outlaw06' Alıntı:resim 7
Nefis resimler, Güzel insanlarmurat çelik' Alıntı:arkadaşlar dostlar ankara canlandı yine hadi her daim dost kalalım allah nazardan korusun bu muhabbeti dostlugu arkadaşlıgı kardeşligi bozmayalım![]()
profil resmini beğendim alp,nezaman çekildin bu fotoyuAlfonse' Alıntı:Bak benim Ilıca' da battığım fotoğraf konuyor arada bir. Yabancı sitelerde de dolanıyor foto :![]()
Battım mı Ilıca'da? Hayır... Kimse gördü mü olayı? Hayır...
Başkaları inanıyor mu? Hayır... Niye? Görmediler ki...![]()
;D
(Kimse göremezdi çünki orda kimse yoktu. Biliyorum çünkü o fotoğraf çekildiğinde ben ordaydım. Ilıca'da değildim ki zaten, nasıl batayım? Orda olmadığımı, bu gözümle gördüm ;D ;D ;D )
Sn cömert ;X5 zannedilenden çok daha iyi performans sergiledi ve gidilecek en son noktaya kadar gittik ve hep beraber döndük.Sadece 1 kere çekilmek zorunda kaldım ama TEK SUÇLU BENİM!Sağda rahat yol varken ve hemen herkes ordan geçerken ben soldan çamura bodoslama girdim ve DEV D.MAX (teşekkür ederim) tüm heybeti ile çekip çıkardı X5iMonti' Alıntı:Nefis resimler, Güzel insanlar, Bu arada X5 in çekilirken hiç fotosunu göremedim..
Efsanelermi yarattı acaba? ??? Yoksa o kadar kötü mü değilmiş arazide ;D ;D
Mehmet abi 'biraz uzak durdunuz' sözünü biz üzerimize alınmıyoruz06kalıpçı57' Alıntı:aramıza yeni katılan butun arkadaşlara tesekur ederim birlikte biraz uzak durdunuz ama ilk seferde böyle olur sonradan açılırsınız göruşmek üzere