Arama sonuçlarınız

1. B

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Gerçekten çok iyi. Ellerinize sağlık :)

2. B

Akrobasi Uçuşları

Ynt: Akrobasi Uçuşları Her hafta sonu için kayıt alınır.
  3. B

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul Bu eğitime katılabilmek için son gün 13 Ocak Perşembe.

4. B

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi /İstanbul (THK Onaylı Sertifika)15-23 Ocak 2011

Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır. Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır. 16 0cak 2011 tarihinde 08:00' da programa başlayarak yamaç paraşütü yer kontrolleri ve...
  5. B

THK Yamaç Paraşütü

Ynt: THK Yamaç Paraşütü Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi ! THK sertifikası Almak için, Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır. Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de...

6. B

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul ( THK Onaylı Sertifika)

Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi ! Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır. Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır. 16 0cak 2011...

7. B

THK Yamaç Paraşütü

Ynt: THK Yamaç Paraşütü Selamlar THK onaylı sertifika almak isteyenler için http://www.breakoutdoor.com/act/preview/189/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html?View=Photo 15_23 Ocak tarihleri arasındaki eğitim sonrası sertifika alabiliyosunuz... Eğitimci: Abdullah Yıldız
  8. B

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul Eğitimi tamamlayanlar, THK onaylı ve dunyanın her yerinde geçerli Başlangıç Pilotu Sertifikası alacaktır...
  9. B

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul Evet Abdullah Yıldız'ın düzenlediği bir sertifikalı eğitim programı.

10. B

Kamplı Keşif Macera Yürüyüşü (25 26 Aralık)

25 Aralık - 26 Aralık Keşif & Macera yürüyüşleri günübirlik ve 1 gece 2 günlük kamplı olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. İçeriğinde geneli orman içi ilerleyiş, su geçişi, kanyon geçişi, gece yürüyüşü, dayanıklılık yürüyüşü, şelâle inişi gibi etapları olan, tamamen bilinmeyen bölge keşfine...

11. B

Abant Gölü Günübirlik

Abant turu hem karda doyasıya yürüyüş yapmak isteyenlerin hem de böyle güzel bir yerde serbest zaman geçirmek isteyenlerin hoşlanabileceği bir parkur. Yürümek istemeyenlerin göl çevresinde veya otellerde vakit geçirebilir veya kızak, fayton, at gibi aktivitelerle eğlenceli saatler geçirebilir...
  12. B

Kamplı Keşif Macera Yürüyüşü (18 Aralık - 19 Aralık)

18 Aralık - 19 Aralık Keşif & Macera yürüyüşleri günübirlik ve 1 gece 2 günlük kamplı olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. İçeriğinde geneli orman içi ilerleyiş, su geçişi, kanyon geçişi, gece yürüyüşü, dayanıklılık yürüyüşü, şelâle inişi gibi etapları olan, tamamen bilinmeyen bölge keşfine...

13. B

Melen Çayında Rafting Turu( 12 Aralık)

Macera severler için Melen çayında rafting yapmaya gidiyoruz. İstanbul yakınında rafting heyecanı. Her haftasonu rafting keyfi. İstanbul'a 2 saat mesafede Melen Çayında rafting yapıyoruz. Rafting turu her hafta sonu ve özel gruplara hafta içi düzenlenebilir. Rafting turu için şehrin tüm...
  14. B

Abant Gölü Günübirlik (12 Aralık)

İsteyenlerin rehberle yürüyüş yapabileceği, yürümek istemeyenlerin göl çevresinde vakit geçirebileceği, kızak, fayton, at gibi aktivitelere katılabileceği bir program. Abant turu hem karda doyasıya yürüyüş yapmak isteyenlerin hem de böyle güzel bir yerde serbest zaman geçirmek isteyenlerin...
  15. B

Kamplı Keşif Macera Yürüyüşü

Keşif & Macera yürüyüşleri günübirlik ve 1 gece 2 günlük kamplı olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. İçeriğinde geneli orman içi ilerleyiş, su geçişi, kanyon geçişi, gece yürüyüşü, dayanıklılık yürüyüşü, şelâle inişi gibi etapları olan, tamamen bilinmeyen bölge keşfine dayalı ağır bir yürüyüş...

16. B

Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi ! Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır. Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır. 16 0cak 2011...
  17. B

Akrobasi Uçuşları

Aktivite 11 ila 15 dakka arasında uçuşu kapsamaktadır. Saatte 350 km hızla gökyüzünde yapılan akrobatik uçuşları içerir. Havaalanına vardığınızda tanışmanın ardından uçuş ile ilgili size bilgi veriliyor. Bu kısa brifing ardından uçuşunuz gerçekleştiriliyor. Uçuşlar dünyanın en iyi akrobasi...
  18. B

Kartepe mi Uludağ mı?

Ynt: Kartepe mi Uludağ mı? Uludağ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz