bu araç bu fiyata nasıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egerce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,513

egerce

Kamp II
Yer
bursa
arkadaşlar araştırdıkça fikirler ve araçlara göre düşünceler değişiyor ama en güzeli bu araçları kullanan sizlere sormak lada niva ararken suziki buldum bursada parasına layık ne lada nede suziki var neredeyse hepsiyle görüştüm sonra ararken bunu buldum ama araç bu paraya ucuz gibi geldi sanki nedesiniz gözü karartıp alayımmı baya içime yattı yarın görmeye gidicem birde size sorayım

teşekkür ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-dikkat-ozel-yapim-defender-77198511/detay/

Etiketler
Ynt: bu araç bu fiyata nasıl

Al işte sana proje aracı sayın egerce portal aks projesini uygulamak için üstelik sabit akslı tam projelik araç sahibi pazarlıkla biraz daha inerim diyor hadi kolay gelsin

ömer abi valla beynim dumur oldu ama en çok ta bunu beyendim ladamı suzikimi derken land sahibi olacaz galiba bunda tek sorun ladaya göre fazla yakacak vergiside iki misli ama sonuçta land oda yeter hayırlısı abi pazarlığa devam saygılar

egerce' Alıntı:
ömer abi valla beynim dumur oldu ama en çok ta bunu beyendim ladamı suzikimi derken land sahibi olacaz galiba bunda tek sorun ladaya göre fazla yakacak vergiside iki misli ama sonuçta land oda yeter hayırlısı abi pazarlığa devam saygılar

Bu araç lada gibi monoblok şasi değil merdiven şasi kupayı indir istediğin gibi çalış ustam ;)

evet abi haklısın güzel taraflarından biri bu.en azından sağlam ladada güzel araç hala bakmaktayım ama bunun pozisyonu bambaşka şimdi antalyada bir arkdaş var onu devreye sokup bir baktırıcam eğer aracın motor kısmında bir sorun yoksa bu iş olacak gibi birtane kaldı lada bursada bakmadığım onada yarın bakıp artık son kararımı vermek istiyorum fenalık geldi acaba bu araç ne yakar vergisi 345 tl yakarsada yaksın yaw nabalım bu iş olacak abi taktım kafaya abi alır almaz portala ardından aaltına çift yönlü inip kalkan palet uygulıyacam abartmıyayım ama tavanına kadar çamura girse çıkacak selamlar

egerce' Alıntı:
evet abi haklısın güzel taraflarından biri bu.en azından sağlam ladada güzel araç hala bakmaktayım ama bunun pozisyonu bambaşka şimdi antalyada bir arkdaş var onu devreye sokup bir baktırıcam eğer aracın motor kısmında bir sorun yoksa bu iş olacak gibi birtane kaldı lada bursada bakmadığım onada yarın bakıp artık son kararımı vermek istiyorum fenalık geldi acaba bu araç ne yakar vergisi 345 tl yakarsada yaksın yaw nabalım bu iş olacak abi taktım kafaya abi alır almaz portala ardından aaltına çift yönlü inip kalkan palet uygulıyacam abartmıyayım ama tavanına kadar çamura girse çıkacak selamlar

Hadi bakalım utandır bizi atv,yi yaptıysan bunu da yaparsın bende kuru kuru gaz veriyorumya idare et gayri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler