Arama sonuçlarınız

1. niva61

Akü bitince araç nasıl çalıştırılır

Ynt: Akü bitince araç nasıl çalıştırılır Tek kişiyseniz, çöl gibi düz bir arazideyseniz ve vurdurarak çalıştırabileceginiz eğim yoksa işe yarar. Bunun dışında zaman kaybı. ALP_ER_TUNGA'nın dediği gibi ittirmek daha kolay.

2. niva61

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

Dedemin düğünümde yiğit başıymış. Buarada sağ koltuk uyuya kalmış ;D
  3. niva61

Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar

Ynt: Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar Benim aracımda da (hr-v) buna benzer bir parça var, ve fişleri kesilmiş. Bana alarmın bir parçası dediler. Sizinkide alarma benziyor.

4. niva61

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Bencede iyi oldu. Kimse üzerine alınmasın ve kusura bakmasın ama şahsi fikrim zenon = bencilliktir.
  5. niva61

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler. Bilginiz olsun arkadaşlar.

6. niva61

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri Bu ürünleri Ankara'nın hangi semtinde veya sanayisinde görebiliriz acaba.

7. niva61

Bu Suzuki Adam Olur mu?

Ynt: Bu Suzuki Adam Olur mu? :D
  8. niva61

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny Bilgiler için teşekkür ederim.
  9. niva61

Bu Araç için Yorulmayın Lütfen

Ynt: Bu Araç için Yorulmayın Lütfen Arkadaşlar örneğin bu ilandaki aracı yakından gördüm ve inceledim araç çok temiz ve bakımlı. Fiyat olarak çok istenmiş ve lpg yok. Bu yüzden anlaşamadık. Bilginize...

10. niva61

Bu Araç için Yorulmayın Lütfen

Dün aynı ilanı incelemiştim ve resminden şüphelenip hemen kapatmıştım. Bazı insanları anlayamıyorum, bir çok ilanda aracını satılıga çıkaranlar gece karanlıkta resim çekiyorlar, araç çok pis, açıklayıcı hiç bir bilgi yok, hatta başkasının arabasının resimlerini çalıp kendi ilanlarına...

11. niva61

SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Güzel bir konu keşke her aracın böyle bir başlık altında yapılan bakımları ve fiyatlarını herkes yazsa çok güzel olur.
  12. niva61

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny Tahminimde yanılmadım demekki, çok güzel araç maşallah. Peki Mehmet Becce'den parçaları sipariş edip Ankara'damı taktırdınız ve nerede takıldı yada bu işlemler nasıl yapıldı bunu merak ettim. Port bagajınızda çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

13. niva61

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny Selamlar, Aracınız çok güzel görünüyor. Sanırım bu aracı tahmini bir ay önce Etlik ayvalıda marketin önünde gördüm, sanırım sizin aracınızdı. Eğer gördügüm araç sizin ise çok güzel ve ihtişamlı duruyordu. Güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin...
  14. niva61

TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU

Ynt: TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU Teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
  15. niva61

Çöpe Vurdum

Ynt: Çöpe Vurdum Auto kinge gitmenize gerek yok. Güvendiginiz ve kasko şirketleri ile çalışan herhangi, istediginiz bir ustaya götürün arabanızı. Kasko şirketleri çok para alıyorlar ve çok uyanık davranıyorlar hiç aldanmayın. Bakın benim başıma gelen bir olayı anlatayım. Bundan 5 yıl önce...

16. niva61

4x4 Araç tavsiyesi (Toyota, Honda, Daihatsu)

Ynt: 4x4 Araç tavsiyesi (Toyota, Honda, Daihatsu) İç mekan genişligi benim için önemli derseniz cr-v İki çeker olması ve kendiliğinden dört çekere geçtigi için yakıt konusunda cr-v, rav4 sürekli dört çeker yakıt biraz fazladır.Ancak rav4'de orta diferansiyel kilidi mevcut. Bakım...
  17. niva61

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Öncelikle hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Bahsettiğiniz servis kitapçığını bana e-mail atabilirmisiniz. barslan39@hotmailcom. Şimdiden teşekkürler.
  18. niva61

Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo

Ynt: Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo Arkadaşlar bu nasıl sizce? http://semgal.com/urun.html

19. niva61

Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara)

Ynt: Off Road Araçlarınıza ön,arka tanpon,yan basamak Stepne taşıyıcı (Ankara) Ustam kolay gelsin çok güzel çalışmalar. Benim merak ettigim biraz çılgınlık ama 2002 ve 2006 kasa cr-v lere bu tip plastik tampon sökülmeden vinç yapılabilirmi ve maliyeti tahminen vinç hariç ne kadardır. Şimdiden...
  20. niva61

lada niva arazi kutusu faal lambası

Ynt: lada niva arazi kutusu faal lambası Lambanın yanması arazi vitesinin devrede olduğunu gösterir, arazi vitesini devreden çıkarıca söner. Bazen tutarsız davranmasının sebebi; viteslerin altında bulunan konsolu söktügünüzde arazi vites kolunun etrafında takılı olan sokettin oksitlenmesi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri