Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
merhaba koza ;kamp malzemelerı için yapacagımız alışverişlerdeki indirim sadece festival için yapılan bir uygulama mı yoksa herhangi bir zaman içinde gecerli mi ???
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
evet ben yokken acıklamalarını yapmıslar okudum daha sonra ama beli olmaz yeni isimler karşımıza cıkabılır ;D bir dahaki bulusmada sende olacaksın ne güzel :)
artık ehliyeti aldıktan sonra arabada alırsın kendine ;D ne kadar olcak iznin şöyle yan gelip yatacak kadar var mı :D
sizinkiler daha manzaralı ;D ama belliki Esra sen begenmıyorsun yok saydıgına göre :D çık gel ıstersen buraya ;)
Ynt: Ayvalık - Ören'de Otantik Beach Clup
yenilgiden sonra bu görüntülere bakmak iyi geldi canım :) ellerine gözlerine sağlık . anladım neden orayı bırakıp bir türlü gelemediğini ;D baksana burda olmasanda orda iş basındaymıssın :D
Ynt: Susurluk'ta Mola :)
aman allahım o yeşillikler ne öyle ekranım yemyeşil oldu resmen :D çok iç açıcı bir yer böyle yerler hem ruhunun hemde midenın kapılarını açar ;D
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası :)
Zerrinciğim ne güzel fotograflar öyle :) güneş saati gerçekten ilgi çekici denemek isterdim dogrusu ;) son resmıne söyleyecek söz bulamıyorum :)