LR - Defender 110'da Sorunlu Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan galyalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,084

galyalı

Yeni Üye
8 ay önce aldığım defender 110 aracımın motor nosu başka bir arac ile aynı çıktı.aracı aldığım kişi tüv.den muayenesini tam yaparak bana teslim etti aracım askeriye çıkışlı,şuan diğer araç sahibide ruhsatını almış turumda.benim araçın motor nosu çakma gözüküyor.motor no tespit için mühendisler odasına gönderildim yalnız aracın devri bende olmadığı için arac sahibi olarak közüken kişi numara tespitine gelmek istemiyor.araçı alırken hiç bir resmi evrak almadığım için araçıda iade edemiyorum.ne gibi kanuni işlem yapabilirim, yada motor değişirse sorun ortadan kalkarmı.şuan bütün evraklarım tam olmasına rağmen trafikte her hangi bir problem
yaşarmıyım.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: LR - Defender 110'da Sorunlu Motor

ço karışık bir durum
motor nosunun sahte olduğunu nasıl anladınız?motor numaranızın ruhsatla uyuşmadığınımı ima etmek istiyosunuz?eğer öyleyse askeriyeden çıkan araçlarda bu tip olaylar çokça milletin başına gelmektedir yok numara doğru fakat sahte diyosanız blok üzerindeki no yu değiştirmek zordur dolayısıyla blok nosunun sahte olması gibi bir durum söz konusu olamaz ama yukarıda dediğim gibi nolar uyuşmuyorsa sizin araçların motorları birbirleriyle değimiş buna nasıl bir işlem yapılabilir doğrusu bilemem çünkü araç birkez muayene olmuş sanırım busorunuda bloğu değiştirip faturalandırarak aşabilirsiniz yada diğer sizin motorun olduğu aracı bulup motorunuzu isteyin ki nasıl olur bilemem

motor numarası ruhsattaki ve hurdasan çıkış belgelerindeki numarayla aynı .tüv de yakın zamanda yapılan ikinci kontrolde motor nosunun orjinalliği tespit edilemedi.mühendisler odasına gönderildik .ruhsat sahibi numara tesbitine gelmiyor.aracı gösterdiğim motor ustasıda numaranın çakma olduğunu söylüyor.gerçekten çok karışık bir durum işin içinden nasıl çıkaçağımı bilmiyorum ilginize çok teşekkür ederim.blok, yada motorun komple değişmesimi gerekiyor.tahminen ne kadara mal olur.

ankarada çok miktarda motor yada blok bulursunuz faturayla beraber işletebilirsiniz 2000 e kadar motor bulursunuz blok sa daha ucuza gelir onuda çıkma almak şartıyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler