Arama sonuçlarınız

1. I

Herkes Burada Eller Nerede Sergisi - 1 : "Kentimiz"

Merhaba herkese :) Efendim, yeni bir sergi etkinligi baslatmak istiyoruz: "Herkes Burada Eller Nerede?" Herkes burada olduguna gore eller denklansorde olsa gerek ;) En basta serginin (hatta sergi serimizin) tanimini bir yapalim: - Sergi dizimiz aylik periyotlarla olusturulacaktir. Yani...

2. I

Ay Fotoğrafı Hakkında

Ynt: Ay Fotoğrafı Hakkında Sehir-daglar-agaclar siluetini de ay ile birlikte cekmek istiyorsan, aydinlik degerlerinin hemen hemen esit agirlkta olmasi gerek. Yani bu, ay'in da diger objelerin de ayni pozlamaya maruz kalacagindan, biri digerinden cok daha parlak ya da karanlik cikmayacak demek...
  3. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ohhh.. artık huzurlu bi uyku çekebilirim ;D yenisini de merakla bekliyoruz efendim :) iyi geceler ;)

4. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bir önceki mesajimda "bu son.." dedim ama bozdum yeminimi.. mekanla ilgili istiare'ye yatmadan evvel son olarak Fener-Balat diyorum ve bu da degilse, bu yeri bulacak arkadasi alnindan, senin de fotografi ceken kisi olarak o denklansore basan ellerinde opmek istiyorum...
  5. I

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? Ben yurtici gezilerde ilk kez gittigim yerler icin soyle bir yol sectim kendime: rotayi cizip kalacak yerleri rezervasyonlari falan onceden yapiyorum, 2-4 kisi toparlanip ucakla baslangica inip orada soforuyle birlikte araba kiralayip...

6. I

Konaklama Tavsiyeleri

Mersin-Adana-Antep-Urfa-Mardin-Midyat-Hasankeyf Adana Ogretmenevi: Guzelce ve temizdi. Hallice bir misafirhane havasi vardi. Sicak su ve kahvalti vardi. Son derece rahat ettik. (Mersin'e gunubirlik gidip kalmadik) Pek merkezi sayilmazdi ama mesela merkeze taksiyle 5-10 dk (istanbul degil...

7. I

Konaklama Tavsiyeleri

Van ve Cevresi Van'da Urart Otel'de kalmistik. Harikaydi :) Fiyat olarak ucuz sayilmazdi ama standardi normalin ustundeydi. Nitekim 4 yildizdi sanirim. Ayrica sehrin de merkezinde..
  8. I

Konaklama Tavsiyeleri

Buradan birbirimize (illere ve hatta ulkelere göre) konaklama tavsiyelerinde bulunsak belki faydali olabilir gibime geliyor. Acikcasi hic gitmedigim ve de bilmedigim bir yere gitmek soz konusu oldugunda en tereddutte kaldigim konu bu olur: guvenli mi, temiz mi, sicak suyu var mi, ucreti...
  9. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çıldıriciiim.. :'( hani fotografi cok begendigim icin bulmak için tırmalıyorum galiba ;D yani şişli'de oldugu kesin dee.. (ondan da şüpheliyim aslında) şişli ilcesinde olsa bile nokta vuruş yapamayacagim :( pes ettim ben pes..

10. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? En basta harika bir fotograf, demistim ama yine diyorum, acaip begendim, cok basarili.. ellerine saglik!.. bir de istinye-sariyer arasinda tahmin yurutmek istiyorum.. hatta arnavutkoy civarlari da buna dahil? cunku sanki orda bi kayikhane gordum gibime geldi :-\ olmadi...

11. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Avrupa yakasinda miii?? ??? :P eyup? pierre loti civarlari olabilir mi?
  12. I

Çıkış Yapamıyorum

Ynt: Çıkış Yapamıyorum tesekkurler :)

13. I

Çıkış Yapamıyorum

Ynt: Çıkış Yapamıyorum peki nasil gizli uye olunuyor? ??? hatta gizemli uye de olunuyor mu madem? ;D
  14. I

Çıkış Yapamıyorum

Ynt: Çıkış Yapamıyorum heh heh ;D büyü müyü mü oldu diyordum az kalsin.. tamadir sagol Murat :)
  15. I

Çıkış Yapamıyorum

"cikis"a bastigim halde cikamiyorum forumdan.. sebep nedir acaba? bir de "gizli uye" kimdir, nedir acaba? merakimi cezbetti dogrusu..

16. I

İstanbul'un Tarihi Ağaçları

Ynt: İstanbul'un Tarihi Ağaçları teşekkürler,aslında çok da zahmetli olmadı..koydum tripodu çektim doğrusu ;)
  17. I

İstanbul'un Tarihi Ağaçları

Ynt: İstanbul'un Tarihi Ağaçları tesekkurler :)
  18. I

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... bana aşık olacaksa yaratandan ötürü aşık olacak ;) cesur olacak

19. I

Yunanistan Rotası

Merhaba Reha Bey, Bizimkiler Thasos Adasina gitmisler.. Asagida da gorebileceginiz, kendi adiyla anilan mermeri bulunan ve de zaten adanin tamami bu mermerden olan bir ada.. Anlattiklarina gore yollar cok keyuifli ve kolaymis. Tabelalarda da problem yokmus..
  20. I

Doğu Karadeniz Köprüleri

Ynt: Doğu Karadeniz Köprüleri harikalar, elinize saglik (gerek cekim gerekse toplamalar icin ;))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri