Arama sonuçlarınız

1. C

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları İndigo yıllardır ihracata yönelik üretimler yapıyordu sanırım bazı özel parça imalatları ile yurtdışına yönelik fason üretimine düşük miktarlarda da olsa devam ediyor....

2. C

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Seyfettin Bey; Sitede fotoların görülmesi ile ilgili problem dolayısıyla ürünlere ait nihai hallerini gösteren fotoları tekrar eklemenin faydası olur düşüncesindeyim. Kalın sağlıcakla
  3. C

Hermetik Şofben Kullanımı

Merhaba, Son zamanlarda özellikle maliyetlerden kaynaklı olmak üzere karavanlar da boiler yerine küçük ebatlarda olan hermetik şofben kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Toplam kurulum maliyeti ve sürekli sıcak su temini bakımından boilere göre avantajlı olan sözkonsu ürünlerin dezavantajları...

4. C

17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum Sayın Frigotek, deneyimli bir karavancı olarak yaşam tarzınıza en uygun donanımını belirlemede önerilere ihtiyacınız olabileceğini düşünmüyorum ancak genede buzdolabı hususunda 100lt'lik bir dolabı kompresör dönüşümü ile 12 volt ile...
  5. C

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Hüseyin Bey ; aracınız tekrar hayırlı olsun uzun bir süre sonra da olsa endamını görebildik:) keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.... Metin Beyin paylaşımından yola çıkarak zaman içinde ziyaret etmiş olduğum firmaları yermek maksadı içermeyen...

6. C

17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum Frigotek'in gönlünce bir araca kavuşması dileğiyle.....26000 TL 'nin sadece mobilya için olduğuna ihtimal vermiyorum Malum sitede Dolphin karavanın 26 000 TL karşılığında ne sunduğunun detayı var (banyo ve maceratörlü tuvalet ,temiz-kirli su...

7. C

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Özcan Bey; Malzemenin yalıtım özelliği hakkında bilgi sahibi değilim ancak aluminyum kaplaması dolayısıyla yansıtıcı özelliğinden dolayı ön ve yan camların kapatılması için uygun olur düşüncesindeyim. Daha önceki konulardan hatırladığım kadarıyla kapalı gözenekli...
  8. C

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Atilla Bey; nerelerde bulunabilir İMÇ'yemi gitmek lazım yoksa bu tarz iş yapanların toplu olarak bulundukları bir semt varmı? Kalın sağlıcakla
  9. C

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ahmet Bey; Sorun ususlsüzlük yapmaları değil muhtemelen mevzuata hakim olmamaları bence %4 ÖTv 'yi telaffuz eden firma yetkilisi karavan olarak dizayn ettikleri bir aracı firmada görme imkanım olmuştu .....

10. C

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Gökhan BEy uzun süredir paylaşımda bulunmuyor Serdar Beyin de sorusu yanıtsız kalmış?

11. C

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Turkar araçları %4 ÖTV ile kamyon olarak trafiğe çıkarıyor sonrasında birilerinin canı ÖTV'den dolayı fena yanacak.....
  12. C

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Hayılrı olsun en kısa zamanda tamamlayıp keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim..... Araç iç yerleşimi Atilla Bey'in araçlarından ( YAK-TAHTAKUŞ) biri gibi mi olacak? Mobilyalar da sunalam mı kullanacaksınız? üst ranza tavan ve iki ranza arası mesafeyi kaç...

13. C

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Gönlünüzdeki aracı en kısa zamanda toparlayıp keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim. Aracı kendinizmi yapaccaksınız yoksa profesyonel yardım almayı düşünüyormusunuz.... Kalın sağlıcakla
  14. C

Gelibolu´da Karavanpark

Ynt: Gelibolu´da Karavanpark Hüseyin Bey; iyi ki varsınız:) Olumlu sonuçları görebilmek dileğiyle Kalın sağlıcakla
  15. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Alana da satana da hayırlı olsun....

16. C

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ufuku ve Talataytun hoşgeldiniz gönlünüzdeki araca en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim.
  17. C

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Halil Bey ; Donanım olarak çok güzel bir araç toparlamışsınız bundan sonrası firmanın mahareti ve işçiliğine bağlı,en kısa zamanda keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim..Konuyla ilgili bilgimin sizden fazla olduğunu tahmin etmiyorum .Katkı...
  18. C

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem+akü Kampanyası Fiyat güncellemesi rica ediyorum....

19. C

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Hayırlı olsun yeni paylaşımlarınızı keyifle bekliyoruz......
  20. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Bey teşekkürler.....Paylaşımınızla bir soru daha cevabını bulmuş oldu,mutlak surette birilerine yarıyacaktır... kalın sağlıcakla

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR