Arama sonuçlarınız

1. M

Wouxun Kg-uv6d Yardım

Ynt: Wouxun Kg-uv6d Yardım aliexpres te mevcut ve ucuz 20 gunde gelir

2. M

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon bende de 74 model var uzerıne ıveco dizel motor takılmış. yürür aksamını yapıyorum muhayenesini yaptırp trafiğe çıkarınca görsel kısmına başlayacağım inşallah
  3. M

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon aractaki vinci sokmussunuz ullanmayi dusunmuyormusunuz

4. M

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Ynt: 12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları bende ustten kapakli ilac kopugu kullaniyorum cok sik acmazsam yazin bile icine iki tane 2,5 litrelik dondurulmus pet sise ve icindeki malzemeye gore iki tane de kaset buz koydugumda 4 gun rahat sekilde soguk kaliyor en az sureyi soyledim...
  5. M

12 Kişilik 1993 100 Luk Defender

Ynt: 12 Kişilik 1993 100 Luk Defender karayollari trafik yonetmeligi ; c) Araçlara ilişkin tanımlar (Değişik: RG-11/04/2003-25076) 1) Otomobil: Yapısı itibariyle, sürücüsü dahil en çok 8 oturma yeri olan ve insan taşımak için imal edilmiş bulunan motorlu araçtır. 2) Minibüs: Yapısı itibariyle...

6. M

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon gule gule kullanin bende de aynisi var ama kasasi step side kasa ayrica dizel motor atilmis onde mekanik vinc var ama icindeki kavrama parcasini almislar o yuzden calismiyor cikma bulacagim veya yaptiracagim

7. M

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) aynen oyle dunyanin parasini ver sifir karavan al sorun ciksin fabrikaya getir cozelim" oh ne ala ""biz uzerimie duseni yaptik karavan gelmedi"" karavani getirmek bir dert , almak bir dert , tamir suresinde faydalanamamak ayri dert...
  8. M

12 Kişilik 1993 100 Luk Defender

Ynt: 12 Kişilik 1993 100 Luk Defender 12 kisilik M1G olmaz herhalde ruhsata yanlis yazdilar , 7+1 den fazla kisi sayisi minibus olarak tescil edilir muhayene sirasinda bu konu sorun cikartabilir dikkat
  9. M

N1g Sınıfı Araçların Ekipmanlarına Dair Mevzuat.....

Ynt: N1g Sınıfı Araçların Ekipmanlarına Dair Mevzuat..... aracin teknik belgesinde olmayan her turlu donanim icin proje gerekir ve ruhsata islenmeli.Ancak aracinizin orijinal ekipmanlarinin icerisinde var olan ve uretici tarafindan opsiyonel olarak satilan ekipmanlarin yetkili saticida teknik...

10. M

Bir Müddet Yatan Aracı Çalıştırmak İçin Sizlerin Bilgi Ve Tecrübeleri Lazım Bilen Lütfen Birşeyler Y

Ynt: Bir Müddet Yatan Aracı Çalıştırmak İçin Sizlerin Bilgi Ve Tecrübeleri Lazım Bilen Lütfen Birşeyler Yazsın 3 sene yatmis dizel araci havasini aldiktan sonra tek masda calistirdim ve iki adet hortumda kacak vardi onlarida kisaltarak taktim ve 330 km yol gittim sansin varsa yeni bir aku ile...

11. M

1972 İnternational Travelall

Ynt: 1972 İnternational Travelall muayene 2016 ya kadar mevcut tum bakimlar yapildi eksik yok
  12. M

1972 İnternational Travelall

Ynt: 1972 İnternational Travelall jantlar ve lastikler degisti fiyat 10000 e dustu

13. M

2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında n1 sinifi olacak ve agirligi 2 tondan fazla olacak ve takacaginiz ekipman aracin orijinal olan ekipmanlari olacak bu takdirde projeye bile gerek yok direk olarak kullanabilirsiniz ve tuv size hicbirsey soramaz , ancak starex in bos agiliginin sizin...
  14. M

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında karayollari trafik yonetmeligi araclarla ilili tanimlar kismi ; 7) G Sınıfı - Arazi Taşıtları N1 sınıfı araçlardan azami kütlesi 2 tonu aşmayanlar ve M1 sınıfındaki motorlu araçlar, en az bir ön dingili ve en az bir arka dingili eşzamanlı tahrikli...
  15. M

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında dodgelerin ağırlığı 2 tonun üzerinde arazi araçlarının kanundaki karşılığına bakarsanız boş ağırlığı 2 tonu aşmayan diye ibare vardır ayrıca her 4 çeker araç arazi taşıtı olmayacağı gibi 2 çeker olupta arazi taşıtı olan da var karayolları trafik...

16. M

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu merakla beklemekteyim
  17. M

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları dodge 250 arka makas küpeleri terstir uzatırsanız araba yükseleceğine alçalır ancak şase bbağlantıları dahil tüm sistemi değiştirerek arka kısmı yükseltebilirsiniz
  18. M

Webasto & Eberspacher ::: Bağımsız Araç Isıtma Sistemleri

Ynt: Webasto & Eberspacher ::: Bağımsız Araç Isıtma Sistemleri hayirli satislar , ayrica fiyatlar montaj dahil ise cok cok uygun

19. M

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. 05052170649
  20. M

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. elimde bir tane daha var bilya yatagi siyirmis onu doldurup tornada yatagi acarak kullanacagim ve iki tane oldugu icin ellenmemis olanini satiyorum.bu fiyat bu kilit icin bedavadir ve espiri olsun diye size 749 diyorum. Dananini orijinal cikma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR