Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zerrin paylaşımın için sağol. daha bu sabah susurlukta mola verdik böylesi yerlerde mola versek herhalde kendi adıma söylüyorum. ben fotoğraf çekmekten otobüsü rahat kaçırırdım.
Susurluk'ta mola verilecek güzel yerlerden biri de Susurluk Şehir Merkezi girişindeki ışıkların hemen sağındaki Yasa tesisleri.
Burası yukarıdaki gibi ultra huzur verici bir yerde değil belki ama yemeklerindeki lezzet, tostunda bulduğunuz o anlatılmaz tad ile manevi huzuru, doyumu kelimeleri kifayetsiz bırakıyor.
Adeta kaşar arası tost yiyor gibi hissediyorsunuz kendinizi...
birkaç kare..
Benim mola yerimin adını vermemiştim , ama artık gerekli oldu sanırım Ulusoy Tesisleri ama yenizi değil eskisi bu güzelliklere sahip olan , yolunuz düşerse mutlaka uğrayın inanın insanın ayrılası gelmiyor
Karavanımla İstanbul'a seyahatlerimde Susurluk Ulusoy tesislerinde gece uyumak için dururdum. Otobüslerin durduğu yerden uzakta park eder, güvenli bir şekilde dinlenirdim, birkaç resmini de çekmiştim, bulabilirsem yüklerim...
Karavanımla İstanbul'a seyahatlerimde Susurluk Ulusoy tesislerinde gece uyumak için dururdum. Otobüslerin durduğu yerden uzakta park eder, güvenli bir şekilde dinlenirdim, birkaç resmini de çekmiştim, bulabilirsem yüklerim...