Susurluk'ta Mola :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,377

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Ören'e giderken Susurluk ' da verdiğim mola yerini çok seviyorum ve sizlerle paylaşmak istedim :smiley:

Etiketler
Ynt: Susurluk'ta Mola :smiley:

Susurluk Çayından görüntüler

KazDalar017.jpg

KazDalar015.jpg

KazDalar011.jpg

Arabayı ben kullanıyorum ama kardeşim yorgun görünüyor :D Ankara'dan yola çıktım bu arada :smiley:

KazDalar010.jpg

aman allahım o yeşillikler ne öyle ekranım yemyeşil oldu resmen :D çok iç açıcı bir yer böyle yerler hem ruhunun hemde midenın kapılarını açar ;D

Kesinlikle Ebrucum, huzur buluyorum orada verdiğim molada :D yorgunluk falan kalmıyor bende :D

Bilmiyorum ama doğal yeşiller beni daha çok etkiliyor. Böyle şekilli işler yapay duruyor. Ama yeşilin tonları çok nefis. Işığıda iyi ayarlamışsınız.

Amotörce yaptığım çekimler bunlar, çok teşekkürler ediyorum Göktuğ :smiley:

zerrin paylaşımın için sağol. daha bu sabah susurlukta mola verdik böylesi yerlerde mola versek herhalde kendi adıma söylüyorum. ben fotoğraf çekmekten otobüsü rahat kaçırırdım.

Susurluk'ta mola verilecek güzel yerlerden biri de Susurluk Şehir Merkezi girişindeki ışıkların hemen sağındaki Yasa tesisleri.
Burası yukarıdaki gibi ultra huzur verici bir yerde değil belki ama yemeklerindeki lezzet, tostunda bulduğunuz o anlatılmaz tad ile manevi huzuru, doyumu kelimeleri kifayetsiz bırakıyor.
Adeta kaşar arası tost yiyor gibi hissediyorsunuz kendinizi...
birkaç kare..
DSC_0055_resize.jpg

DSC_0048_resize.jpg

Benim mola yerimin adını vermemiştim , ama artık gerekli oldu sanırım :smiley: Ulusoy Tesisleri ama yenizi değil eskisi bu güzelliklere sahip olan , yolunuz düşerse mutlaka uğrayın inanın insanın ayrılası gelmiyor :smiley:

Karavanımla İstanbul'a seyahatlerimde Susurluk Ulusoy tesislerinde gece uyumak için dururdum. Otobüslerin durduğu yerden uzakta park eder, güvenli bir şekilde dinlenirdim, birkaç resmini de çekmiştim, bulabilirsem yüklerim...

Fotağraflarını yüklersen çok sevinirim :smiley:

drares' Alıntı:
Karavanımla İstanbul'a seyahatlerimde Susurluk Ulusoy tesislerinde gece uyumak için dururdum. Otobüslerin durduğu yerden uzakta park eder, güvenli bir şekilde dinlenirdim, birkaç resmini de çekmiştim, bulabilirsem yüklerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler