Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine Verdiğiniz geniş bir bil gi bana çok yardımcı oldu çaok teşekkür ederim.Nikon d3100 modelinde cmos sensör kullanılmakta canon da cmos kullanıyor ama nikonun renkleri daha mı canlı diyorsunuz? bu arada dslr like nasıl bir makinedir ilk defa duyuyorum

2. KILINÇ

2.0 td4 HSE Freelander

yani demek istiyorsunuz ki 10 yaşından küçük araçlarada şanzıman sorunu kolay kolay yaşamazsınız ben biraz tereddüt ediyorum çünkü dizelde otomatik benzin kadar randımanlı olmuyor malum land rover dizel ve otomatiği bir arada başarılı bir şekilde yapabilmişmidir merak ediyorum?
  3. KILINÇ

2.0 td4 HSE Freelander

şanzıman konusunda ne gibi sıkıntısı vardır malum türkiyede otomatik triptronik vites ustası sıkıntı eski düzen manuele devam yenilikten korkuyor milletimiz ve ustalarımız malesef :( şanzıman sorununu 2004 makyajlı kasalarda hiç duymadım bilgilendirirseniz sevinirim

4. KILINÇ

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine yani genelde doğa fotoları için nikon diyorsunuz bir yazıdada tam tersini söylemişlerdi portre için nikon doğai çin canon demişlerdi sebebide canonun cmos sensör kullanması cmos sensör doğa fotolarında daha başarılı diyordu fakat nikonunda 2 senedir cmos...
  5. KILINÇ

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine peki marka olarak nikon ya da canonumu önerirsiniz

6. KILINÇ

Merhabalar ben lensi değiştirilebilen makinelerden almayı düşünüyorum başlangıç için nasıl bir makine ve ne büyüklükte lens önerirsiniz bu arada marka konusunda nikon ve canon arasında kararsızım nikon biraz daha pahalı elektronik ve optik lens olarak karşılaştırırsak modelini kastetmiyorum...

7. KILINÇ

2.0 td4 HSE Freelander

yakıtı hakkında da bilgi alabilirsem memnun olurum
  8. KILINÇ

2.0 td4 HSE Freelander

Merhabalar bu aracın2004 model ve yukarısı (yani makyajlı kasa olanı) yakıt performans vb şeyler hakkında kullananlar bilgi verebilirmi? şimdiden teşekkürler
  9. KILINÇ

2.0 di freelander

Merhabalar 2.0 di frrelander kullanan arkadaşlar bu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz yanılmıyorsam bu model 2000 ve başlarında var 1.8 benzinlide olduğu gibi bu aracın motorundada kronik bir problem varmı? yakıtı nasıldır sürekli 4 çekermidir yoksa pati çektiğindemi 4çekere geçiyor...

10. KILINÇ

lc prado hakkında

Ynt: lc prado hakkında teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için özellikle şanzıman konusunda

11. KILINÇ

touareg için bilgi

Merhabalar buaracın 3.2 v6 modelini kullanan arkadaşlar araçta low varmı süreki 4x4 mü yakıt tüketimi nedir bilgilendirirseniz sevinirim
  12. KILINÇ

2.7 grand cherokee hakkında

Ynt: 2.7 grand cherokee hakkında teşekkür ederim sayfaları incelemekteyim :)

13. KILINÇ

Ynt: 2.7 grand cherokee hakkında atlamışız sanırım... sürekli 4x4 tür,ama kısaca akıllı 4 çeker sistemi de diyebiliriz.. sağlam bir araçtır, muadillerine sağlamlığı konusunda bi kaç kez fark atar...aynı kasanın 4,7 si ile motor hariç aynı özellikleri kapsar, wj kasa olarak adlandırılı, sitede...
  14. KILINÇ

merhabalar grand cherokee nin 2.7 dizelini kullanan arkadaşlar bu araç sürekli 4x4 müdür yakıtı nedir motoru sıkıntılımıdır bunun gibi temel bilgiler verirseniz sevinirim
  15. KILINÇ

lc prado hakkında

Merhabalar prado kullanan arakadaşlar bu araç sürekli 4x4 müdür 4.0cc benzin-lpg ve 3.0cc dizellerinin yakıtı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

16. KILINÇ

MT Lastik Hakkında

Ynt: MT Lastik Hakkında Teşekkür ederim
  17. KILINÇ

MT Lastik Hakkında

Ynt: MT Lastik Hakkında Bir sorum olacak stt lerle mt ler ikiside çamur lastiği değilmidir?
  18. KILINÇ

MT Lastik Hakkında

Ynt: MT Lastik Hakkında bende öyle düşünüyordum ama yinede danışıyım istedim teşekkürler

19. KILINÇ

MT Lastik Hakkında

Ynt: MT Lastik Hakkında Zaten at lerim var kışın onları kullanıyorum aracımı yarı şehir yarı arazide kullanan biri olarak kışın mt mi takmalıyım yoksa at ye devammı? Bu arada çok sert arazi koşullarında da kullanmıyorum mesela sizin gibi izci programında görüyorum. :)
  20. KILINÇ

MT Lastik Hakkında

Merhabalar araçlarda kullanılan mt lastikler kış koşullarında ıslak asfaltta buzlu yollarda performansı nasıldır kışın arazide mt kullanmak en iyisi fakat şehirde kullanmak doğrumudur malum çoğumuzun evleri şehirde :) sonuçta lastiklerde vakum yok birde discoverer stt lastiklerde gördüm dişlerde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR