Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,751

bberksan

Kamp II
Arkadaslar
Arkasi orman onu manzarali , Karavanimizi park edip guzel bir gun gecirebilecegimiz bir park alani ariyorum. Trakya tarafinda (Çatalca silivri vs vs) olsa iyi olur. Kamping istemiyorum gercek tabiat icinde bi yer arzu ediyorum. Vaktim olsa ınonu yaylasi gibi biyere giderdim ama o kadar vakit yok ne yazik ki gunu birlik yada en fazla aksamdan gidip 1 gece konaklamali bi yer. . Gece ailece coluk cocuk kalinabilecek ates basi muhabbet yapilabilecek yer olsa daha iyi ama o kadar hayalci olmamak lazim tabi.

Etiketler
Ynt: Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Biraz uzak olacak ama İğneada yı önerebilirim. Beğendik köyünün sahilinde tepelik bir yer var. Arkası ormanlık.
Google earthden bakarsanız : Koordinatları : 41.966 - 28.036

Ynt: Avrupa Yakası Trakya Tarafında Ormanlık Manzaralı Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Karadeniz tarafını seçmedikten sonra o tarafta ormanlık bölge seçeneğiniz yok gibi.

1. Çilingoz (Güvenli konaklamak için iyi bir yer, deniz, orman, göl hepsi bir arada. Ayrıca, su vardı şuan ne durumda bilmiyorum)
2. Arnavutköy tarafları. (Terkos gölü ve çevresi her açıdan tam istediğiniz şartlara elverişli yerlerle dolu)
3. Karaburun. (Deniz, orman vs. ne ararsanız var)
4. Sinekli gölü ve çevresi. (Silivri taraflarına yakın)
5. Tekirdağ tarafında yine Uçmakdere var. Manzarasına doyamazsınız.

Aracınıza binip gönlünüzün istediği bir yerde mola verebilmek için seçenekler önünüzde olacaktır, istediğiniz seçeneği canlı olarak görüp konaklamak size kalıyor.

Buraya bir kanca atalım, havalar kamp için uygun hale geldi :smiley:

Çatalca'dan 45 km ileride Karacaköy'ü geçince Cevizdere mevkii muhteşem... Istranca ormanlarının içinde içme suyu sıkıntısı olmayan tamamen doğayla başbaşa olabileceğiniz bir yer... (Av Mevsimi filminin çekildiği bölgedir) Google'dan Çatalca Karamandere olarak arayabilirsiniz..

Saray - Kıyıköy arasında Kastro Koyu var. Çilingoz'un bir benzeridir. Mayıs sonuna kadar en güzel zamanıdır. Sonrasında tatilci dolar, kalabalık olur.

Yalıköy - Karacaköy yolu üzerinde Ormanlı Köyü Sahili var. Terkos gölü çevresi de güzeldir.

Kıyıköy'ün ilerisinde, Vize yolundan sağa dönerek ulaşabileceğiniz bir koy daha var. Adını hatırlayamadım. Kıyıköy'e varırsanız orada tarif ederler.

İğneada sahilinde güzel yerler var. Ve bulanık derenin kenarında ormanın içleri var. İğneada'nın girişinde soldaki toprak yolu takip ederek subasar ormanları içinde güzel bir kamp yeri bulabilirsiniz. Ben burayı sahile göre daha huzurlu ve keyifli buluyorum mesela. Bu mevsim çok güzeldir. Yazın sivrisinekten durulmaz.

Mayıs ayında trakyada en güzel yerlerden birisi kıyıköydür, güvenli ve yeşilliği boldur, birde balığı en ucuz yerdir.
Hatta 15 mayıstan sonra beraber bir kampta yapabiliriz.

Kesinlikle :smiley:

Huzurlu sessiz şekilde kamp yapmak, doğanın tadını çıkarmak için en güzel zaman Nisan, Mayıs. Kır çiçekleri coşar, kuşlar öter, ne çok soğuk ne çok sıcak, etrafı tatilciler, mangalcılar basmamış, teyp gürültüleri, naylon poşetler, beyaz fanila altı çizgili pijamalar ormana yayılmamış :smiley:

karagozlers' Alıntı:
Mayıs ayında trakyada en güzel yerlerden birisi kıyıköydür, güvenli ve yeşilliği boldur, birde balığı en ucuz yerdir.
Hatta 15 mayıstan sonra beraber bir kampta yapabiliriz.

Kıyıköy de kamp alanı varmı bilmiyorum ama Endorfina Hotel Mehmet bey çok yardımcı olur.... Sabah uyanıldığındaki manzara doyulmaz güzelliktedir.....İlknur- Mahir

Merhabalar,

Bu tip, Istanbul ve cevresi kamp yapilabilecek guzel yerlerin gps koordinatlarindan bir liste derleyemez miyiz? Sonra da zaman icinde bu listeyi gelistirsek?

Osman.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

SON KONULAR