Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? kendi aracım LR Defender ama eniyi offroad aracı LR Disco 1,2,3 ve 4 serileri.

2. zaferbager41

Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010) Rasim eline koluna sağlık bizekatıldığın için yayım ladığın için sağol. İnşallah senide Kardeşinide defender le aramızda görürüz.
  3. zaferbager41

Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010) Pazar günü bende bu gezideydim herşey gayet güzeldi katıllan arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

4. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları 2010 herkeze hayırlar getirsin. İsteyenleri de defender sahibi etsin
  5. zaferbager41

Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Büyük ihtimalle buhafta burada yokum ilerleyen haftalarda Mesela yıl başında kapsamlı bir organizasyon yapalım. Başka fikirler varsa değer lendirelim ;) ;)

6. zaferbager41

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden motor ve şanjmanı aşağıya almışken neden ialasyon yapmadınız.. Aracı toplayan olarak cevap verme gerği duydum Dıştan yapılan izole zamanla Toz, Çamur ve Sudan dolayı nem oluşturup kaportada çürümeye yolaçıyor. Biz ise Dıştan boya altına ( Püskürtme Mastik...

7. zaferbager41

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Bence mahsuru yok İstersen yarın yapalım bugün izine ayrıldım herşey uyar. ;D ;D
  8. zaferbager41

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Yunus Kardeşim sen boşver (OK) 144 leri zincir takarız yinede gideriz . Bak abimiz negüzel çiğnemiş taze karı Yapalım bir organizasyon hemde Mürselim'in Defenderi deneriz. Bu arada Hamsilerde iyice yağlanmış. ;) ;)
  9. zaferbager41

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Müselim aracı toplayan biziz ama yinede merakla bekliyoruz.

10. zaferbager41

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Öncelikle herkezin bayramını kutlarım Mürselim gerçekten bizim desteğimizle zor ama zevkli bir işi başardın Ama bundan sonrası daha zevkli emeğin karşılığını alıyorsun. Arabanın bitmiş resmini koy sonra geriye doğru devam et ALLAH kazasıs belasıs...

11. zaferbager41

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Umut bey kolay gelsin bizim için izlemesi keyifli bir çalışma inşanlah sizin içinde aynıdır Yanılmıyorsam pumada haricen yağ soğutucu yoktur onun yerine intercoll'lü takabilirsiniz
  12. zaferbager41

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) Fotoğraf ve videolarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ama sanki videolarda eksik var :)

13. zaferbager41

BÖYLE 110 GÖRDÜNÜZMÜ ??????

Ynt: BÖYLE 110 GÖRDÜNÜZMÜ ?????? Kolay gelsin En iyisini yapıyorsunuz bir defender daha toplarsam en küçük vidasına kadar kendim toplamayı düşünüyorum
  14. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Allah sahibine bagışlasın gönlümdeki aslan parçası budur işte. Birde TD300 olsa tadından yenmez :) :) :)
  15. zaferbager41

1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?..

Ynt: 1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?.. dualmatik ( 3. ) diferansiyel olmayan araçlarda kullanılabilir DEFENDER de asla kullanılamaz... ;) ;)

16. zaferbager41

Land Rover Bir Canlı mıdır Yoksa Bizim İnsana Verdiğimiz Değerin Yansıması mı?

Ynt: Land Rover Bir Canlı mıdır Yoksa Bizim İnsana Verdiğimiz Değerin Yansıması mı? Evet bu aracı kesen bendim gerçekten babamın yanımıza gelmemesi tesadüf teğildi bir kasaptan kurbanlık alırsın hayvanın sahibi parasını alsada hayvanını kurban edileceğini bildigi için bogazı dügümlenir. Yunus...
  17. zaferbager41

İzmit İnönü Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi (1-2 Ağustos 2009)

Ynt: İzmit İnönü Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi (1-2 Ağustos 2009) Güzel bir hafta sonu olmuş başka foto video yokmu paylaşım için teşekkür
  18. zaferbager41

Sizce Hangi Defender 110 ?

Ynt: Sizce Hangi Defender 110 ? Türkiyede üretilmesiyle alakası yok 2 çeşit meme var delphi -boşh ikiside ital aralarında 1 veya 2 lira vark var

19. zaferbager41

Sizce Hangi Defender 110 ?

Ynt: Sizce Hangi Defender 110 ? Abi yanlış bilği veriyorsun orjinal ejektör memesi 11euro +10tl iscilik x4 =44euro +40tl
  20. zaferbager41

Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var

Ynt: Discovery Td5 için Telsiz ve Telsiz Montaj Yeri Önerisine İhtiyacım Var Aslında bir arakadaşa sormuştuk , ben halk bandından anlamam demişti şimdi hızlandırılmış kurs ne alaka ? ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri