I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 12 Ara 2006 #1 "cikis"a bastigim halde cikamiyorum forumdan.. sebep nedir acaba? bir de "gizli uye" kimdir, nedir acaba? merakimi cezbetti dogrusu..
"cikis"a bastigim halde cikamiyorum forumdan.. sebep nedir acaba? bir de "gizli uye" kimdir, nedir acaba? merakimi cezbetti dogrusu..
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 12 Ara 2006 #2 Ynt: cikis yapamiyorum bu aleme girmek kolaydır, ancak çıkmak imkansızdır. ;D ;D
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 12 Ara 2006 #3 Ynt: Çıkış Yapamıyorum Bilgisayarınızdak çerezleri silerek deneyebilir misiniz bir de. Gizli üye, profilinden sitedeki bağlantı durumunu görülmeyecek şekilde ayarlayan üye demektir.
Ynt: Çıkış Yapamıyorum Bilgisayarınızdak çerezleri silerek deneyebilir misiniz bir de. Gizli üye, profilinden sitedeki bağlantı durumunu görülmeyecek şekilde ayarlayan üye demektir.
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 12 Ara 2006 #4 Ynt: Çıkış Yapamıyorum heh heh ;D büyü müyü mü oldu diyordum az kalsin.. tamadir sagol Murat
I illustre Kamp I Mesajlar 133 Tepkime Puanı 1 12 Ara 2006 #5 Ynt: Çıkış Yapamıyorum peki nasil gizli uye olunuyor? ??? hatta gizemli uye de olunuyor mu madem? ;D
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 12 Ara 2006 #6 Ynt: Çıkış Yapamıyorum Profil bilginizden bağlantı durumumu üyeler görebilsin seçeneğinin yanındaki işareti kaldırarak gizli üye olabilirsiniz.
Ynt: Çıkış Yapamıyorum Profil bilginizden bağlantı durumumu üyeler görebilsin seçeneğinin yanındaki işareti kaldırarak gizli üye olabilirsiniz.