51df620323

11. pajerocyprus

L200 Ben Kıramadıysam Kimse Kıramaz, Tabi ki Yeni Başlayan Arkadaşlar Hariç

Ynt: L200 Ben Kıramadıysam Kimse Kıramaz, Tabi ki Yeni Başlayan Arkadaşlar Hariç mitsubishi l200 ün sitesinde offroad için yapılmış özel bir model gördüm. sizin şu an gösterdiğiniz resimdeki araç web sitesindeki araçmı ? web sitesinde snorkel - vinç standart gözüküyordu. o araç hakkında bilgi...
  12. pajerocyprus

Pajero, Montero Hakkında Bilgi

Ynt: Pajero, Montero Hakkında Bilgi Sizinle bir pajero maceramı paylaşmak istiyorum. Birçok jip gördüm ama pajero başka bir şey http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1204&key=fb2fcd534b0ff3bbed73cc51df620323

13. pajerocyprus

Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Selamlar, www.offroad4x4.tv deki yayın standardı, WM9 olarak gerçekleşiyor. Şu an dünyadaki en yaygın IP TV standardı. Windows Media Playerinizin güncel olduğundan emin olmanızda fayda var. Hattınız en az 256 Kbit hızında olması gerekiyor. Çünki...
  14. pajerocyprus

Kıbrıs'tan Erciyes'e...

Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e... Üstadım bunu senden duymak çok güzel... Bu gezinin Kıbrıs'taki yansımasıda oldukca güzel oldu. Çekimlerimizin montajları kısa süre sonra tamamlanacak ve www.offroad4x4.tv de yayına koyacağız. Türkiye inanılmaz güzel bir yer. Her cm i pahabicilmez bir toprak...
  15. pajerocyprus

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Selamlar Media Player ile izlenen bir kanal bu. Fİrewall varmı ? yada bir şirkettemisiniz ?

16. pajerocyprus

Kıbrıs'tan Erciyes'e...

Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e... offroad klübünün sitesi için hazırlıkları yapıyoruz...umarım en kısa zamanda açarız... not: offroad klübünün etkinliklerini izlemek için www.kibristube.com dan 4x4 yazıp ara butonunu tıklamanız yeterli... sevgiler bülent
  17. pajerocyprus

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Mynet bizi haber yapmış arkadşalar http://haber.mynet.com/detay/guncel/Offroad-a-dair-hersey-/06Ekim2008/X1223299722781
  18. pajerocyprus

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu Selam dostum. şu an siteye dünya genelinden ytüzlerce video gönderiliyor. sitede video yüklemek için gerekli ftp bilgisi var ftp için bir yazılım yüklemek gerekiyor tabi... bunu daha kolay nasıl yapabiliriz bir araştıralım. herkesin kolaylıkla...

19. pajerocyprus

Kıbrıs'tan Erciyes'e...

Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e... http://haber.mynet.com/detay/guncel/Offroad-a-dair-hersey-/06Ekim2008/X1223299722781
  20. pajerocyprus

Kıbrıs'tan Erciyes'e...

Ynt: Kıbrıs'tan Erciyes'e... selam gardaş, gezi 14 gün sürdü ama 7 si arazide geçti. oldukca zor şartlar vardı. pajero tamamdır. lastikleri 32" taktık. büyük gelecek sanırdım. sorun yaşamadık. tam tersine arabayı olumlu yönde etkiledi. arazide lastik basınçlarım 20 psi dır. asvaltta 28 psi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri