Arama sonuçlarınız

1. Burakd

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası Levent Bey merhaba ; Döner koltuk mekanizmasını monte ettikten sonra bugüne kadar ki süreçte kullanımından memnun musunuz ? En çok merak ettiğim konu döner kilit mekanizmasında her hangi bir boşluk falan oldu mu ? Benzerini bir araçta incelemiştim, sürüş...

2. Burakd

Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? Kesinlikle :) Huzurlu sessiz şekilde kamp yapmak, doğanın tadını çıkarmak için en güzel zaman Nisan, Mayıs. Kır çiçekleri coşar, kuşlar öter, ne çok soğuk ne çok sıcak, etrafı tatilciler, mangalcılar basmamış...
  3. Burakd

Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? Saray - Kıyıköy arasında Kastro Koyu var. Çilingoz'un bir benzeridir. Mayıs sonuna kadar en güzel zamanıdır. Sonrasında tatilci dolar, kalabalık olur. Yalıköy - Karacaköy yolu üzerinde Ormanlı Köyü Sahili var...

4. Burakd

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Aynı sorunu ben de yaşadım. Araç Sınıfı 1 kgs ile geçerken ötüp duruyordu. Karayolları Müşteri Hizmetleri'ni aradım. Aracın modeli ve model yılını belirtince sınıf 2 ye girdiğini anladım. Yalnız bu T4 ve T5'lerin uzun şasi araçları için...
  5. Burakd

Omnıstor Taklidi Tente

Ynt: Omnıstor Taklidi Tente Arkın selam :) Bak ben bunu kullanıyorum. Bus Buluşmasına gelirsen görürsün benimkini :) http://www.hepsiburada.com/Liste/and-1024-otomatik-tente-33mt/ProductDetails.aspx?productId=sporand09&categoryId=361941 Otomatik açılır tente. Gayet güzel görüyor işimi...

6. Burakd

Omnıstor Taklidi Tente

Ynt: Omnıstor Taklidi Tente Merhaba Tanju Bey; Ben de bunu kullanıyorum. Hepsiburada.com'dan 130 aldım geçen sene. Kurması 5 dakika bile sürmüyor. Kaldırması da öyle. Kışın yağmur altında da kullandık. İyi iş çıkardı. Açılmış hali kampta, piknikte, deniz kenarında kullanmak için harika...

7. Burakd

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Valla ben yaşadığımı yazdım. Bir iddam falan yok. Alet kalkış yapıyor, fanı başlıyor çalışmaya, sonra "çataaa" kesiyor. Duman değil ama etrafı kötü bir koku sardı. Ben de üstelemedim fazla. İhtiyaç da yoktu, kapattım...
  8. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Bildiğim kadarıyla D2'ler en yüksek fan devrinde 3 - 3,5 amp akım çekiyor. Benim yaşam aküm 60 amp. En yüksek devirde sürekli çalışsa (ki imkansız) 15 - 20 saat bu akü ile kullanılabilir demek ki. İç aydınlatmalarım, laptop...
  9. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Bu haftasonu Uludağ'a gittik. Cuma iş çıkışı yola çıktık. Rakım problemini bildiğimden geceyi oteller bölgesine çıkmadan 900 küsür metrelerde Çiçek Çay Bahçesi'nde geçirdik. Hava korkunç soğuk, her yer buzdu. Bir problem...

10. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Ben senin Gölyazı'da karşılaştığın soruna karşılık yazmıştım bunları. Rakım sorunuyla ilgili değildi. Gölyazı'nın rakımı nedir ki zaten ? Rakım olmamasına rağmen orada da sorun yaşıyorsan nedeni yakıt sistemindeki bir hata...

11. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Benzeri sorunu D2 ile 2 ay önce Kapadokya gezimizde iki defa yaşadım. 700 metrelerdeki Avanos'da cihazın fanı deli gibi hava üflerken dışarıdan mazot ve koku geldi. Doğru dürüst devreye girip ısıtmadı. "ulan rakım sorunu mu...
  12. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Yüksek rakım problemi iki markada da var. Telefon ile merkezlerini arayarak bilgi alabilirsiniz. Bence en doğrusu bu. Ancak bu ürünleri yüksek rakımda kullanan kişi sayısının Türkiye'deki azlığı nedeni ile Türkiye...

13. Burakd

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Ahah tamam işte. Tam bizim arkadaki koltuk :) Bilgi için teşekkürler. Ama ok yaydan çıktı bir kere. Gazı aldık gideceğiz. Varsın Ilıcaya giremeyelim :) En kötü bir Sansarak Kanyonu yaparız. Sonra Yenişehir üzerinden Bursa. Ne havaya...
  14. Burakd

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Tanju Bey Araçlarımız aynı. Yalnız bizimkinin bir adı var: "Beyaz Balina" :) İsterseniz size kendi aracım için kendi yaptığım tasarımın detaylı fotoğraflarını yollayabilirim. Ben aracın orjinalinde hiç bir değişiklik yapmadan...
  15. Burakd

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tamam ya :) Ben hayran hayran senin öne katlanır koltuğu incelerken eşim: "ya bu bizim arkadaki koltuk, öne takmışlar onu" dedi :) şimdi çözüldü olay. Yani bizim 4+1 Cityvan'ların arkadaki ikili koltuğu bu. Ama fikir süpersonik...

16. Burakd

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Cem öne yatar koltuğun mükemmel. Resmen bayıldım. Katlanma mekanizmasının detaylı fotoğraflarını koyabilir misin foruma ? Ben de yaptırmak istiyorum. Veya nerede yapılmış öğrenmen mümkün mü ? Ben öne tekli koltuk koymak istiyordum ama...
  17. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Malesef ben de yanlış algılıyordum bu "mini controller" panelini. Eberspacher in kutusundan çıkan "mini controller" adındaki parça sadece bir ayar paneli. İçinde bildiğimiz anlamda bir termostat yok. Cihaz sıcaklığı emiş...
  18. Burakd

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) İnsanın kendi yaptığını kullanması, kendi kendine bir şeyler üretebilmesi, elinden bir şeyler gelmesi kadar güzel şey var mı ? Ne mutlu... Yalnız aman elektrikli aletlerle çalışırken dikkat ! Her hangi bir iş kazasına karşı...

19. Burakd

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Kesinlikle Cem'e katılıyorum. Motoru yıpratmanın, yakıt tüketiminin %50 sürücüye bağlı olduğunu düşünüyorum. Biraz altındaki aracın teknik özelliklerini, gücünü, torkunu bilip ona göre kullanmak lazım. Ben sakin bir adamım...
  20. Burakd

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkın, seni arayıp hal hatır soracağım hep unutuyorum :) işyeri de yoğun malum. Sanal ortamda ben de atayım tutayım bu yüksek tavan T4 için bari. Arkın'a cevaben değil genel olarak bu araba için yorumum şu : :) Ya aslına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR