Arama sonuçlarınız

1. niva61

Honda cr-v çeki demirini nasıl sökebilirim? Yardım lütfen.

Selamlar, Konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum.Aldığımızda üzerinde gelen çeki demirini bazen sökmem gerekiyor. Anahtarını takıp çeviriyorum, yuvarlak mandalı bastırarak çeviriyorum, wd 40 sıkıyorum ama bir türlü sökemiyorum. Mutlaka basit bir yöntemi vardır. Yardımcı olurmusunuz lütfen...

2. niva61

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Aynısı benim başıma gelmişti. Servisinde orjinal hortumuna çok fiyat istediler. Bende araç sogukken kelepçeden söküp biraz geriden keserek tekrar takdım. Sizde böyle yapabilirsiniz.
  3. niva61

Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı

Ynt: Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı Pardon ben o kısmı kaçırmışım. ::)

4. niva61

Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı

Ynt: Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı Selamlar ve hayırlı satışlar. İlk resmlerde aracın rengi mavi tonunda ama son resimlerdeki motor resimlerinde renk kırmızı gibi geldi bana. Acaba benmi yanlış gördüm.
  5. niva61

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Evet bir ricada bulunduk ama kimse karşılık vermedi :-\

6. niva61

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Savaş bey ben teşekkür ederim. Ben sizin bilgilerinizi cep telefonuma kayıt ettim. İnşalah diğer arkadaşlarda bu fikre katılırlar.

7. niva61

Satılık 2004 Grand Vitara 5 kapı Otomatik

Ynt: Satılık 2004 Grand Vitara 5 kapı Otomatik Hayırlı satışlar. Malum sitede ilan numaranız ile arama yaptım ancak sonuç çıkmadı.
  8. niva61

Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012) Metin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu gezi planının ilk yayınlandığı anda bende gelmek istediğimi ama misafirim olduğu için gelemiyeceğimi belirtmiştim. Ama sulama yapılacağını okuyunca çok...
  9. niva61

NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI

Ynt: NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Aldıktan sonra ki paylaşımlarınızı bekliyorum. Aynı araç benimde çok dikkatimi çekmişti ve incelemiştim. Sonucu merak ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

10. niva61

Paylaşımlar ve gezi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ancak gitmiş olduğunuz güzergahı harita üzerinde birisi ekleyebilirmi? Ben bu güzerhaha çok gittim ama hiç görmedigim yerlere gitmişsiniz merak ettim. ??? Ferhad arkadaşa da geçmiş olsun diyorum. Ayrıca yardıma giden arkadaşlarıda tebrik...

11. niva61

acillll yardım

Ynt: acillll yardım Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlatmışsınız. Bence de birisi kasti olarak yapmıştır.
  12. niva61

Savaş bey aynı kareyi yakalamışız. Güzel olmuş elinize sağlık.

13. niva61

Bu hafta sonu misafirim olacak, yoksa gelmeyi çok isterdim. Benim yerime de Lezgi'nin zirvesine çıkıp çay için olurmu?
  14. niva61

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Tamammm şimdi oldu işte. Memleketin bütün sorunları bitti en son bu kalmıştı, bunada çözüm bulundu.
  15. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Bu güne kadar çok araç kullandım ve sahibi oldum. Artık şuna karar verdim parçası ucuz olupta piyasada tutulan araçlardan uzak duruyorum. Parçası pahalı olsun ama gerekli parçaya iyi para veripte o parçayı unutmak istiyorum ve bunu hem hr-v hemde cr-v de yaşadım. Her 10 bin...

16. niva61

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
  17. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu 1. Bölüm harikaydı, 2. bölüm beni biraz hayal kırıklığına uğrattı çünkü off road çok azdı, 3. bölüm ise daha harikaydı. Emeği geçen herkeze bir kez daha teşekkür ederim.
  18. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V İlk yazdıklarınız da hem fikiriz ancak lpg varsa bol bol yakar kısmına katılmıyorum. Aracımın en son zamlarla yakıtı 45 litre X 2,50 tl = 112,500 tl'lik lpg ile şehir içi ve kış şartlarında 380 km yaptı. Yani 0,296 kuruş yakmakta. Bir suv için bu yakıt çok diyorsanız karar...

19. niva61

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Hele grup toplansında ben cezaya razıyım. Cebimizden ne paralar gidiyor, birde ceza ödemişiz çokmu? ;D
  20. niva61

SATILIK 2004 MODEL DEFENDER

Ynt: SATILIK 2004 MODEL DEFENDER Çok güzel maşallah, allah kaza bela vermesin de... Aracı yeni aldınızda hayırlı olsunmu diyelim...? ??? ;) :) ;D Yoksa satacaksınızda ağırdanmı alıyorsunuz...? 8) ??? ;D Sadece iki resim ve satılık yazısı sizin için yeterlimi oluyor? ???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri