Arama sonuçlarınız

1. pajerocyprus

Camel Trophy Nedir ?

Ynt: Camel Trophy Nedir ? çocukluğumda camel trophy ile ilgili bulduğum her bilgiyi biriktirirdim. inanılmaz bir organizasyondu. Türk ekiplerden birinde fotoğrafcı olarak Koray Erkaya da katılmıştı. Ondan epeyce bir süre yaşadıklarını bizzat dinlemişimdir. Çektiği resimler harikaydı... Tekrar...

2. pajerocyprus

Kıbrıs 4x4 Gezisi - 80'den Fazla Araç KKOK

Kuzey Kıbrıs Offroad Klübünün düzenlediği gezilerden bazılarını sizler için derledik. Çekimlerdeki görüntüler TV Programı olarak düzenlenmektedir. http://www.kibristube.com adresinde 4x4 yada offroad yazarak ARA butonunu tıklayıp diğer videolarımızı izleyebilirsiniz.. HEPİNİZİ KIBRISA...
  3. pajerocyprus

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı tek diyebileceğim I love my Pajero :)

4. pajerocyprus

GPS TÜRK 7''Araç Navigasyon Cihazı

Ynt: GPS TÜRK 7''Araç Navigasyon Cihazı Selamlar, Kıbrıs'tan çıkıp Türkiyeyi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Aracımıza alabileceğimiz en doğru Navigasyon ve GPS cihazı hangisi ? Kaybolmıyalım oralarda :) Mobil yada araca monteli ? Not: ingilterede Navigasyon cihazları kullandık. Oranın kendi...
  5. pajerocyprus

Tagom 4x4 Off Road Lastikleri Hakkında...

Selamlar, Tagom un offroad lastikleri hakkında bilgisi olan varmı ? 86 Pajerom'ma linkteki lastiği almayı planlıyorum. Konu ile ilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum http://www.tagomtires.it/IT/shop/FUORISTRADA/OFF-ROAD/Country%20trac/12/25/164/1.html şimdiden teşekkürler Bülent...

6. pajerocyprus

Kıbrıs'ta Off-Road

Ynt: Kıbrıs'ta Off-Road Selamlar, kalabalık olduğumuz zaman 80-90 araç oluyoruz... araçlardan 5-10 tanesi modifiye. kalanlar standart donanım. standart donanım olan araçlar ve şöförleri yeni yeni bu işe başlıyorlar. bizimle birlikte 4x4 vitesini kullanmaya başladılar. ama gurup istekli :))...

7. pajerocyprus

Kıbrıs

Ynt: Kıbrıs Selam Arkadaşlar, Ben Kıbrıslıyım. 13 yıl istanbulda yaşamama rağmen memleket hasreti geri döndük adaya. Size adada çektiğimiz bazı offroad videolarını göndermek istiyorum. daha fazla video için www.kibristube.com adresinde 4x4 yada offroad yazıp ara demeniz yeterli. Kıbrısta dağ...
  8. pajerocyprus

Kıbrıs'ta Off-Road

Selam Arkadaşlar, Sitenize yeni üye oldum ama şunu söliyeyim...Harika bir yer...Kıbrıs'tan arkadaşlarıma öneriyorum. Çektiğimiz offroad videolarını sizle paylaşmak istiyorum...görüşmek üzere 4. Offroad gezimizi Akdeniz köyüne yaptık. Videoları izlemek için linkleri tıklamanız yeterli...
  9. pajerocyprus

Dikey Limit

Ynt: Dikey Limit Selamlar, Kıbrıstan çıkıp Erciyes 'e yolculuk yapmak istiyoruz. TV kanalı için gezi programı çekmeyi planlıyoruz. Bu konuda ne önerirsiniz ? Birde yol gösteren bir GPS almak istiyoruz. Hangi modeli alalım ? şimdiden teşekkürler Kıbrısta yaptığımız offroad gezilerimizden birkaç...

10. pajerocyprus

Dikey Limit

Ynt: Dikey Limit Selam Arkadaşlar, Ben pajero kullanıcısıyım. Uzun kasa olmasına rağmen oldukca dik zeminlere tırmanıyorum. Fakat böyle bir ölçüm tekniği görmedim. walla brawo :)) şeytanın aklına gelmez dedikleri herhalde bu. Kıbrıs'ta yaptığımız basit bir gezide C7 37" lastikleriyle 40 derece...

11. pajerocyprus

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı Selam arkadaşlar. 1 Haziran'da Kıbrıs Akdeniz köyünde bir gezi düzenledik. Takriben 60 jip katıldı. Her modelden araç vardı. Birçok landrover - isuzu ve nissan araçların battığı yerden pajero aracımla uçarak geçtim. ve free hub ı kırdım :)) havadan...
  12. pajerocyprus

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar, Kıbrıs'tan yazıyorum. Eski bir milli voleybol ve atletim. Birçok sporu yıllarca başarı ile yaptıktan sonra bir anda iş hayatından dolayı herşeyi bırakmak zorunda kaldım. Bu sene nisan ayında Burda offroad tan anlıyan büyük bir gurubun kameramanlığını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Geri