Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim bey ben buişlerden fazla anlamam hatam olursa uyarın kimseyi kırmak istemem.

2. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkeze iyi akşamlar.
  3. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Görüyorumki sıkıntı sarmışsizi Yunus a yetiştiremiyor dunuz şimdi birde abisi çiktı. ;D ;D ;D

4. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap hanım sizde sağolun hoşgördük.
  5. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Uğraşmayın gaza gelmem

6. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoşbulduk sağolun Kim diyorsa yalan diyor defender çok sağlam bir araç.

7. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete bey sağolun busayfada yeniyim.
  8. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hoşgördük sağollun! ayağının altında ayarsız ayarsız enerji olması çokhoş ondan safkan ingiliz
  9. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar özür Kendimi tanıtmam gerktiğini unuttum herkeze selam.

10. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus safkan ingiliz demeni tercih ederdim.

11. zaferbager41

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 G4 rengi çokbeğeniyorum ama burenk çok harika olmuş. elinize cebinize sağlık
  12. zaferbager41

Landrover Defender..110 Lütfen Yardım....Acil

Ynt: Landrover Defender..110 Lütfen Yardım....Acil Arkadaş çikmayla uğraşmana gerek yok. Kayalar otoda sıfır komple kapak subap, kayıt, yanma odası dahil 850 TL

13. zaferbager41

Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010) Benim pilotluğumu bilen bilir ama bir kilibim olmasını isterım tabiki
  14. zaferbager41

Defender 120yi geçince tekliyor?

Ynt: Defender 120yi geçince tekliyor? Umut şinorker takıldıktan sonra teklemeye başladı zannedersem Karburatör hava ayarları yeniden yapılması gerekiyor sanırım
  15. zaferbager41

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? Tabiki anlatmak istediğim disko defenderle gözümün kesmediği yeri diskoyla tırmandım.

16. zaferbager41

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum Yav buaracı kim kullanmış insanda biraz ruholur yazık aracın ciğerllerine filitre hih tersten emdirilirmi
  17. zaferbager41

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? Benim araçla hiç gözüme kestiremediğim yol olmayan bir kaştan yukarı tırmandım 45 derecenin ustundeidi nasılçıktığımı anlamadım araç 4" yukseltme 32" mt vardı zeminde gevşek sıtabize idi çok tat aldım. Artı Disko 1 in alt dizayn Defenderin aynı çok sağlam...
  18. zaferbager41

Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Yuvacık Off-Road Grubu; Servetiye - Serindere - Hamzadağı Gezisi (10 Ocak 2010) Mürselim sağol ama seninde LR nin hakkını vermen gerekiyor ozaman offroad ın tadına varacan.

19. zaferbager41

Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Müselim kaçgündür karda geziyon hani foto.
  20. zaferbager41

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? yıllardır LR seri 2 ve Defender 110 kullanıyorum 1 Hafta Disko V8İ kullandım Diskodiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.