Arama sonuçlarınız

1. C

balkanlar

Balkanlar biziden bir parça Bir çok Türkiye vatandaşının ana vatanı. Muhacirden türettiğimiz macır kelimesinin müsebbibi. Uzun zamandır planladığım balkan turunu,saraybosnadan araç kiralayıp 11 günde, 6 ülke gezip toplamda yaklaşık 3600 km yaptıktan sonra yine saraybosna da noktaladım...

2. C

Plitvitze Gölü - Hırvatistan

Ynt: Plitvitze Gölü - Hırvatistan http://www.viamichelin.com merhaba. yukarıdaki linki kullanarak rota planlaması yapabilirsiniz. (priştina sırbıstan olarak gozukuyor sitede) sitenın sol kısmındaki seçenekleri değiştirerek farklı önerilere bakabilirsiniz. en hızlısı sırbistan üzerinden 9 saat...
  3. C

Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir..

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. şiraz sharjah ekim 15 e baktım http://reservations.airarabia.com/ibe/public/showReservation.action sharjah goa. http://reservations.airarabia.com/ibe/public/showReservation.action

4. C

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. tekrar merhaba. tr hindistan fiyatları yüksek olur. airarabia dönemsel kampanyalar hariç. iranı gezip. irandan dubaiye (gezmek için değil aktarma amaçlı) dubaiden hindistana geçmek çok daha mantıklı. iranda karşılaştığım kanadalı kardeşler yanlış...
  5. C

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. merhaba. hindistana kadar tren yolu ile ulaşan duymadım okumadım.bu olmadığı anlamına gelmez tabii. genelde pakistan üzerinden kara yolu ile gidiliyor. tahrana kadar tren ile gidip devamını karayolu ile yapabilirsiniz.veye iran sonrası dubai veya...

6. C

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!! güzel bir rota öncelikle. suriye kısmı ile ilgili bilgi verebilirim. -tek başınıza kesinlikle rahatsız olmazsınız.gece nin bir yarısı karanlık dar sokaklarda yürüyen onlarca kadın gördüm.bu anlamda dünyanın en güvenli...

7. C

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? sınır geçişleri çok kolay. otoban gişesi gibi gişeler var. araçla yanaşıp belgeleri uzatıyorsunuz . işlem tamam yolunuz açık olsun
  8. C

Bosna Hersek'ten Plitvice Göllerine Nasıl Gidebilirim?

Ynt: Bosna Hersek'ten Plitvice Göllerine Nasıl Gidebilirim? 12 günlük balkan turundan dün döndüm. ben günlük 35 euroya dizel accent kiraladım. ben, travnik bihac üzerinden gittim. bihac sınıra çok yakın.göllerde. oradan otoban ile dubrovnike kadar gidebilirseniz. vaktiniz olursa adriyatık...
  9. C

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) diğer yazınıza yazdıktan sonra burayı farkettim. http://www.loplopculer.com/2009/09/bosna-hrvatistan-karadag.html löplöpçülerin yazdığı bu gezi yazısı size fikir verir. karadağ a giden herkes memnun. sahil şeridini takip...

10. C

Hırvatistan Saraybosna Karadağ Gezisi (20-25 Temmuz 2010)

Ynt: Hırvatistan Saraybosna Karadağ Gezisi (20-25 Temmuz 2010) bütçe önemli ise bence ilk önce uçak biletlerini bir araştırın derim. indiğiniz ülkeden dönmmek maliyet açısından daha uygun olabilir.sürede önemli tabi. "Aslında en mantıklı yol Saraybosna - Dubrownşk, split - Karadağ." demişsiniz...

11. C

Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek

Ynt: Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek hoşgeldiniz dilek hanım. fotoğraflar ile süslenmiş bir gezi yazısı bekleriz.
  12. C

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? @ omurmar bende linkini verdiğiniz site aracılığı ile rota planlamamı yaptım. google earth ten yolları ve görselleri inceledim. yolunuz açık olsun.dönüşte yol notlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim @ bünyamin bey bilgiler...

13. C

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? merhaba. bende bu sene içinde o taraflara gitmeyi düşündüğümden araştırıyorum. ben tersten geçeceğim o rotayı. kosova - işkodra (shkoder ) arnavutluk ; podgorica -niksiç (karadağ) üzerinden bosnaya gitmek mantıklı gibi. google...
  14. C

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN notlara dalıp işleri aksatma abdullah ;) güzel yorumunuz için teşekkürler bizden murat bey.
  15. C

Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek

Ynt: Temmuz 2010'da Hırvatistan-Bosna Hersek @dilekozg bildiklerimi yazayım. splitten hvara feribot ve katamaran ile ulaşabilirsiniz. http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1522 stari grad havar adasının merkezide denilebilir değilde.stari grad eski şehir demekmiş.merkez hvar hvardan...

16. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN Bilgiler için teşekkürler. açıkçası bende az çok kelimelerin kökleri hakkında bilgi sahibiyim ama yıllar önce bu konularda uzman bir abimizle konuşurken o caminin manası sormuş ben arapça cemea dan gelme toplanılan yer manasına geldiğini söylemiştim. o...
  17. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN @ xPixieSx @ freegraf teşekkürler. @shary notların için teşekkürler. farsçada j türkçede c gibi kullanılıyor anladığım.tam farsçaları yazmam lazımdı haklısın. ama bu camii işini geniş vaktimde araştıracam. bozorgh- büyük demek değilmiydi. jamede aynı...
  18. C

Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi

Ynt: Trans - Sbirya Ekspresi - Rusya Vizesi + 188888888 ;) yol notlarınızı bende şimdiden heyacan ile bekliyorum. sorunuz hakkında net bir fikre sahip değilim.

19. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN @ neczer dediğiniz gibi büyük ve köklü bir medeniyet. ben teşekkür ederim. @ çaylak:) evet fabrice gözlüklü olanı diğeri tom.
  20. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN zahmet edip okuduğunuz ve güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri