Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI ortalama 40 ila 50 kuruş diyebiliriz saygılar

2. kaptan10

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tek bir panzehir var oda bir defender:)
  3. kaptan10

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI araç çok orjinal ve diri duruyor fiyatıda gayet makul diye düşünüyorum hayırlı satışlar diliyorum

4. kaptan10

Vitara Almak İstiyorum

Ynt: Vitara Almak İstiyorum teşekkürler ilginiz için bu arada aracınızı kazasız belasız kullanın inşallah
  5. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik sayın royalstar bu modelin 37,5 inç kanat açıklığı orjinal dosyasına göre fakat bu model çizimi pdf ye aktarılırken yüzde kırk civarıda büyütülmüş kanat açıklığı 130 santim falan çıkıyor o zaman ben bunu yaparken malzeme kalınlıklarınıda yüzde kırk dolayında daha kalın...

6. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik sayın royalstar pc nin monitöründe görüntüyü yüzde yüz yaptığımda kanat açıklığı gövde ile biraber 130 santim falan geliyor sanırım bu model pdf ye çevrilirken biraz büyültülüp te çevrilmiş onun için birebir çıktı aldığımızda sizinde dediğiniz gibi kanat ölçüleri dediğiniz...

7. kaptan10

Vitara Almak İstiyorum

evet vitaracı arkadaşlar defenderi mi sattıktan sonra bir türlü binek araç almaya razı olmuyor gönlüm çok ağır ofroad da yapmıyorum ozaman ne almalıyım derken vitaraya takmış bulunuyorum bu aralar 5 kapı 1,6 jlx modeli nasıldır sizce hangi model i tavsiye edersiniz 94 model falan alayım diyorum...
  8. kaptan10

LR - Defender 110'da Sorunlu Motor

Ynt: LR - Defender 110'da Sorunlu Motor satışı almadınızmı ki önceki sahibini idtiyor makinacılar
  9. kaptan10

Ynt: LR - Defender 110'da Sorunlu Motor ankarada çok miktarda motor yada blok bulursunuz faturayla beraber işletebilirsiniz 2000 e kadar motor bulursunuz blok sa daha ucuza gelir onuda çıkma almak şartıyla

10. kaptan10

Ynt: LR - Defender 110'da Sorunlu Motor ço karışık bir durum motor nosunun sahte olduğunu nasıl anladınız?motor numaranızın ruhsatla uyuşmadığınımı ima etmek istiyosunuz?eğer öyleyse askeriyeden çıkan araçlarda bu tip olaylar çokça milletin başına gelmektedir yok numara doğru fakat sahte...

11. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik plan yukarda dosyanın içinde benim için inceler yorum yaparsanız sevinirim
  12. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim henüz planı çıktı alamadım ancak monitör üzerinde inceleme fırsatı oldu isterseniz buraya upload edeyim bir inceleyin o şekilde sizin fikirleriniz daha faydalı olacaktır bana [attachment=1]

13. kaptan10

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D tşkler modeli kendim inşa etmek istiyorum acelesi yok yavaş yavaş yapacağım başlangıç için güzel bir cesna 182 model planı var elimde onu yapmaya çalışacağım
  14. kaptan10

Google Earth'a Kafa Tutan Türk Yazılımı; CitySurf

Ynt: Google Earth'a Kafa Tutan Türk Yazılımı; CitySurf bütün yapılan projelerde olduğu gibi bununda ilk zamanlarda birtakım eksiklikleri mutlaka olacaktır anlaşıldığı üzere herşey maddiyeta bakıyor zamanla bizim girişimci vatandaşlarımızda bunları çözüp hakettiklerini alacaklardır burada bizim...
  15. kaptan10

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk .

16. kaptan10

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D slm bende meraklısıyım bu hobinin bakalım bir çesna modeli var elimde yapmayı başarabilecekmiyim sanırım ıhlamur ağacından yapıcam çünkü bizim buralarda balsa bulmak zor bir arkadaşım var marangoz bir kereste alıp biçtiricez artık :))
  17. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik sevgili royalstar ben balıkesirliyim ve balıkesirde ikamet ediyorum internette birkaç model planı indirdim bitane çesna planım var çok hoşuma gitti sanırım bunu yapabilirim fakat sorun kullanacağım malzemede buralarda balsa bulmak zor benim kavak ağacı kullanmaktan kastım...
  18. kaptan10

İleri Modelcilik

Ynt: İleri Modelcilik benimde merağım var bu konuda fakat ben hazır almaktan çok kendi uçağımı kendim yapma taraftarıyım fakat buralarda balsa malzeme bulmak zor onun yerine model kavak tan yapılabilirmi ağırlık olarak çok mu ağır olur bu kunularda bir yardım lütfen

19. kaptan10

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları buda benim birzamanlar çok uğraşştığım 82 model aracımdı
  20. kaptan10

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati standart defender vede orjinal 7,50x16 ok 44 lastiklerle lpgli aracım çok rahat 120 km yi görüyordu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri