Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat çelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,737
İyi günler
Sy Özkan
Sy Tanır
Çok güzel bir birliktelik ve etkinlik olmuş,fotograflarınızı bizimle paylaşmak nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Etiketler
outlaw06' Alıntı:

murat çelik' Alıntı:
arkadaşlar dostlar ankara canlandı yine hadi her daim dost kalalım allah nazardan korusun bu muhabbeti dostlugu arkadaşlıgı kardeşligi bozmayalım ;)
Nefis resimler, Güzel insanlar :D , Bu arada X5 in çekilirken hiç fotosunu göremedim.. ;) Efsanelermi yarattı acaba? ??? Yoksa o kadar kötü mü değilmiş arazide ;D ;D

uçtu uçtu uçtu bidaha uçtu sonra bidaha uçtu metin uçtu ;D ;D ;D ;D ;D bukadar teknik uçuldugunu bilmiyordum ;D ;D ;D eee teknik adam uçartabi

aramıza yeni katılan butun arkadaşlara tesekur ederim birlikte biraz uzak durdunuz ama ilk seferde böyle olur sonradan açılırsınız göruşmek üzere

Alfonse' Alıntı:
Bak benim Ilıca' da battığım fotoğraf konuyor arada bir. Yabancı sitelerde de dolanıyor foto ::smiley:

Battım mı Ilıca'da? Hayır... Kimse gördü mü olayı? Hayır...
Başkaları inanıyor mu? Hayır... Niye? Görmediler ki... :smiley: :D ;D
(Kimse göremezdi çünki orda kimse yoktu. Biliyorum çünkü o fotoğraf çekildiğinde ben ordaydım. Ilıca'da değildim ki zaten, nasıl batayım? Orda olmadığımı, bu gözümle gördüm ;D ;D ;D )
profil resmini beğendim alp,nezaman çekildin bu fotoyu ;) :D :D

Şükürler olsun kazasız belasız,kırmadan parçalamadan(Serkan hacam istisna) bir etkinliği daha geride bıraktık.Eskiler,yeniler,ustalar,acemiler vs,vs tam bir aile ortamında çok güzel geçen bir gündü.Allah tadımızı bozmasın,,,
Daha nice gezilerde beraber olabilmek dileğiyle herkese selamlar,saygılar.......

Çok güzel bir gezi olmuş kıskandırıyosunuz bizleri :-\ birlik, beraberliği o güzel kızımızın taşıdığı fidanlarla tamamlamışsınız. Ellerinize sağlık İnşallah hep birlikte ,kazasız belasız adrenalin dolu günler dileklerimle

Monti' Alıntı:
Nefis resimler, Güzel insanlar :D , Bu arada X5 in çekilirken hiç fotosunu göremedim.. ;) Efsanelermi yarattı acaba? ??? Yoksa o kadar kötü mü değilmiş arazide ;D ;D
Sn cömert ;X5 zannedilenden çok daha iyi performans sergiledi ve gidilecek en son noktaya kadar gittik ve hep beraber döndük.Sadece 1 kere çekilmek zorunda kaldım ama TEK SUÇLU BENİM!Sağda rahat yol varken ve hemen herkes ordan geçerken ben soldan çamura bodoslama girdim ve DEV D.MAX (teşekkür ederim) tüm heybeti ile çekip çıkardı X5i:smiley:)) Ammaaaaaa çekilmeyen zaten 3-4 araç kaldı:smiley:)) Liste aşağıdadır:smiley:))
1) cj 5 çekildi
2) 2 adet xj 2 kere , 1 xj de 1 kere çekildi
3) kırmızı jep imiz çekildi
4)dodge jep imiz 2 kere çekildi:smiley:
hatırladıklarım bunlar:smiley: x5 (benim hatamdan ) 1 kere çekilmiş çokmu:smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:
aramıza yeni katılan butun arkadaşlara tesekur ederim birlikte biraz uzak durdunuz ama ilk seferde böyle olur sonradan açılırsınız göruşmek üzere
Mehmet abi 'biraz uzak durdunuz' sözünü biz üzerimize alınmıyoruz:smiley:Diğer yeni katılan 2 ekip sanırım uzaktı biraz.Ben hemen herkesle diyaloğa girdim az yada çok.Güzel insan, iyi insan gördükmü yakasına yapışmak lazım.Siz güzel insanlarsınız.Bundan sonraki tüm gezilerde Allah mani keder vermezse ailemle bende varım:smiley:AMA ARAYI UZATMAYIN.İLK VE SON OLMAZ İNŞALLAH!AYDA 2-3 KERE OLMALI Kİ TADI ÇIKSIN.Zaten yazın kavurucu sıcağında gidilmez, ramazanda zor, sonbaharda aileler için zor.En iyi aylar bunlar.Kaçırmayalım güzel havaları.Herkese tekrar teşekkürler

BURAYA RESİM EKLEMEK X5 LE OFF ROADDAN DA ZOR

GEZENBİLİR KILIÇLAR KÖYÜ

GEZENBİLİR KILIÇLAR KÖYÜ

GEZENBİLİR KILIÇLAR KÖYÜ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.