Arama sonuçlarınız

1. serkan saygın

Stolp Starlet Scale Model Projesi

herkese selamlar saygılar.uzun zamandır bu bölümde konu paylaşımı yapılmıyordu.bende elimde hali hazırda biten ve devam eden model projelerini sizlerle paylaşmaya karar verdim.ilk konu zaten belli yak-54 akrobasi modeliydi.Şimdi ise daha farklı olarak scale yani öleçekli bir model olucak...

2. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Burak bey selamlar saygılar. Eğer yeni başlayacaksınız muhakkak traniner yani eğitim modeli ile başlamanız gerekmektedir.bu modeller genelde üstten kanatlı kanat hacmi geniş düşük süratli ve eğitim için dünya üzerinde herkese tavsiye edilen modellerdir.yakıtlı olarak genelde...
  3. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket hahah kısmet özay bey ;)

4. serkan saygın

Offroad Volkswagen Bus T5 extreme 4x4 by Seikel / ams TV - VW syncro 4wd 4motion

Ynt: Offroad Volkswagen Bus T5 extreme 4x4 by Seikel / ams TV - VW syncro 4wd 4motion aktarma sistemi çok akıllıca gerçekten ;)
  5. serkan saygın

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? ruhumu dinliyorum ve gökgürültüsünü

6. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket boyum 1.86.kg dan 78 civarı.aslında beden olarak oluyor ama benim kollar çok uzun malesef o yüzden serdene sattığım softshell ceket gibi bununda kolları kısa geliyor.L bedeninden vardı bende o tam oluyordu ama bu M beden malesef yanlış seçimden dolayı olmuyor.çok temiz...

7. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket valla serden tchibo dan satın almıştım.baya bir güzel ürün ama buda küçük gelmeye başladı iyice.yani işde fotolardan zaten belli oluyor.içinde cepleri koltuk altı havalandırması.kapşonu,kapşonda fırtına patı da var vs.dikişlerin hepsi kaynaklı vaziyette.
  8. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

sadece şehirde giyilmiş olup herhangi bir hasarı söz konusu değildir.fotolardanda zaten ürünün temizliği bell,oluyor. bedeni artık bana küçük geldiği için satıyorum.pazarlık cüzzide olsa vardır. FİYAT:130TL'DİR
  9. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D anladım şimideden kolay gelsin ;) malzeme ihtiyacınızı basla bulmak zor demişiniz yaa ondan size THK yı önerdim zaten.fiyatlar diğer piyasadaki kazıklama mantığı ile çalışan model mağazalarıdan daha uygundur ;) ben şahsen tüm ekipmanlarımı THK dan satın alırım ;)

10. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D eğer imkanınız varsa THK dan kargo ile satın alabilirsiniz.fiyatlarda uygundur.bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurum sizlere

11. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D *Kanat uzunluğu: 52.3in/1330mm; *Kanat Alanı: 32sq.dm; *Gövde Uzunluğu: 45.6in/1160mm; *Uçuş Ağırlığı:2700-2800g; ortalama 10 MT lik bir meydandan kalkar hatta daha kısa.tabi bu sizin kullanıcağınız motora bağlı. yeni modellerimde bitti onlarda yakında tanıtıcam bu başlık...
  12. serkan saygın

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? ya okadarda kalitesiz ürünleri kast etmedik zaten bizde. salewanın sympatex'i,lowa alpine'nın triplepoint xc'si yada yine salewanın powertex'ide aynı işerli görüyor.ben 4 sene sympatex ürününüde kullandım salewanın goretex den öle aman aman farklı bir yanıda yoktu...

13. serkan saygın

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi garmont candır yaaaa ;)
  14. serkan saygın

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? aynen serden dünya kadar para vermenin bir anlamı yok.neymi efendim gore-tex miş :) yok abi gore olmasın
  15. serkan saygın

13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı onur sakın bozma moralini sen elinden geleni yap yeter.kendini gelştir.bak bizde belki ileriki zamanlarda seninle gurur duyarız ;) demekki Türkiyedede genç yaşta bu sporla uğraşan gençlerimizde varmış ;)

16. serkan saygın

Şehirde Dağ Modası

Ynt: Şehirde Dağ Modası kesinlikle murat bey.bende hiç anlamam mesela.gidip öle markalar şeylere bir yığın para verilip kışın kullanıldığında hiç bir amacı olmayan ürünlere.Herzaman arkadaşlarıma derim giyim alıcaksanız kesinlikle doğa sporları mağazalrından alın diye.tabi zevk meselesi.gidip...
  17. serkan saygın

Şehirde Dağ Modası

evet arkadaşlar konunun başlığındanda anlaşılcağı gibi sizde benim gibi şehir hayatında dağda giydiğiniz ürünleri giyiyormusunuz? evetse yazın neler kışın neler tercih ediyorsunuz? ben kendim genelde yazın treklerde yada uzun yürüyüşlerde giydiğim gömlek safari pantalon ve altınada çok sevdiğim...
  18. serkan saygın

Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı)

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) muhteşem kareler kemal bey.özellikle su içen arılar (tabi daha farklı bir şey yapmıyorlarsa:) ) harika pozlar ellerinize sağlık

19. serkan saygın

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme maşallah diyelim cidden çok temiz toplanmış
  20. serkan saygın

Tunç FINDIK; Oksijensiz Makalu Dağı 8463m Tırmanışı (08 Nisan - 08 Haziran 2010)

Ynt: Tunç FINDIK; Oksijensiz Makalu Dağı 8463m Tırmanışı (08 Nisan - 08 Haziran 2010) aaa lütfen murat bey.şu an için bu başarılar değil bursa sporun fenerbahçe yi nasıl yendiği,behlül ile bitherin neler çevirdikleri vs gibi konular daha mühim ve önemli.nasuh mahruki,yılmaz sevgül ve tunç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR