Arama sonuçlarınız

1. egerce

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV teşekkür ederim hocam şofbene yasak var konusu bile açmak istemem akrobat sehpa son icadım şuan bir çok marketle görüşmeler devam ediyor yakında tüm teknoleji mağazalarında ve avm lerde satılacak selametle

2. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV
  3. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV teşekkür ederim gerçekten çok büyük bir zevk ve heyecan,onur,sevinç hepsi bir arada

4. egerce

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi bir bursalı olarak gurur duydum tebrik ederim
  5. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

6. egerce

bu araç bu fiyata nasıl

Ynt: bu araç bu fiyata nasıl eyvallah abi onlar hayal değil ya sadece zaman gerek biraz ;D

7. egerce

bu araç bu fiyata nasıl

Ynt: bu araç bu fiyata nasıl evet abi haklısın güzel taraflarından biri bu.en azından sağlam ladada güzel araç hala bakmaktayım ama bunun pozisyonu bambaşka şimdi antalyada bir arkdaş var onu devreye sokup bir baktırıcam eğer aracın motor kısmında bir sorun yoksa bu iş olacak gibi birtane kaldı...
  8. egerce

bu araç bu fiyata nasıl

Ynt: bu araç bu fiyata nasıl ömer abi valla beynim dumur oldu ama en çok ta bunu beyendim ladamı suzikimi derken land sahibi olacaz galiba bunda tek sorun ladaya göre fazla yakacak vergiside iki misli ama sonuçta land oda yeter hayırlısı abi pazarlığa devam saygılar
  9. egerce

bu araç bu fiyata nasıl

arkadaşlar araştırdıkça fikirler ve araçlara göre düşünceler değişiyor ama en güzeli bu araçları kullanan sizlere sormak lada niva ararken suziki buldum bursada parasına layık ne lada nede suziki var neredeyse hepsiyle görüştüm sonra ararken bunu buldum ama araç bu paraya ucuz gibi geldi sanki...

10. egerce

Samurai mi Vitara mı _?

Ynt: Samurai mi Vitara mı _? sonuç olarak neye karar verdiniz bende aynı sorunu yaşıyorumda

11. egerce

suzuki hangisi yardım

Ynt: suzuki hangisi yardım teşekkür ederim
  12. egerce

akrobat sehpa

Ynt: akrobat sehpa teşekkür ederim yavuz abi

13. egerce

suzuki hangisi yardım

arkadaşlar lada niva bakarken bunları buldum ama ikisi arasında kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim araçları hem offroad hem şehir içi kullanıcam saygılar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-boylesi-cok-az-69515889/detay/...
  14. egerce

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) hocam işine karışma haddime değil ama gördüğüm kadarı ile normal dkp saç kullanmışssın zamanla paslanmazmıki hani paslanmaz olsa daha iyi değilmi sağlık açısından sanki biraz riskli gibi eline sağlık eğer yerine...
  15. egerce

Yaptığım Son Maketlerim

Ynt: Yaptığım Son Maketlerim hayır tek parça değil gerçeğindeki gibi çakma perçinlerle uyguladım

16. egerce

niva video

adamdaki cesarete bakın http://www.youtube.com/watch?v=vspSEDJCQSU
  17. egerce

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) hocam çizim programı dedim sanırım yine gözden kaçtı neyse buradan indirebilirsin çok güzel basit ve türkçe http://**.com/files/13298448...pCini.rar.html
  18. egerce

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye teşekkür ederim kurtardığı kadar kadar sınırları zorluyacağız amacımız bu yönde saygılar

19. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV teşekkür ederim
  20. egerce

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye sağol dursun usta sen destekledikten sonra sırtım yere gelmez evelAllah

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR