Çöpe Vurdum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aybars233 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,132

aybars233

Ana Kamp
Geçen geri geri giderken birden arkama çöp çıktı.ne olduğunu anlayamadım ;D 8) Bagaj kapağında Göçük oluştu çok azda olsa boya zarar gördü.Auto kinge götürmeye düşünüyorum ama İnternetten araştırdığım kadarı ile Herkes Auto Kingden şikayetçi.Labali,Saygısız olsada olur olmasada olur triplerindelermiş birde çoğu kişi Rengi tutturamıyorlar diye şikayet etmiş.Aracımın kaskosu Axa sigorta Mini onarımı kullanmayıda düşünüyorum ama anlaşmalı yerleri pek yok gibi.Sizin önerebiliceğiniz birşey varmı ?

Etiketler
Ynt: Çöpe Vurdum

Ben auto kingte clio aracımın ön arka tamponunu boyattım rengin orjinalden hiç farkı yok,İzmitteki serviste amcam çalışıyor o ilgilendi. Nerdeyse haftada 2 3 gün amcamın yanına giderim hiç söylenilen gibi davranışlara denk gelmedim :-\

Resimler

DSC_0285.JPG

DSC_0284.JPG

DSC_0286.JPG

Merhaba arkadaşım,
Benimde başıma gelen olay sonucu (park halinde birisi tamponuma vurmuş ve gitmiş) sigorta şirketini aradım beni Maltepe, Tugay yolundaki Auto King'e yönlendirdiler ve gittim bir sürü bekledim bakan yok seslendim kimse yokmu, kim bakacak diye lütfedip birisi geldi va binbir laubalilikle (tabi arabaları alırsınız kullanmayı bilmez gider sağa sola vurursunuz) gibi konuşuyor bende yetkili birini istedim yokmuş nezaman alırım dedim 5-6 günden önce olmaz dediler, tam çıkıyordumki o sırada beyaz bir polo geldi (sigortası yokmuş) sürücü bir hanım arka tampon sürtmüş siyah olmuş pasta ile çıkar (az çok biraz birşeyler anlarım) kadına dedilerki tampon komle sökülüp düzeltilip boyanacak sırada çok araç var en az 15 gün kalır.Hemen o hanımın yanına gidip alın aracınızı beni takip edin dedim ve benim ustamın yanına gittik minicik bir pastayla işi bitirdik.Benim işimmi onu beyan yazıp onuda arkadaşıma yaptırdım ve sigorta parayı ödedi.
Sizde beyan yazıp fotoğraflayıp aracınızı bir ustaya götürüp yaptırın zaten dükkan sahibi size yardımcı olur.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Yapar,yapar iyi bir usta bulursak halleder olmadi 50-100de cebimden veririm.maltepe,kartal yada kocaelide onerebiliceginiz bir yer varmi arkadaslar arabayi baglamadan ve ben I bekletmeden bu IsI ayni gun icinde bitireblicek ???kaskom axa

Auto kinge gitmenize gerek yok. Güvendiginiz ve kasko şirketleri ile çalışan herhangi, istediginiz bir ustaya götürün arabanızı. Kasko şirketleri çok para alıyorlar ve çok uyanık davranıyorlar hiç aldanmayın.

Bakın benim başıma gelen bir olayı anlatayım.

Bundan 5 yıl önce skoda favorit marka aracımla Bolu'nun seben ilçesinin ıssız dağ başında buzlanma nedeni ile uçuruma uçmamak için aracı kenardaki kar yıgınına bilerek vurdum daha sonra başka bir araç gelip benim aracıma vurdu ve tur atan arabam tekrar kar yıgına vurdu. Sonuç sağ ön ve sag arka taraftan hasar aldı. Bulundugumuz yerde telefon çekmiyordu. Ne jandarma ne polis ulaşamadım. O ıssız dağ başından canımı kurtarmak için aldım arabamı ve içimden canımı kurtarayım yeter arabam kaskolu ama rapor tutturamadıgım için cebimden yaptırım dedim. Bana vuran araç sahibine ben gidiyorum dedim, adam bana; sonra şikayetci olma benden, jandarmaya ulaşalım rapor tutturalım dedi. Bende yok kardeşim ne raporu gece yarısını bulur kurda kuşa yem oluruz ben şikayetci falan olmam dedim. Torsiyonu egilmiş aram ile Bolu'dan Ankara'ya otobandan o şekilde geldim.

Telefonun çektigi bir yerde başka bir sigorta şirketini aradım ve durumu anlattım. Rapor olmadan aracınız yapılmaz dediler. Bende kendi kaportacımı aradım. Durumu anlattım. Arabayı kaportacımın dükkanına götürdük. Ustam şöyle bir rapor yazdı '' Şu tarih ve saatte şu mevkide aracım kaydı önce sağ ön tarafını vurdum daha sonra aracım döndü ve sol arka tarafını vurdum. Telefon çekmedigi, bulundugum yerin çok ıssız olması ve can güvenliğim olmadıgı için aracımı alıp geldim.'' diye. Bu yazımızın üzerine aracım yapıldı ve o zaman 750 tl masrafı kasko karşıladı.

Bir başka olay ise şimdi aracım hr-v'ye kırmızı ışıkta arkadan vurdular ve tamponum çatladı. Biz kendi aramızda tutanak tuttuk. Ben honda servisini aradım sizin kasko şirketiniz ile anlaşmamız var gelin yapalım dediler. Kendi kasko şirketim ile görüştüm tamam anlaşmamız var orada yaptırabilirsiniz dediler. Ancak tamponunuz komple degişecek gelmesi bir haftayı bulur dediler. Fiyatı ne kadar dedim 1500 tl :eek: dediler.

Ben yine aynı ustama gittim üç gün içinde tamponum tamir edildi ve 250 tlye tertemiz oldu :smiley:

Yani kasko şirketlerinin gösterdigi anlaşmalı yerlerde aracınızı yaptırmak gibi bir zorunluluğunuz yok. İstediginiz yerde yaptırabilirisiniz.

Evet oyle ama Ben minionarimdan faydalanmak istedigim Için anlasmali yerleri ariyorum.yoksa herangi bir Kay it tutturup tabiki kaskoya yaptirabilirim.fakat bu seferde aracta hasar raporu olusur tramer kayitlarinda

bence hıc kaskoyla ugrasma.mını onarımla yapmazlar bunuda zaten. 100 lıraya bu ısı yaparlar.hem hasarsızlık ındırımını kaybedeceksın hemde hasar kaydı cıkacak.degmez..

rengi tutturamıyorlar doğru ve genelde özensiz iş yapıyorlar.

ben eski arabamı boyatmıştım oradada. kaskodan çizik nedeniyle yarısı boyanacaktı farkını verdim heryerini boyattım. ilk seferde ufak tefek göçükleir düzügn düzeltemediler tekrar boyattım teslim almayıp. ikinci seferde güzelce boyadılar. 15 gün sonra tam köşeden kamyon taktı gıcırgıcır boyalı arabaya tekrar götürdüm rengini tuturamadılar. birdaha asla orada boya yaptırmam. ancak mini onarım işini iyi yapıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler